Aktív témák

  • tildy

    nagyúr

    válasz scang #3477 üzenetére

    Figyelj aki nem tudja a részleteket fizetni , annak minek autó? Hogy vesz bele benzint? Satöbbi.
    Mindegy.
    PErsze ha véletlenül már nem vehet a ygereknek midnen nap túrórudit, akkor már rohadt szemét állam, mert ellehetetlenít.
    Ősztintén megvallva akármiylen csomag is lesz, itt azok közül akik sírnak, éhezni senki nem fog... PErsze senkinek nem tetszik ugye, ha kicsit alább kell adni.


    Amikor 6 hónapig munkanélküli voltam tudod mit csináltam? Jártam meló után, kevesebbet ettem, kevesebbet költöttem. Hogy amit előre félreraktam az tovább megmaradjon. (Havi 170ből raktam félre 80at, 3 hónap alatt 240-t, utána 6 hónapig ebből + a kevéske munkanélküliből éltem úgy, hogy havi 40 elment albira is ) Én úgy vagyok vele próbálok illeszkedni a emgváltozott körülményekhez, ha nem telik rá , nem veszem meg. Valószínűleg naív vagyok, hogy úgy gondolom ez lenne alapból a megfelelő hozzáállás az emberek részéről.

    Ha majd nem tudom fizetni a kocsimat akkor pl. el fogom adni, biztos nem leszek boldog, de sírni azért nem fogok. MAx eldfogadom, hogy igen erre szükség volt.



    Mindegy úgy látom másképp vélekedünk. Én tudok alább adni ha úgy hozza az éelt, te nem.

    "Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

Aktív témák