Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macka
veterán
Sajnos mát törölték a linken lévő videót, de nagyjából arról szólt, hogy a srác kalapáccsal szétvert egy rézmagos Q6600 - hűtést.
Ha beleolvastok - és olvassatok bele, mert és a hasam fogtam a röhögéstől - ,akkor meglátjátok hogyan bánnak el PH!-s kollégák a CPU-hűtőket nem megbecsülő userekkel.
Elöljáróban annyit:
''mert megtehetem''
Itt a linkje:[link]
[Szerkesztve] -
Csepy
őstag
E L A D Ó:
- Samsung SP1213N, 120GB PATA HDD, 1 éves, kipróbálási gari 7.5k
- Galaxy 7300GT PREMIUM, 128MB, GDDR3 1.4ns chipekkel, AGP 8x, kipróbagari, 15k
- Apple iPod shuffle, mp3 lejátszó, 512MB, dobozában, tartozékaival, még egy kevés garival, nagyon megkímélt állapotban 11k
- NOKIA 447W, 17'' CRT monitor, 1024x768@100Hz, beépített sztereo hangszórók, nem semmi darab, egy grafiti művészé volt, így az oldalán hátul, 2 rajz található (mondjuk lefújható), kipróbagari, 8k
- HP Deskjet 3920 tintrasugaras nyomtató, pár hónapos, fekete tartály ÜRES, a színes félig van, kipróbagari, 5k
- Telstar MP3 játékos, 512MB, diktafonos, telefonkönyes, AAA elemmel működik--> 2db újratölthető akku és töltő jár hozzá ajándékba, kipróbagari, 4k
Regards: CsepyRegards: Csepy
-
Diego!
senior tag
Eladó! Utolsó ajánlat! 3000Ft (végleges) [link]
Hibátlan állapot! Vigyétek! -
dunc
nagyúr
Sziasztok eladó egy Gainward 7600 GT PCI Express VGA gar. 2009.02.21
Minden tartozék doboz megvan.Ár fix 18 K kiprobálható tesztelhető nálam.
[Szerkesztve] -
dunc
nagyúr
-
dunc
nagyúr
Sziasztok eladó egy alig használt 2007.06.28 án MM-be vásárolt Saitek P880 dual analog PC gamepad.
[link]
Olcsón adom mert csak van,alig használtam szerintem 2000 ft-ért ajándék.
UI: Diego! MP3-a elkelt.
[Szerkesztve] -
hoax
senior tag
Eladó 4db tök egyforma 512Mb DDR2/800 Kingston Value ram...
Ára: 18KDon't panic!
-
Gazs
tag
ELADÓ:
Samsung 160gb 7200 sata vinyó 10hónap garival ár: 9500ft
amd a64 3000+ venice e6 cpu : dobozos ár: 4500ft -
Bandus99
őstag
Keresek Abit KT7a alaplapot, vagy ezzel kompatibilis alaplapot
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
makro
senior tag
eladó SE p910i
[link] -
dunc
nagyúr
1160 valaki?
[Szerkesztve] -
makro
senior tag
esetleg van vkinek eladó 6600GT (AGP) VGA kártyája?
-
dunc
nagyúr
[link]
eladó -
Dare2Live
félisten
Eladó:
2*512mb 667 ddr2es noti ram
6Kban viszik őket ha vki többet ad érte jelentkezzen.
Samsung 275T monitort vennék.
SE k750 kikodolás/függetlenítés is édekelne.don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
SB live! 5.1 Digital CT0220 +driver,progi -3K
Sound Blaster stereo hangkari CT4810 -1K
Van itt nálam egy X600 Pro 256MB PCIe vidkari, nálam egy órát működött, de elötte meg utánna is zsizsi képet ad bekapcsoláskor, bár ennek ellenére a win bejön. Valszeg alaplappal nemmegy nálam együtt, szóval ha valakit érdekel, és működik nála, akkor 3K.Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Ferdzsoo
addikt
AMD Athlon64 3500+ procc eladásra kínálva. 8k ellenértékben.
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Orb1337
tag
Keresek 1db 512MB-os DDR400-as ramor 4k környékén, csütörtökön át is venném (Gari előny!)
-
gabx76
őstag
Csak a szokásos:
DFI LANPARTY UT nF3 250Gb 754-es lap (kábelek, cd, kézikönyv) --- 7900HUF
[link]
Tuningos Forsa Nvidia Geforce 8500GT PCI-e 256MB DDR3! --- 19900HUF
Zalman VF700 (gigabyte) hűtővel, 8600GT nyákos.
[link]
Alap órajel: 540/1300, de bírja a 760/1600-at is!!!
[link]
Természetesen garis. (alig 2 hónapos) -
Dodder
tag
Sziasztok!
ha ráértek nézzétek ezt meg én a hasamat fogtam a röhögéstől milyen faszok vannak.
Érdemes az utolsó sorra koncentrálni.[link]Én bízom az emberekben,csak a bennük rejtőző ördögben nem.
-
zsolt19900
őstag
-
-
nesa
veterán
válasz zsolt19900 #1185 üzenetére
Nem para, holnap beviszem pecsre ha neked kell.
-
nesa
veterán
Persze de gari nincs a pokra csak probagari... amugy piszok gyors elo legyet ugy lekapja hogy csak azt latod mar szivja
Ha komolyan erdekel akkor holnap beviszem.
Most epp mosakszik, szep szoros dog.
Amugy behataroltam es Szongáriai cselőpók - Lycosa singoriensis
Es ugyfest meg nagyobb is lehet a kicsike ( Egyes nõstények testmérete (a lábait nem számítva) a 4-4,5 centimétert is elérheti ) ez labaival kb 10cm ez meg csak kb 6cm
[Szerkesztve] -
zsolt19900
őstag
Eladó teszkós webkamera a típusa elméletileg ez: Tesco Value Webcam akit érdekel az írjon árat, 1 hónapos kb. és karcmentes
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
magi20
senior tag
áhhhhhhhhhhhhhhhhh,BAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
pókfóbiám van,tényleg vannak itthon ilyen dögök?Deadly Dose--------»DD«`Obi1one´ź---------Fear Combat
-
Thomas1
addikt
Van valakinek Vivo-s PCI kártyája, amivel videokameráról tudnék filmet felvenni?
Vagy esetleg más megoldás?
Esetleg olyan Tv-tuner, amin van Video-in is? A lényeg az olcsóságon van persze....Eladó cuccok: https://tinyurl.com/yayrsbty
-
zsolt19900
őstag
köszi nem kell, megvoltam ,megvagyok és meg is leszek nélküle, nélkülük.
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
zsolt19900
őstag
válasz zsolt19900 #1191 üzenetére
eladva
-
őstag
help! Ha valaki tud egy helyet itt Pécsen ahol lehet kapni Abit ip35 pro lapot, az szóljon!
izé
-
Ferdzsoo
addikt
-
s7evcsenko
addikt
Ciao All.
Valakinek nincs szüksége 225 Euro-ra???
250ft-ban eladó.....
Más:
Nincs meg valakinek a Tom Clancy's - Splinter Cell - Pandora Tomorrow
nevű játék szinkronos verziója???
Érdekelne...
[Szerkesztve]"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
yerico
senior tag
Akciósan eladom a Club-3D 6600GT SE (Superior Edition) kártyámat 29500 Ft-ért. Sebességben alig lassabb, mint egy 8800GTX, viszont sokkal kisebb a fogyasztása, ezért megspórolhatja akár az éves villanyszámlájának a 25%-át is* A kártyához ajándékba jár 128 MB DDR Ram (rászerelve), valamint egy DVI és egy analog kimenet is (szintén rászerelve).
* Egyéb fogyasztót - égőt, mosógépet, kenyérpirítót, stb. - nem üzemeltet, a gépen napi 24 órában 365 napon keresztül 3DMarkot futtat. -
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest