Hirdetés
- PlayStation 5
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Borderlands 3
- Battlefield 2042
- Bestbuy játékok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Mortal Kombat 1: Khaos Reigns - Így harcol Ghostface
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wuksipeti
újonc
Top Up-ra ment be aztán h ott megadták az unitcredites számot és arra utalt a raifeisenbanktól...
-
Topikgazda
válasz wuksipeti #19501 üzenetére
Ott lesz gondotok, ha név eltérés van a bankszámlánál, bár ha a családi név egyezik, akkor 2-3 nap múlva talán az egyenlegen lesz, de nem tűnik el a pénz 30. napon belül visszaküldik.
A Raifeisen-nel is működik a Topup instantly,-ott a felsorolt bankok közt- azzal az utalással már az egyenlegeden lenne a pénz és nincs név probléma.[ Szerkesztve ]
-
wuksipeti
újonc
Hát köszi a segítséget akkor várunk szal a lényege h akkor a 20as nem veszik el nem ?
-
Topikgazda
válasz wuksipeti #19503 üzenetére
Nézd meg fent az Összefoglalóban a Paypal egyenleg feltöltése Top up instantly használatával. Ezt használva bármikor tud a tesód -banki időben- küldeni pénzt neked, amit gyorsan megkapsz.
Én megkaptam a pénz amit olyan számláról küldtek ami nem az én nevem volt, de mostanában ez nem mindig működik, de a családon belüli -egyezett a családi név- az a normál 2-3 napos időben megjött, de amióta a másik módszert használjuk 3 és 45 perc közti idő az egyenlegen a pénz megjelenése.[ Szerkesztve ]
-
DonCapello
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék - volt egy megrendelésem, amit PayPalon keresztül, bankkártyával fizettem ki - az eladó törölte a megrendelést, és az oldal refundolta az összeget. Erről megkaptam az értesítést, és a PayPal szerint "completed" a refund, viszont a számlámon nem jelent meg a pénz még, ennek három napja. Ha jól láttam, a bankszámlára való pénz beérkezése 1-2 munkanapot vesz igénybe a PayPal szerint. Refundnál másképp lenne, vagy érdemes support ticketet nyitnom?
-
KamuMazsola
őstag
-
Topikgazda
válasz DonCapello #19505 üzenetére
1-2 nap amíg könyveli a Paypal, 2-3 nap amíg könyveli a bankod. Természetesen munkanap.
A várható idő 3-4 munkanap többször leírtuk már itt. Az 1-2 nap még USA viszonylatbaan sem teljesül mindig, nem is emlékszem, hogy ilyen határidőt vállalnának, írnának, mivel egyik része -banki könyvelés- független tőlük.
Megjegyzés:
Ha ezt látod akkor miért a Paypal-nél reklamálnál? megkaptam az értesítést, és a PayPal szerint "completed"[ Szerkesztve ]
-
mr.tamasbiro
őstag
Van ez az új kinézetű oldal.
https://www.paypal.co.uk/Shopping/Offers/Változott valami vagy csak új kinézete van?
Minden más maradt a régiben? -
Topikgazda
válasz mr.tamasbiro #19508 üzenetére
Ha belépsz a hagyományos oldalt fogod látni. Ez a vásárlási oldal kinézet, az ajánlatok miatt változik. Mint látod egy kislány a karácsonyi ajándékot teszi a zokniba vagy bontja, valószínűleg a karácsony közeledik.
Aloldala a www.paypal.co.uk-nak. Nincs jelentősége.[ Szerkesztve ]
-
Kareszovics
addikt
-
Topikgazda
válasz Kareszovics #19511 üzenetére
Ment válasz a Steam topic-ra
-
Predator2
addikt
Helló
Hogyan tudom ellenőrizni, hogy paypalon belül egyes vásárlásoknál mi van beállítva alapértelmezett devizaváltónak?
Illetve azt hol tudom megnézni, hogy az eddigi vásárlásoknál melyik váltott? (Paypal vagy a bankom)
THX
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Topikgazda
-
szabacsik
őstag
Ha nincs a fiókhoz bankkártya rendelve akkor automatikusan a fiókon lévő összegből vonja le vagy állítani kell valamit?
Ha lesz kártya akkor megoldható hogy elsősorban az accounton lévő összeget használja és ha kell még akkor nyúljon a kártyához?
/\____/\
-
Xes
csendes tag
Hi, valaki ért ehhez az IRS adózási cuccoshoz PayPal esetében?
Azt írja, hogy elvileg akkor kell, ha túllépted 20 ezer $ forgalmat ÉS 200 tranzakciót (bejövő pénzek). Ez 1 évre vonatkozik? Tehát 2016 jan-tól 0 ról indul a limit megint? -
Xes
csendes tag
ez 2014-es cikk sajna, azóta már újítás van PayPal-nál, én is kaptam levelet:
We're asking for your tax ID number due to new IRS rules. Your tax ID
number is one of these:- Your Social Security number
- Your Individual Tax Identification Number
- Your Employer Identification NumberWe'll use your tax ID number to send tax Form 1099-K to you and the IRS
when the payments you receive exceed both of these milestones in a calendar
year:- $20,000 in gross payment volume for goods or services
- 200 payments for goods or services -
Topikgazda
Mindegy hogy a Paypal mit újít, ha magyar vagy akkor a magyar jogszabályok vonatkoznak.
Oké, de ha magánszemély vagy, akkor nem tudod a kért adatokat megadni.
De ezek teljesülhetnek? $20,000 in gross payment volume for goods or services, 200 payments for goods or services
Éves viszonylatban, valahol a pénzügyi adatoknál (My money) ott kell lenni az induló dátumnak, ha nincs akkor a pénzügyi év, Mo januártól decemberig.[ Szerkesztve ]
-
Xes
csendes tag
Megnéztem, elvileg semelyik limitet sem értem el még, akkor nem kell beküldeni semmilyen adatot? Bár PP azt írja, hogy az adatok beküldéséig limitálva van az account de ha jól olvastam csak olyan limit van, hogy nem tudom megszüntetni, ezen kívül semmi. Neten azt írták, hogyha eléri valaki a limitet és nem adja meg az adatokat akkor utána felfüggesztik acc-ot. Januártól akkor ez nulláról indul? Köszi
-
kw3v865
senior tag
Sziasztok!
Az alábbi problémával fordulok hozzátok:
Elfelejtettem a PayPal jelszavamat. E-mail címemet tudom, azonban a két azonosító kérdésre nem tudok válaszolni (mi volt a háziállatom neve stb..). Ebben az esetben mi a teendő? Egyszer előfordult már ez velem, de akkor a bankkártyám számával tudtam azonosítani magam, most ezt nem is kérte (igaz le is járt már azóta, és az újat nem állítottam még be). A telefonszámom sajnos nincs verifikálva.
Szerintetek mit tegyek? Nincs túl sok pénz (kevesebb, mint 9 ezer Ft) a számlámon, de azért szeretném visszaszerezni. Mit javasoltok? A telefonon megoldás nem annyira nyerő, mivel 1. sokba kerül az USÁ-ba telefonálni 2. a szóbeli angol nyelvtudásom nem túl jó.Van valami ötletetek?
-
Clickbait
aktív tag
Sziasztok!
OTP Junior számlámra szeretnék össz vissz .99Eurót átrakni.Jelenleg a PayPalon igy vannak a pénzek:
EUR (Primary) €0.63 EUR
USD $0.40 USD
HUF 0 HUFIgy jön ki a .99Euró.
Withdrawnál hozzá szeretnék adni egy bankot (OTP-t), d enem vagyok benne biztos, hogy helyesen adtam -e meg mindent.
A teljes nevem Gönczöl Armand Márk.
Tehát First name-hez Armand Márk-ot kell irjak? Vagy elég az Armand (alapból cska az Armandot irja be automatán)
Illetve a bank neve? OTP? Vagy OTP Bank?You got clickbaited.
-
havri1
félisten
Azt meg lehet nézni egy paypal tranzakciónál - utólag - , hogy ki váltott? A bank vagy a paypal?
Valamit elállítottam, vagy nem tudom, de most banggoodról rendeltem, és nem az a paypal felület jött elő, mint ebayen szokott..nem volt váltási lehetőségem.havri
-
- = Zk = -
félisten
ma 15:14-kor kaptam értesítést egy refund-ról.. kb mennyi ideig "pending"?!...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Topikgazda
válasz - = Zk = - #19531 üzenetére
24 hsz-el előbb
A Megjegyzés előtti részre gondoltam belőle.[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
-
Kareszovics
addikt
[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
-
csoki46
senior tag
Ellenőriztem, nincs semmi automatikus levonás. Jelentés már megtörtént.
agroman:
Így igaz ahogy írtad, paypal-on nem volt pénzem, számla van hozzárendelve. Annyit esetleg tudnál segíteni, hogy Cib-nél hogy tudnám visszaigényelni a pénzt?Köszönöm a segítséget mindenkinek, eddig nem volt még ilyen. A diákmunkával keresett pénzem kb el is ment egy az egyben, eléggé elkeseredett vagyok.
-
Hintalow
senior tag
válasz csoki46 #19543 üzenetére
Jóval gyorsabban, mint egy banki chargeback (a paypal napokban a chargeback hónapokban mérhető idejű, bár sok banknál megelőlegezik az összeget)
ha a paypalon ügyet indítottál fölösleges a banknál is kezdeményezni 2x nem fogod úgysem visszakapni a pénztHa a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
veterán
Sziasztok
Kaptam pénzt a PayPal-omra, és az Order Status/Actions résznél ennél az összegnél van egy olyan hogy Accept vagy Deny. Ez mi akar lenni pontosan? 99%-ban költeni szoktam a PayPal-omról, így nem tudom mi akar lenni ez a "Accept or Deny a Payment"
Csak szimplán annyi esetleg hogy elfogadom-e a pénzt vagy nem? Össze van kötve a PP account a bankkártyámmal, szóval arra megy át a pénz.iPhone 13 Pro Max
-
aytukabozs
addikt
válasz jozsi252 #19545 üzenetére
igen, az pont ennyit jelent;
kell a pénz vagy nem.
mindemellett magától nem fog a kártyára kerülni a pénz,
azt neked kell majd kiküldeni ha ott akarid látni.na remek míg a routerhez fohászkodtam hogy ugyan legyen szíves a netre engedni a postomat, addig beelőztek
[ Szerkesztve ]
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
Topikgazda
válasz jozsi252 #19545 üzenetére
Össze van kötve a PP account a bankkártyámmal, szóval arra megy át a pénz.
Ezt honnan vetted?
Ha USA polgár vagy és van Paypal-től kapott bankkártyád, akkor igen.
Ha bankszámlára akarod megkapni, akkor a Paypal fiókodhoz, hozzá kell rendelned egy nem kártya számlát.[ Szerkesztve ]
-
-
dajkapeter
senior tag
Ezzel nem értenék egyet! A minap csináltam egy visszaigénylést és a bankkártyám adatai alapján utalta vissza a paypal a káromat... Szóval nem feltétlen kell hozzá bankszámlát rögzíteni, hogy a paypal utalni tudjon a bankszámlára!
MÁS!
Tegnap még tudtam vásárolni, de ma már nem! Nem lát bankkártyát a paypal és nem is tudok hozzáadni. Valaki tudna segíteni? Rá nem jövök, hogy mi az istent akar ezzel a hibaüzenettel a paypal. Mindent jól írtam be, ahogy kell... És már másik bankkártyával is próbálkoztam!
We were unable to verify this card. Please review and make sure that the information you entered is correct. If the problem persists, please enter a different card.[ Szerkesztve ]
Ha írásommal megsértettelek akkor annak valószínűleg nem én vagyok az oka....
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- PlayStation 5
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Házimozi belépő szinten
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest