Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Riccio
addikt
No, akkor én itt ragadnám meg az alkalmat, hogy mivel az előfizetősdi nem játszik:
Keresek garanciális 128GB-os fekete iPhone 7 készüléket 185k-ig, nem baj ha független.Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
szkorhetz
őstag
válasz Sir Riccio #74301 üzenetére
Annyiért már rendes telefont is lehetne kapni..
-
Vertigo18
addikt
-
válasz Sir Riccio #74304 üzenetére
Te, én egy ilyen drága cuccot kézbe se mernék fogni, nem hogy kivigyem a lakásból
Mutogatni való hater díszpinty
-
Exian
addikt
-
a2d2
addikt
Hát igen kezdem már bánni hogy ragaszkodtam ehhez a PS4 kontrollerhez. Ennyi pénzért már simán meg lett volna egy második Ipega gamepad.
Tököm sem gondolta volna hogy nem lesz jó ez a kártya. Ennyi volt a leírásban: Interface: NGFF
Ha beírod google-ba hogy mi az az NGFF akkor meg az jön ki hogy az az M.2 másik neve.
Azt meg tudtam hogy lesz az lapon.[ Szerkesztve ]
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Sir Riccio
addikt
válasz Vertigo18 #74305 üzenetére
Az az igazság, hogy unom az androidos gyártók marhaságait. Ott egy működő rendszer, de azt ugye szét kell gányolni, mert különben ugyanazt adják mint a többiek és az milyen már. Beletesznek tehát csillivilly-fancy felhasználói felületet, meg egy rakás haszontalan szoftvert amit amúgy letölthetnél a Store-ból ingyen HA kell, aztán amikor frissítés jön akkor vakarják a fejüket, hogy: "Hű, hát azt a sok mindent most újra meg kellene csinálni?", aztán emiatt fél év mire lesz egy frissítésből valami, ráadásul tele van hibákkal, lassabb és csak lassabb lesz, kivétel nélkül az összes. Aztán felteszel egy Cyanogenmodot (már ha van az adott készülékre) és egy kicsit jobb lesz, gyors, lassabban merül, de még mindig nem az igazi és akkor nem beszéltünk a kameráról. Az összes létező androidos telefonomat úgy vettem meg, hogy előtte elolvastam a tesztjét és azt mondták a kamerájára, hogy megközelíti, vagy meg is veri az épp aktuális almafont. Aztán akkorát csalódtam, hogy csak úgy zörgött. Egyszerűen képtelenek normális szoftvert írni rá. Kivéve talán a Huawei, a P9 tényleg odavág egy mobilhoz képest, de az EMUI-tól random rángásaim lesznek, ha meg leszedem róla akkor megint csak nincs garanciám. Ugyanez volt régen Sony/Nikon fényképezőgépekkel. Hiába volt Sony érzékelő a Nikon gépekben, a Nikon tudott rá megfelelő szoftvert írni, a Sony nem (mondjuk ez azóta megfordult kb. ). Szóval én azt látom, hogy hiába emelem a telefonra költhető keretet mindig amikor váltok, valahol egy idő után kompromisszumos lesz, olyan irányba ami nekem nem jó. Ráadásul ugye van ez az új projektünk, hogy vlogolunk, ahhoz pedig nem árt egy normális mobilkamera, mert bár jó az az SJ5000x de van amire jobb. Szóval munkaeszköz lesz. Persze lehet, hogy 2 hét után sírva fogom feltenni a hardveraprora mert nem fogom megszeretni az iOS-t de ezt csak úgy tudhatom meg ha kipróbálom. Ezért is van felső összegkeret meghatározva, mert így nem bukok rajta (nagyot) ha nem tudom megszokni.
[ Szerkesztve ]
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
air
nagyúr
válasz Sir Riccio #74310 üzenetére
Vedd meg a MediaMarktban online, így 60 napod van kipróbálni és megszokni! Ha nem sikerül, visszaviszed, és semmit sem buktál.
Ha megtetszik, akkor is visszaviheted, visszakapod a teljes összeget, és megveszed máshol olcsóbban.
Ha az Androidnál ennyire utálod a gyártói belenyúlásokat, akkor Nexust vagy Motorolát kell venni. Azokon vegytiszta Android van.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Sir Riccio
addikt
Áhh, ehhez nekem nincs arcom. Inkább várok míg lesz egy használt ami belefér a keretbe. Vagy belealkudom. Igen, csak a Nexus/Moto/Pixel nem nagyon kapható itthon, ráadásul a kamera ott is kérdés, és közel ájfón árban van, sőt a Pixel drágább.
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz Sir Riccio #74312 üzenetére
Ez miért lenne arc kérdése? Ha van egy ilyen lehetőség, azt ki kell használni. Nekem 2 havonta új TV-m van.
Persze nem, de lehetne.
Motorolát és Nexust miért ne lehetne itthon kapni?Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
"Az összes létező androidos telefonomat úgy vettem meg, hogy előtte elolvastam a tesztjét és azt mondták a kamerájára, hogy megközelíti, vagy meg is veri az épp aktuális almafont."
Ha a teszt ennyire messze van a valóságtól, az elég gáz...
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
Bigemperor
senior tag
Ugye csak vicceltél azzal, hogy az alma kamerájának a szintjét nem érik el a minőségi droidos készülékek?Akkor szvsz valamit nagyon rosszul nézel.
[ Szerkesztve ]
-
Sir Riccio
addikt
Nem tudom, ha alkudozom valamire akkor nem vagyok szívbajos de ott az eladó saját döntése, hogy végül odaadja-e annyiért amennyit kínálok érte és nincs harag ha nem, de így, hogy elhozok egy bontatlan új cuccot egy boltból, amit aztán 60 nap után használtan visszaviszek és visszakérem a teljes árát amiből már csak refurbished lesz utána, és csak olcsóbban tudják emiatt újraértékesíteni és költség küldözgetni a gyártóhoz meg egyáltalán...nekem ez nem korrekt. De ez én vagyok. Amúgy meg hivatalos forrásból nem tudsz Moto/Nexus készüléket venni itthon tudtommal. Meg én most amúgy is rácuppantam az ájfonra, szóval egyelőre azt szeretnék. Ha nem jön be akkor úgyis Nexus6P/Pixel/Moto X Force jönnek a képbe. Esetleg Huawei P9.
-
aneda
senior tag
válasz Bigemperor #74315 üzenetére
Néha én is meglepődöm, mikor a feleségem iPhone 5C-vel készít egy felvételt beltéren.
Nem gyengén jobb, mint az én SONY Z1 Compact-om...
Pedig előbbi a legolcsóbb iPhone, míg a Z1C a csúcsmodell!Az oroszok már a spájzban vannak!
-
Bigemperor
senior tag
De a Sony-k sajnos kameraszoftverben csapnivalóak, hiába jó esetleg a hardveres alap. Számtalan olyan droidos teló van, ami jobb, mint az alma a kamerában és még árban is jóval alatta található. Mondjuk pont nem értem például, ha ilyen fontos a kamera, akkor miért nem alma 7+ és inkább kisebb belső tárhely?
Amúgy zárójelben megjegyezve, hiába az iphone 5c belépő a sony z1c-vel árban hasonló volt.
[ Szerkesztve ]
-
Sir Riccio
addikt
válasz Bigemperor #74315 üzenetére
Nem vicceltem. A Huawei P9 volt az egyetlen amire azt mondtam a droidos telefonok közül, hogy na, ennek rendben van a kamerája, pedig megfordult a kezeim között jó néhány saját és egy pár kölcsön készülék is.
(#74318) Bigemperor: Érdekes egyébként, hogy a fényképezőgépek piacán meg kb. mindenkit letaroltak most az A7 szériával. Ha nem lenne ennyire drága váltani már nem Canonom lenne.[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz Sir Riccio #74319 üzenetére
Nincs valami olyan mondás hogy Az már tényleg a vég ha egy fotós is telefonnal kezd el fényképezni? De lehet hogy csak képzeltem.
¤ R'n'R ¤
-
Bigemperor
senior tag
Számtalan kamerateszt az általad említettől eltérő eredményt hoz, persze különbözőek az elvárások és természetes az is, hogy a tesztkörnyezet más, mint a mindennapi használat. Véleményem szerint az apple amiatt szerepelhet stabilan, mivel a rendszerének titka az optimalizáció és valóban a droidos telók abban nem brillíroznak. Az apple kamerája is az optimalizált szoftver miatt lehet jobb elsősorban szvsz.
Sony: a telefon és a fényképezőgép ebből szempontból nagyon más, a mobilos kamerákra rengeteg a panasz abból az érából, amiről szó volt.
Természetesen Te tudod, hogy mi a legjobb Neked!
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
P9 em van.
-
Sir Riccio
addikt
Nézd, én felcipeltem a komplett szettáskámat állvánnyal együtt a Triglav alá nem sokkal augusztusban és ebből kiindulva bizton állíthatom, hogy
soha a kurva életbe többet a közelébe nem megyek hegynek fotós felszereléssel,az a legjobb fényképezőgép ami épp nálad van amikor kell. Mondjuk a kocsiban se hagytam volna két napra az is igaz, meg az is, hogy ha véletlenül lett volna tiszta égboltunk akkor sem tudtam volna telefonnal csillagost lőni, de nem is a fotózás miatt elsődleges a kamera, hanem a videózás miatt, mert ugye ahogy írtam feljebb indítottunk egy vlogot és ahhoz nem árt ha van egy mobilkamera ami használható képet ad. Mert az mindig ott van, akkor is amikor a többi cucc a csomagtartóban van. Az meg nyilvánvaló, hogy az alma az optimalizáció miatt jobb (hardverben nem sok eltérés van, sőt általában kevesebb erőforrással operál mint a droidos társai), de pont ez az ami miatt váltani akarok. Míg OSX<->Windows paltformon nem éreztem sebességbeli különbséget, iOS<->Android platformon baromi nagy a difi. Aztán majd meglátjuk.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Sir Riccio #74323 üzenetére
Valld be, azért indítottad ezt az IPhone témát, hogy a Vlogodat reklámozd.
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
UHHH
senior tag
válasz Vertigo18 #74266 üzenetére
Na most jött e-mailben, Raspberry PI e-mail only price ócóé!
Továbbá, ha már mobiltelefonoztok, akkor nekem jött vámmentesen Yotaphone 2, és nagyon jó. E-bookot sem a nook-on olvasok már, hanem az e-inkes yotán!
Rendeltem másik telefont is, DHL hozza EU-ból, ha megjön, majd mesélek róla...
-
TRob1
veterán
válasz Sir Riccio #74323 üzenetére
Erre nem lenne megfelelőbb vmi kicsike kompakt ami elfér zsebbe, és akkor lehetne egy jó telefonod, meg egy céleszközöd ugyanannyiért vagy olcsóbban?
Tudom, az már 2 eszköz egy helyett, de elvileg jobban meg is felelne a célra. Vagy nem. De ezt te tudod.¤ R'n'R ¤
-
UHHH
senior tag
Persze, én is ugy vettem, hogy megmutatta előtte egyet.
Akartam írni a hsz-be, hogy megmutatom a telót annak, akit érdekel. Akinek mutattam, az rögtön vett egyet, szóval csak óvatosan, nagyon durván jó a Yota!Apropó céleszköz, nagyon jó dolog, hogy mindig van kéznél egy e-ink -es cucc is, a szemem kímélni kell, elég az LCD-ből. Navigálni is tudok e-inken, sőt: Bármit tud, amit a "sima" lcd-n is tud.
[ Szerkesztve ]
-
Bandus99
őstag
Amugy pl egy Canon PowerShot G9 X vagy hasonlo nem jo valasztas? Kis helyen elfer konnyen hordozhato es minosegben megfelelo lehet akkor amikor nincs szukseg egy DSLR minosegere?
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
UHHH
senior tag
Írtam privit, tudom te azt nem olvasod, úgyhogy itt is írok: Hívj ha jönnél, délután derekára már esélyes, hogy hazaérek.
Kis extra infó: 6-os android is lesz rá, már van béta verzió belőle. Brutális az akkuideje, ha a full hd kijelzőt nem használod, és nagyon prémium az összeszerelése, nem recseg-ropog. Na meg a snapdragon is jó, vezeték nélküli töltés, meg gyorstöltés madzagon. QI meg QC!
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
-
aneda
senior tag
válasz Bigemperor #74318 üzenetére
"De a Sony-k sajnos kameraszoftverben csapnivalóak, hiába jó esetleg a hardveres alap."
Végeredmény szempontjából nem releváns!Tehát azt mondod, hogy hasonló árban az iPhone a jobb!?
Gonoszkodás OFF
Az oroszok már a spájzban vannak!
-
hattrickuser
aktív tag
Ha valakit érdekel Huawei Y6 II okostelefon Privát Üzenetben keressen. [link]
Az ár minimálisan alkuképes, illetve csereajánlat is szóba jöhet (drágább típus esetén értékegyeztetés 50.000 HUF-ig). -
Exian
addikt
Ha már ennyire telefon a téma...
Ki milyen játékokat ajánlana androidra? Nem durva 3D-s akármikre gondolok, egyszerű, jópofa játékokra inkább.
Amit pl. szeretek és hasonló jöhet: Cut The Rope, Flip Diving.
Lusta vagyok a Play áruházban nézelődni, meg onnan én nem tudom eldönteni, hogy melyiket érdemes, összevissza telepítgetni meg nincs kedvem.
De ha ajánlotok ezt-azt, azokat szívesen kipróbálnám.
Kösz!
-
szkorhetz
őstag
Teljesen egyetértek, egyébként.
Az EMUI-tól engem teljesen kiráz a hideg, és ha azonos áron lenne az alma meg a droid, akkor nekem se lenne kérdés, csak az egyébként 400 eurós OnePlus 3-am jelenleg olyan szinten elégedettséggel tölt el, hogy max Pixel XL-re, vagy OP3T-re cserélném...[ Szerkesztve ]
-
Bandus99
őstag
No az alabbi jatek nekem megvan tarsasjatek formajaban, szerintem nagyszeru jatek.
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
Sir Riccio
addikt
válasz Dluinet #74324 üzenetére
(#74324) Dluinet: Így-így. Kell a megtekintés. Viccet félretéve csak azért linkeltem be, hogy lássátok kb. mire kell.
(#74326) TRob1: Az az igazság, hogy ez csak egy a sok dolog közül amiért most almafont fogok venni, amúgy is le akarom cserélni a K920-as Lenovom mert bár szeretem, bazinagy, ezért sem játszik a Plus-os ájfon, mert az is kb. ekkora és kényelmetlen. Szóval lesz egy eladó Vibe Z2 Pro-m, 50-60 körül két tokkal, kijelzővédő üveggel, minden gyári tartozékával, majdnem új akkuval. Elvoltam vele egy darabig de mostanra jobban örülnék egy kisebbnek. Meg ott van az is, hogy körülöttem mindenki almafonra vált, szóval megvan a nyomás is. Komplexebb ez annál, hogy vlogolunk és akkor ahhoz almafont veszek, csak amiatt nem vennék.
(#74329) Bandus99: Néztem már többször, de arra ott az SJCAM. Ez most tényleg arra kell, hogy mindenhol ott legyen velem. Ott is ahova nem viszek semmit, csak a telefonomat. Meg mint feljebb írtam vannak más dolgok is. Igyekszem meggyőzni magam.
(#74338) szkorhetz: Az a bajom ezekkel a ritkább cuccokkal, hogy nincs rá semmi. Amíg gyárilag frissítik addig oké (már ha egyáltalán nem veri tönkre a gyári frissítés és nem lassul le tőle, meg nem lesz tele mégtöbb hibával), de utána vége.Ja, asszem ennyi. Mindenre válaszoltam, mondjuk a vlog linkje ebből most kimaradt. Franc.
A lényeg, hogy most marad az almafon, aztán ha nem jön be akkor az lesz eladó nem a Z2Pro.Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
mormota
senior tag
milyen érdekes.. senki sem említette a WP-t
ha telefonálni kell, és az kell, hogy gyors maradjon, akkor én csakis...
volt (igaz alsó közepes) androidom. hát nem kicsit utáltam meg. mondjuk lehet hogy ha nem a 50e-es kategóriában turkáltam volna, akkor nem lenne ilyen véleményem.
WP meg olcsó, és a kisebb készülékek is ugyanolyan jól hasítanak, mint a nagy lapátokIllusztrálok, tehát vagyok
-
s7evcsenko
addikt
válasz mormota #74342 üzenetére
1 éve még én is boldog WP-s voltam, de miután elkezdtem aktívan bezsebelni olcsóságokat innen-onnan a netről, amihez paypal, meg bankkártya kell, akkor kezdett el komolyan zavarni, hogy WP-re egy darab normálisan működő bankos alkalmazás sincs.
Szóval igaz, amit írsz, de csak addig jó, amíg megelégszel az előre telepített dolgokkal."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Exian
addikt
válasz mormota #74342 üzenetére
Nemtom, nekem az 50e-s Alcatel POP 4S több, mint szuper. 8 mag, 2 gb ram, 1980-as kijelző, ujjlenyomat olvasó, teljesen jó. Most már hónapok óta nyúzom. Feleségem is. Hozzá ez a tok, ezzel megy a zárás - oldás az ajtó csukás, nyitásra. Meg a kis ablakban a főbb infók megjelennek.
-
mormota
senior tag
válasz Sir Riccio #74345 üzenetére
nekem még nem jelentkezett ilyesmi, pedig már több, mint egy éve nyúzom, használom. néhányszor kidob a facebuk alkalmazás, de kb egy kezemen meg tudom számolni hányszor kellett újraindítanom fagyás miatt.
btw lumia 535 dual simmelIllusztrálok, tehát vagyok
-
goodboy007
senior tag
válasz Sir Riccio #74340 üzenetére
Az S7 is nagyon jó egyébként és aprón olcsóbb is, mint az iPhone 7. Persze nekem is az volt a másik jelöltem, a következő majd egyszer lehet, hogy az akkori szifon lesz , de az S7 kamerájával jelenleg bitang jó képeket/videót lehet készíteni.
"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Ukrajnai háború
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone topik
- Autós topik
- Vírusirtó topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Windows 11
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs