Új hozzászólás Aktív témák

  • Mercutio_

    félisten

    válasz fi:zi'k #22888 üzenetére

    Ezzel nem mondtál újat :N
    Leginkább az előnyök /hátrányok, sérülésveszely, gyakorlatok leírásának részletessége, mi mit terhel, mire kell vigyázni, hasonló dolgok érdekelnek.

    aleister : Rég lehettél supportos, asszem mostanság NOD a kevésbé ajánlott, nem annyira hatékony és sok memóriát eszik (de azóta lehet megint változott a felállás, a melyik a legjobb virusirto topicot érdemes megnézni)

    j. bravo : Avast ingyenes, jó, van néma módja ami csak akkor köhög, ha humán beavatkozásra van szükség, egyébként írt /karanténoz szó nélkül. Ja és malware ellen külön progi ajánlott, mert a virusirtok nem arra vannak kihegyezve. SuperAntiSpiware és MalwareBytes anti-malware (utóbbiból az ingyenes csak manuális indítás esetén fut, de ez nem akkora gáz, elég havonta futtatni, előbbi fut automatikusan, de a virusdef állományok frissítését kézzel kell indítani, és érdemes havonta itt is futtatni egy teljes keresés.

    Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

Új hozzászólás Aktív témák