Új hozzászólás Aktív témák

  • Ferdzsoo

    addikt

    válasz IO.sys #96427 üzenetére

    Én lassan 5 éve benne vagyok a témában, egy kicsit máshogy látom azért a jelenlegi helyzetet. Mivel másfél millió forint nem sok pénz egy bányára jelenleg, emiatt szerintem nagyot nem fog tudni bukni a kolléga, de most szerintem sokkal rizikósabb beszálni a bányászatba mint mondjuk eddig bármikor volt.
    Persze meglátjuk de minden jel és számítás arra mutat ha az ETH bányászatnak vége akkor a VGA bányászatnak is. A többi coin profitability-e össze fog esni ha csak az ETH számítási teljesítményének a töredéke is rájuk szabadul, akár elosztva is. Persze meglátjuk mit hoz a jövő, én egyenlőre abba is kételkedek hogy idén júniusban meglesz az ETH Diff bomb, és jön a 2.0, mert ezt már tologatják egy ideje, viszont nagyon jön fel a konkurencia így most már lépniük fog kelleni.

    Silencer ha megfogadsz egy tanácsot én a helyedben most még várnék pár hetet, mert ahogy követem a piacot kb 1-2 hete kezdtek el esni az árak jelenleg kb 120db! 3070-es hirdetés van fent. Viszonyításképp az utóbbi hónapokban ez a szám 20-30-nál nemigen volt több.
    Lehet hogy most ha 1 hónappal később vágsz bele egy jó 20%-al olcsóbban tudsz beszálni szvsz.

    "It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."

Új hozzászólás Aktív témák