Aktív témák

  • scang

    senior tag

    válasz tildy #3522 üzenetére

    Figyelj aki nem tudja a részleteket fizetni , annak minek autó? Hogy vesz bele benzint? Satöbbi.
    Mindegy.


    tildy, elolvastad rendesen a hsz-omat?
    azt belátom, hogy aki nem teheti, vagy szűkös, ne menjen ilyenbe bele...
    ez asszem világos :U

    PErsze ha véletlenül már nem vehet a ygereknek midnen nap túrórudit, akkor már rohadt szemét állam, mert ellehetetlenít.
    Ősztintén megvallva akármiylen csomag is lesz, itt azok közül akik sírnak, éhezni senki nem fog... PErsze senkinek nem tetszik ugye, ha kicsit alább kell adni.


    nem szabad túldramatizálni sem ezeket a megszorításokat természetesen, de amit te teszel az nevetséges.
    milyen rudi csajszi, itt egy családnál többtízezerről van szó...
    arról, hogy fel kell adnia dolgokat, holott azért küzd dolgozik, hogy normálisan legalább egy bizonyos szinten eltartsa magát és családját, gyerekeit, ha már azt az álmot elveszik tőlünk, hogy belátható időn belül európai módon élhessünk, ezt a keveset ne vegyék már el.
    ne példálozz magaddal állandóan, én sem teszem :O
    főképp azért mert szánalmasan keveset keresek, de nem sírok, dolgozom másodállásban hétvégén, így kijövök valahogy, siralmas, hogy sok embernek ezt kell tennie, hogy megéljen, de mint látom ez téged elkerül...
    Havi 170ből raktam félre 80at, 3 hónap alatt 240-t, utána 6 hónapig ebből + a kevéske munkanélküliből éltem úgy, hogy havi 40 elment albira is
    tegyük fel havi 70-80 ból kellett volna élned, mi a fenét raktál volna félre, na ugye, de tudjuk, alkalmaszkodsz, szárazkenyér stb.., turkáló(habár ott már én is találtam jó cuccot)
    kérdem én, ez az élet értelme? el lehet nézni a hatalomnak, hogy így kormányozzon évekig, aztán azt a kis jót is amiért megdolgoztunk,felépítettünk, nem kaptuk, (mert marha nagy tévedés, hogy bármivel is többet kaptunk volna tőlük az elmúlt 4-5 évben :( )30, 40 éves korunkra eljátsza pár agyatlan barom.

    Ha majd nem tudom fizetni a kocsimat akkor pl. el fogom adni, biztos nem leszek boldog, de sírni azért nem fogok. MAx eldfogadom, hogy igen erre szükség volt.


    Mindegy úgy látom másképp vélekedünk. Én tudok alább adni ha úgy hozza az éelt, te nem.


    :O
    sírnom kell
    először is, miből gondolod, hogy én vagy bárki más nem tudja alábbadni?
    nem tudni kell, rá vagy kényszerítve, önhibádon kívül. rá lesznek sokan kényszerítve, hogy alacsonyabb minőségű cuccot etessenek a gyerekkel, kevesebbet fűtsenek, kevesebbszer
    vigyék el a gyereket kirándulni, ezek nagyon komoly dolgok, a mindennapi életünket teszi nyomorultabbá
    nagyon másképp vélekedünk

    Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.

Aktív témák