Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
fudi2002
veterán
válasz Laca1212 #70594 üzenetére
Ha már ennyire véded, ezek szerint Te ezt használod. Te magad mondtad, vagy tapad vagy nem kopik. Ehhez vegyünk hozzá még egy tényezőt, a hőmérsékletet. Ha télen hidegben tapad, akkor nyárra sem változik meg az összetétele, nyáron nagyon kopik. Tehát amit UHHH írt, teljesen jó észrevétel. Ha valaki keveset autózik, az vegyen. De megnéznélek az elméleteddel nyáron 35fokban, autópályán 140km/hnál meddig használnád... Biztosan nem 4 szezont.
Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
Laca1212
őstag
válasz fudi2002 #70601 üzenetére
Védi a t@köm. Tapasztalat, de szarozhatom is ha attól jobban alszol. Amúgy a teszteben sem rossz. De Te nyilván jobban tudod, bár nem használtad sosem ezek szerint. Fotelszakértők hajrá!
Mondom újra. Egy 4-5 éves gumi már öreg, ha van rajta minta ha nem. 2-3 évente cserélem őket.
-
fudi2002
veterán
válasz Laca1212 #70602 üzenetére
A fotelszakértő a családját nem bízza ilyen csoda all-in-one gumikra, nyilván ha Neked megfelel az a Te döntésed. Az, hogy a stílusod szép lassan fordítod át bunkóba, az pedig szintén a Te döntésed. Amúgy Continental Premiumcontact 5/TS 850 és pont.
Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
-
torma1981
veterán
Sziasztok.
Tud valaki aki ásást vállal? Lenne 3x3-as terület amit fel kellene ásni. Tudtok valakit?
-
zzola
titán
válasz s7evcsenko #70613 üzenetére
-
torma1981
veterán
Neem azért nem akkora. De van ásóm csak nincs időm. Az a gond. Ezért gondoltam,hogy megcsináltatom.
-
Exian
addikt
Most eszembe jutott az ezelőtti kertünk... 9 sor szőlő, a sorközökben 2m x 33m veteményesek Hajdanán, FIATAL KOROMBAN ásóval, analóg módon, kapálógép nélkül toltuk végig minden sorközt... na, az már kemény volt!
Aztán jött a kapálógép, de az utáltam, mert mindenfelé akart menni, csak arra nem, amerre nekem jó lett volna.
Már nincs meg a 9 sor, meg a kert sem, ja, meg a kapálógép sem, mert ellopták.
Ha már kert téma: vettem végül ma egy benzines láncfűrészt, amolyan "teszkó gazdaságost" (30k alatt kicsivel), igaz Praktikerben. Hirtelen kellett valami, remélem arra a nagyon kevés alkalomra jó lesz, amire nekem kell. Valami német cucc, de gondolom made in China.
[ Szerkesztve ]
-
Engineer086
Modder
Sziasztok!
Van köztetek, esetleg baráti társaságotokban olyan, aki a hétvégi Veletech kiállításra autóval készül utazni?
Felkértek, hogy vegyek részt a gépemmel a modding versenyen, de saját autó nélkül ez kivitelezhetetlen. (Oszkár, vonat kizárva)
Köszönöm a segítséget!Szádvár rád vár: www.szadvar.hu-https://www.facebook.com/szadvarert.barati.kor/
-
a2d2
addikt
Sziasztok!
Pár száz eurót vennék napi középárfolyamon, max 100-as címletet.
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Xray-1
tag
-
rudi
nagyúr
válasz Engineer086 #70620 üzenetére
Annyit hozzátennék még, hogy a PH megszponzorálja az utat 2000 forinttal.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
a2d2
addikt
Nincs valakinek egy eladó megbízható inverteres hegesztő trafója?
Milyent érdemes venni?
Egy régi Hetrát cserélnék le, elég lenne a 220V.Köszi!
-
a2d2
addikt
Sziasztok!
Egy Radeon HD 6850-esért ki mennyit adna?
Lehet eladó lesz.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
endib
tag
Van 2db eladó gyerekulesem. Ha valakit érdekel, készítek képet,árban meg megegyezünk
-
Sir Riccio
addikt
Hol érdemes Pécsett AUX kábelt venni? Nem kell, hogy hosszú legyen.
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
a2d2
addikt
Erről jut eszembe, hogy nekem meg van egy komplett bringám fix csomagtartóra fixen felszerelt gyereküléssel. A bringa Hervis-es, shimano markolatváltós, a gyerekülés meg egy nagyon masszív kettler ülés.
Keresek képet is majd róla.Van egy munkába járós bringám meg ez, de gyerek már tud tekerni.
Na közben rákerestem.
Ilyen a gyerekülés (masszív, dupla falú): L:http://img.jofogas.hu/bigthumbs/Kettler_kerekparos_gyerekules_elado_71264334062661.jpg][link]
És ilyen a bringa (Balance Valley 1.0), csak van rajta sárvédő is:
[ Szerkesztve ]
-
endib
tag
-
Kaics
aktív tag
Szervusztok!
Navis autórádiót igényesen beépíteni tudó szakembert keresek! Nem ezerkettes ladába kellene berakni.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Sir Riccio #70628 üzenetére
Mármint RCA csatis koax kábelre gondolsz, ami az erősítő vagy egyéb kütyük AUX aljzatai közé kell? Pl. a kerházban a Microohm, vagy a Hungária utca elején az ACDC, valamint a Király utca végén is van elektrós bolt.
Ne tyúkbél vékony kábelt vegyél.Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Sir Riccio #70634 üzenetére
Azt leginkább "sztereó jack kábel" néven szokták hívni. Amúgy valójában az is "line" kábel mint az RCA végűek, mivel (jellemzően) vonali szintű jelek mennek rajtuk is. Line, aux, nevezik mindenféle módon ezeknek a ki / bemeneteit.
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Xray-1
tag
No.
- Telekom Fon free wifi kódért (ha elindul és terjed)
- adok cserébe UPC FreeWifi kódot!Többit privátban, de a lényeg:
Bizalmi alapon, csak 1 emberrel csencs, mert max. 3 eszköz lehet rajta, és családban 2 már foglalja.
Mindenki jól jár alapon. Merthogy biztosabb kapcsolódás, nagyobb sáv lehetősége ismeretlen helyeken is.A mobilnet meg rohadjon meg, főleg a k.va vodafone, hogy mostanában a lassítás már "ellehetetlenítést" jelent náluk!!! Egyszerűen nem csak sávszélességet korlátoznak, hanem olyan mintha a szolgáltatásban szüneteket tolnának be időzítve, hogy megvedd az extra csomagot. KAPJÁK BE!
-
a2d2
addikt
Hát ennél olcsóbbat én max használtan vennék. Gyakorlatilag kapsz kisebb teljesítményű hasonlót (pl iweld), de pár ezer forinttal olcsóbb csak. Akkor meg már jobb a tartalék teljesítmény.
Azért majd dobj linket hogy milyent találtál, kíváncsi vagyok, bár nekem már mindegy mert megrendeltem ezt.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Silencer83
addikt
13.3"-os fullXtra Sony Vaio i5-el, 8gb rammal, 256 SSD Pro-val - Biznisz klász igényeseknek !!!
Újszerű állapotú, tökéletesen működő, karc és kopásmentes szupergyors fekete fémházas laptop, eredeti töltőjével és akkujával, második generációs i5 négymagos processzorral, SSD winchesterrel, 8GB RAM-mal, két videokártyával (játékra is!), környezetifény érzékelős, világító billentyűzettel, frissen újratelepítve, használatra készen eladó!
LCD: 13,3" WXGA slim LED 1366 x 768 X-black, matt
CPU: Intel Core i5-2410M 4x2,4GHz
MEM: 8GB DDR3 SDRAM 1066MHz
HDD: 256GB Samsung SSD
ODD: DVD-RW supermulti
VGA: Intel HD Graphics + AMD HD 6630M (1024/3797MB)
LAN 10/100/1000,
WLAN 802.11 a/b/g/n,
Bluetooth 4.0 + HS
Beépített Motion Eye kamera + mikrofon
Ujjlenyomat-olvasó
Kártyaolvasó Memory Stick, Securedigital Card
HDMI (Full HD), 1x mic, 1x line, 1x VGA, RJ-45, 4 x USB 2.0,
Akku: 6 cellás Li-ion (stamina módban 4 órás)
Billentyűzet: világítós EU (magyar kiosztásra állítva)
Op. rendszer: Windows 7 Pro -
a2d2
addikt
Na, Sapphire Radeon HD 6850 senkinek nem kell?
Doboza is megvan valahol.
Ahogy nézem a hardveraprót 14e pont jó ár lenne érte.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Engineer086
Modder
válasz Engineer086 #70620 üzenetére
Sziasztok ismét!
Az előző kérdésemhez kapcsolódóan kérném a segítségeteket. Egy olyan, számítógép biztonságos szállítására is alkalmas dobozt keresek, ami 50x21x50 cm méretekkel rendelkezik (ma x szé x mé) lehet kicsit nagyobb is, legalább lenne hely bélésnek. A hétvégén lenne rá szükségem, utána vissza is adnám.
Köszi előre is a segítséget!Szádvár rád vár: www.szadvar.hu-https://www.facebook.com/szadvarert.barati.kor/
-
Magnum_
nagyúr
válasz Silencer83 #70641 üzenetére
ez egy nagyon fasza gép. múlt héten adtam el az én Vaio ulrámat, de csak azért, mert lett egy jobb 12.5-es Latitude.
I humbly and respectfully decline™
-
K1LLMy53Lf
senior tag
a környéken valaki vállal monitorkalibrálást? vagy tud valaki ilyen helyet/üzletet?
"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
Sz7Cs
aktív tag
Az érdeklődéseket PÜ-ben várom
-
Szilofon
aktív tag
Vennék 82cm led tv-t,jó árban
[ Szerkesztve ]
Remek napom volt, egészen addig, amíg fel nem keltem.
-
HoldChore
tag
válasz K1LLMy53Lf #70646 üzenetére
SH comp.
"Ha valamit ésszerűsíteni akarsz bízd lusta emberre!" https://www.facebook.com/gaming/LongJohnHolmesStream/
-
Silencer83
addikt
holnap Pécs.
ssd, hdd, cpu /i3-i5/...
priviben
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest