Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
Véget ért a BDO világbajnokság, sok remek meccset láttam. Most két hét szünet, utána PDC Unibet Masters és román nyílt bajnokság.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Bandinho
tag
Debrecenben tud valaki darts boltot? Csak szárak és tollak kellenének, de én nem igazán találtam. Köszi
"Ha az életben a sikert A-nak vesszük, akkor A=x+y+z. x a munka, y a játék, z pedig hogy befogod a szád." /Albert Einstein/
-
f(x)=exp(x)
őstag
Ugye az most egy rossz vicc, hogy törölték Theo Kaspers Youtube csatornáját!!!???
-
BBéci
legenda
válasz f(x)=exp(x) #3503 üzenetére
Elképzelhető, hogy szerzői jogot sértett. Egy időben néztem azokat, de képminőségben nem voltak igazán jók, ezért ha tehettem, inkább mások által feltett videókat választottam.
Ettől függetlenül komoly veszteség a darts rajongóinak.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
bosmajor
tag
Tudja valaki, milyen hegy kompatibilis a Red Dragon nyilakkal?
-
BBéci
legenda
válasz bosmajor #3505 üzenetére
Szerintem bármilyen, mert szabvány vastagságúak a hegyek.
Mi a baj, eltörött valamelyik?Remélem nézitek a Unibet Masters meccseit! Volt néhány izgalmas és látványos, Például Gary Anderson bombajó formában van.
Phil Taylor bejelentette a visszavonulását, ezt az évet még végigjátssza, aztán nyugdíjas lesz.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz bosmajor #3507 üzenetére
Azt mondják a cserélésről, hogy egyszer tehető meg büntetlenül. Amennyiben az eltörik, kidobhatod a nyilat, mert a másodjára cserélt már nem lesz teljesen stabil.
-
BBéci
legenda
válasz bosmajor #3509 üzenetére
Az acél valamivel lágyabb a volfrámnál, de a nyíl testét sajnos gyötri a hegycsere. Olyanoktól hallottam azt, amit az előbb leírtam, akik már rengeteg hegyet kicseréltek.
-
BBéci
legenda
válasz adrian360 #3512 üzenetére
Ebből számomra az következik, hogy hegyet kizárólag törés esetén szabad cserélni, nem pedig valami másik kivitelű kipróbálása miatt. Inkább a dobástechnikát kell csiszolgatni, sokat, rengeteget gyakorolni.
-
bosmajor
tag
Ezt jól kiveséztétek, de az eredeti kérdésre tudná valaki a választ? Ha már olyan sok hegyet cseréltetek, illetve ismertek olyat.
Tehát: milyen hegy kompatibilis a Red Dragon nyilakkal (úgy tűnik a Target nem)
Nem, nem tört el, hanem olyan sérülése lett, ami a szokásosnál jobban károsítja a táblát. Valszeg ki lehetne reszelni v. köszörülni, de sztem ez már annyira megváltoztatná a hegyet (nem is beszélve hogy hogy igazítsam hozzá a másik kettőt), hogy akkor már jobb cserélni.
-
zsolti72837
addikt
Sport 1 online streamet tud valaki?
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
f(x)=exp(x)
őstag
-
zsolti72837
addikt
válasz f(x)=exp(x) #3520 üzenetére
?
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz zsolti72837 #3521 üzenetére
Sport 1 stream 90%-ban vagy nem működik, vagy nagyon gagyi minőségben bejön valami. 10%-ban nem olyan rossz.
Gondolom a Premier League miatt kérted a linket, azért írtam, hogy nézd inkább a Skysporton.[ Szerkesztve ]
-
zsolti72837
addikt
válasz f(x)=exp(x) #3522 üzenetére
Ja értem.
Igen amiatt kérdeztem.ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Amarton
tag
Sziasztok!
Készítettem kísérleti jelleggel egy használt tábla összehasonlító videót.
[link]
Kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Ez az első ilyen jellegű videóm.http://kodolas.skoda-muszerfal.hu
-
zsolti72837
addikt
Valaki tudna dobni egy stream linket?
-
f(x)=exp(x)
őstag
Sziasztok!
Tollakat szeretnék venni a Dartscornerről. Arra lennék kíváncsi, hogy nektek melyik gyártó melyik fajta tollai váltak be tartósság terén. -
bosmajor
tag
válasz f(x)=exp(x) #3529 üzenetére
Nekem a kedvencem a Bulls Robson. Igaz hogy drága, de szerintem fajlagosan tovább tart. Ráadásul véd a Robin Hood ellen. (Ebből következően kevesebb szár fogy, ami ha úgy vesszük, valamivel csökkenti az árát.)
[ Szerkesztve ]
-
bosmajor
tag
válasz f(x)=exp(x) #3531 üzenetére
Ha már Harrows: párhuzamosan használom a Clic rendszert is, nálam az is sokáig bírja, csak az előbb azért nem említettem, mert ugye ez nem csak toll.
-
bosmajor
tag
De a tollaknak az a legjobb, ha mindig T20 T19 Bullt dobsz
-
Mela Kehes
addikt
Üdv!
Tudtok ötletet adni miért nem megy nálam az Airdrop? Eddig nem használtam, most mikor kellene nem látja a telefonom. Vagy kellene valamit állítanom? Neten azt olvastam csak telón kell bekapcsolni.
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Mela Kehes
addikt
válasz Mela Kehes #3534 üzenetére
Na ezt nem ide szántam.
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
BBéci
legenda
válasz f(x)=exp(x) #3536 üzenetére
25 év alatt rengeteg tollat kipróbáltam, a műanyag alapanyagúak jobban bírták a strapát, mint amelyikben más, például papír is van. Tavaly rendeltem 10 db Target Power tollat, csak pár óra használat után jöttem rá, hogy a belseje papír. Tehát nem mindegyik Power műanyag. Amit előtte nyúztam és amit két hete kaptam meg, azok igen, de hátrányuk is van. A szélük kevésbé foszlik, viszont képesek repedni, szakadni. Megesett, hogy pár óra után háromnegyedig berepedt az egyik szárnya, mehetett a kukába.
A tollak leginkább egymást gyilkolják, az ellen nem lehet semmivel védekezni (kivéve Click és hasonlók, de azokat utálom) de a durva recézésű nyilak teste is amortizálja őket. El kell fogadni, hogy fogyóeszköz.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
f(x)=exp(x)
őstag
Nekem amik most vannak, már irgalmatlanul szét vannak kopva. Igazából nem egy drága hobbi ez, belefér a tollak állandó cseréje szerintem...
Közel egy év után most értem el arra a pontra, hogy lecserélem a nyilaimat is. A Harrows Rapide lett a kiválasztott. Kíváncsi leszek milyen eredményekre leszek vele képes. Ugyebár a Goody Pack alapból jön hozzá (aki tudja, hogy ez pontosan mit takar az írja le pls.), meg rendelek pár szett tollat meg nyilat pluszba. -
BBéci
legenda
válasz f(x)=exp(x) #3538 üzenetére
Ott van a kép alján, hogy mit tartalmaz a Goody Bag.
-
Bandinho
tag
http://www.sport1tv.hu/Hirek/hu-HU/2017/02/14/dar_ukopen_matchplay
"Ha az életben a sikert A-nak vesszük, akkor A=x+y+z. x a munka, y a játék, z pedig hogy befogod a szád." /Albert Einstein/
-
vasii
senior tag
Sziasztok,
gondolkozok sajat tablan, viszont helyhiannyal kuszkodok.
Nagyjabol igy tudnam felrakni galeria ala maximum..
Kicsit ferden lett fotozva es PShoz sem ertek
De gyakorlatilag ugy nez ki, hogy a gerenda van 2m-en es kb 15 centire a faltol.
Ez azt jelenti, hogy kb 5 centire lenne a tabla teteje a gerendatol, illetve meg egy falvedo beferne korbe.
Kerdes, hogy a "plafon" kozelsege mennyire lenne zavaro?
Termeszetesen vmi normalis vilagitast csinalnek hozza.Elore is koszi!
-
-
adrian360
őstag
nem azt mondtam hogy kötelező úgy dobni de attól még lehet hogy alapból olyan a stílusa.
minden dobásnak alapból van egy íve, még a leggyorsabb dobásnál is egy tíz-húsz centi között legalább, és ha eleve dupla húszra dob és nem überkurvaprofi, hogy egyből dobja a duplát, tuti felé is fog dobálni és kellemetlen lehet.hány olyan dobást láttam már szoftgépnél hogy a kijelző alján csattant a nyíl, pedig nem öt centire van duplától...
-
vasii
senior tag
válasz adrian360 #3546 üzenetére
Köszi BBéci!
Na igen, pontosan emiatt kerdezem. Az az 5 centi az amúgy 10, a tabla szeletol 5, a d20 tetejetol az 10 centi.
Abszolut hobbijatekos vagyok, de nem remlik h azert ennyivel fole dobtunk volna barmikor.
Inkabb attol felek, hogy maga az erzet zavarna. Most az a tervem, hogy kivagom vmi hungarocelbol a tablat es kiprobalom -
bosmajor
tag
Szerintem is az az igazi probléma. Engem, amikor először szereltem fel a kamerát a tábla elé, rettentően zavart, pedig köze nem volt a nyíl röppályájához. Valahogy mindig úgy éreztem, hogy eltalálom a kamerát és ez persze meglátszott a dobásokon is. De egy idő múlva megszoktam. (Azért a kamerát csak átszereltem egy jobb helyre.)
-
BBéci
legenda
válasz adrian360 #3546 üzenetére
Sok igazság van abban, amit leírtál.
Klubvezetőnk vérbeli ívelt dobó, softon szoktak gondjai lenni a d20 megdobásával, de többségében mégis megoldja, az a kedvenc kiszállója.
Én csak akkor dobok arra, amikor nagyon muszáj, mert izgalmamban sokszor tévesztek szektort. Ezért a d16-ot erőltetem, annak is a felső részét célzom, nehogy hetes legyen.(#3547) vasii
A kép kicsit csalóka, többnek láttam a tábla feletti helyet.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...