Új hozzászólás Aktív témák

  • maj-viktor

    őstag

    válasz V/ #21650 üzenetére

    De az ilyennek hiába mondjuk, hogy használjon Virtuális Webkártyát....
    1. paranoiás (ellopják az adatokat, pont ezért mondjuk, hogy csináljon "második kártyát")
    2. spúr (a havi/éves kártyadíjért, pedig legtöbb helyen ingyenes is akár)
    3. nincs / nem akar bankszámlát... mert:
    A, nem bízik a bankokban! O.o
    B, feketén dolgozik, készpénzt kap, nem akar "semmi nyomot", nehogy a NAV betalálja... még véletlenül sem gondolkozik el a bére "kifehérítésén", meghogy ennek a szemét sz*r hazug államnak - kormánynak ő egy ft-t nem fizet... ala vámolás során rendszerint előjön... ő biztos a kenyeret is lopná a boltból, ha lenne rá lehetősége... én se szeretek fizetni "adót" (legyen az vám vagy áfa vagy szja - tb, eho, nyugdíj, akármi), de kell - muszáj... ez van!

    Ezekkel az indokokkal rendszeresen találkozok a rendelés külföldről blogposztom nyomán...

    Ahogy most itt is gondolom hasonló okból háborodtak fenn az "azonosítás miatt", hogy x összeg forgalom felett bekéri a személyit, ahogy írtam pl. face esetén is alkalmaz ilyet a rendszer... pedig ott semmi "pénz nincs", csak hogy nem-e fake profil

    Rendszeresen találkozok ilyennel is, hogy rámír, hogy x dolgot kinézett ebay-en rendeljem már meg neki, mert látja én sokat rendelek... mire írom miért nem rendeled meg te magad!? (indok, nincs paypal, mondom regeljen... sőt már van "bankkártyás fizetés" is csak... nem fog... nincs bankkártyája... mondom nem kell hozzá... van topup "feltöltés"... akkorse, miért nincs bankkártyája!? (fent pár indok), meg mert neki így kényelmesebb, hogy mással rendeltet és nem akarja "megtanulni" hogy kell... hiába van szájbarágós poszt róla, hogy kell mindent lépésről - lépésre leírva retardoknak is szószerint!

    [ Szerkesztve ]

    JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

Új hozzászólás Aktív témák