Új hozzászólás Aktív témák

  • BBéci

    titán

    válasz Amarton #1280 üzenetére

    Annak az egy táblának, amit lemértél, ezek szerint valóban nagyon kevéssé állnak ki, de aki veszi a fáradságot, megbizonyosodhat az előbbi linkjeim fényképei alapján arról, hogy bizony a Winmau Blade4 Dual Core drótjai sokkal jobban kiállnak, mint 0,2 mm. Ez az összes fotóról egyértelműen kiderül.
    Az is ugyanennyire nyilvánvaló, hogy nem áll ki mindegyik Unicorn tábla drótja 3 mm-re, az átlag inkább 1,5-2 mm között lehet.
    Ha lesz időm, megkeresem a versenyszabályzat táblákra vonatkozó előírásait.
    Azt is elárulom, hogy a kipattanó nyilak számát nem befolyásolja, hogy azok mennyire állnak ki a tábla síkjából.

    Meséld már el, miért kell személyeskedni??? Én csakis a táblákról, azok kialakításáról írtam, Te viszont kételkedtél a 22 éves dartsos múltamban, kvázi hazugnak neveztél. Azt sem írtam, hogy a táblát sem találom el. Számmezőt említettem.
    Egyértelműen ellenséges vagy, amióta azt merészeltem írni a fényképedről, hogy nem tökéletes. De akkor sem személyeskedtem, mert az itt a PH! Fórumon szigorúan tilos és kitiltás jár érte.
    Sajnálom, hogy ilyen viszony alakult ki közöttünk, mert a Facebookos fényképed alapján egy szimpatikus, értelmes embernek látszol.

    [ Szerkesztve ]

    Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

Új hozzászólás Aktív témák