Új hozzászólás Aktív témák

  • #40935168

    törölt tag

    válasz Real_Necro #14429 üzenetére

    Freezer 13 Pro-m van a NAS-ban (ami most egy Dual Core Pentiumot hűt, korábban a húzott i7-emet vitte) és most egy szintén Arctic Freezer i30-am van.

    Itt a teljes paletta (Intelre szűrve, de sok hűtőjük univerzális). Az i30 jól is hűt és csendes modell is, alsó határon forog mindig (400rpm), épphogy csak meg nem áll :) (volt úgy is, de szerintem egyenletesebb mindig járatni minimumon, mint ki-be indítgatni mikor már felhevültek a hűtőlamellák) .. és mikor a PS elkezdi izzasztani a gépet, akkor "lendül bele" kicsit, kifele nulla zaj. Nagyon nagyon jó, nagyon nagyon imádom. 4 magot hűt, mind 4.3-on, tökéletes. Ár-értékben is jó.

    A Freezer13 Pro-któl egyértelműen jobb, az más, hogy már ők is nagyon baba hűtők, előző tuningos i7-emet lazán vitte. (Előtte meg egy AMD-n volt a hűtő, aztán simán szereztem hozzá innen ph-ról 500Ft-ért egy AMD-s gyerektől Intel felfogatószettet, mert az enyémet elhagytam) :D

    Ha atomnéma gépet szeretnél, akkor green hdd (1 darab lehetőleg), SSD, alacsonyfordulatú CPU hűtő és passzív VGA ha nem játszol. (Nekem aktív van, de szintén extranagy ventis, ami lustán teker épphogycsak). Ezt csak azért írom le, mert a brutálnagy hűtőnek nem csak a tuning az előnye: a hang is ;)

    Hugom kétmagosból négyre aktivált Phenom AMD-jén mai napig a Bali által említett Freezer 64 pörög. :K

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák