Hirdetés
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aytukabozs
addikt
válasz TESCO-Zsömle #16251 üzenetére
A feltöltés már oké neki, a steam-re befizetni nem tud...
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
Pollen8
újonc
válasz TESCO-Zsömle #16251 üzenetére
Már MoneyGram-en is lehet pénzt küldeni PayPal-ra, ha nincs a közelben Unicredit.
-
bambanya
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata, hogy negatív számlaegyenlegnél mit csinál(hat) a paypal?Nem vagyok csaló, mindig is becsületes eladó voltam, csak nem vagyok hajlandó a továbbiakban pénzelni az Ebay által támogatott pofátlan usereket!
Hihetetlen hogy állandóan a vevőknek adnak igazat még akkor is, ha egyértelműen bizonyítható hogy hazudnak! -
szabo01
csendes tag
Sziasztok
Olyan kérdésem volna,hogy átutaltam pénzt az eladónak,egyéb okokra hivatkozva ő ezt a pénzt vissza küldte nekem,nekem ugye átváltotta euróra az összeget mert az eladó refundolt ilyenkor tudok valamit tenni,hogy amit átváltott pénzt ne bukjam el? mert gondolom szarabbul váltja vissza.
A másik kérdésem,hogy a számlámon a pénzt nem látom csak paypalon mit kell tennem majd hogy a számlámra kerüljön? ez a mai nap folyamán történt.
A payment statusnál ez van: Refunded,a Order status/Actions pedig ez: In Process
Ezek mit jelentenek? nem lehet ezt jelenti a paypalnak vagy valami,hogy ne bukjam felesleges az átváltott ftokat?
Ja igen és Unicrdeties vagyok
Köszönöm előre is a válaszokat és a segítséget![ Szerkesztve ]
-
aytukabozs
addikt
válasz szabo01 #16255 üzenetére
Mit akarsz ezen jelenteni?
X euroért vásároltál valamit, és visszakaptál szintúgy X eurót.
Ahoz hogy közben változtak az árfolyamok nem az eladó sara, ezért a PP sem foglalkozik vele.
Ezt bele kel kalkulálni ha külföldről vásárolsz.Ha PP egyenlegről vásároltál akkor avisszakapott összeg ott is marad míg el nem vásárolod vagy vissza nem utalod a számládra.
Ha kártyával vásároltál akkor meg automatikusan vissza fog kerülni a számládra a pénz, de persze nem azonnal.Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
szabo01
csendes tag
válasz aytukabozs #16256 üzenetére
Van egy Paypal accuntom meg hozzá társítva egy bankszámla(unicredites) a számlára lett rakva a pénz én csak beléptem a paypalba rámentem a pénz küldésére és ennyi,akkor nem tudom miről ment a pénz...
Azt értem,csak gondolom kevesebbe váltja vissza mint amennyibe váltotta....és ezért meg csak az eladó felelős nem? ő lépett vissza nem én.
Hogy tudom vissza küldeni a számlára ha paypal egyenlegen volt?
Payment statusnál azt írja refunded,order statusnál: in process ez mit takar? vissza jött már a pénz vagy sem? -
szabo01
csendes tag
válasz aytukabozs #16256 üzenetére
A paypal balance 0 fton van,mikor utaltam a pénzt akkor is 0 ft-ot írt ennyit tudok
Ha rámegyek Transaction detailsra akkor ezt írja a Funding Source: XXXX HUF - MasterCard Credit Card
Akkor ezek szerinte a kártyámra kell,hogy jöjjön a pénz?[ Szerkesztve ]
-
szabo01
csendes tag
válasz havri1 #16260 üzenetére
De forintot ír a Funding Source-nél vagy az nem jelent semmit? De amúgy épp ez az ő árulta én kifizettem erre refundolt és adott egy nagyon rossz indokot...akkor minek ment bele szemét németek...
A kártyámra kell,hogy kapjam a pénzt?
Fasza buktam rajta biztos egy kis összeget....sose jártam még így,szerintem hanyagolom ezentúl ezt a vásárlási formát... -
szabo01
csendes tag
válasz havri1 #16262 üzenetére
Nem vagyok kezdő ebayes és 100%os vagyok,többször rendelem már nagy értékben sose volt ilyen gondom
Amúgy alufelnikről van szó,tegnap elutaltam a pénzt írtam neki hogy a mai napon megy érte a futár,elkérte a csomagszámot is meg minden délután 3-kor kitalálta( 4 órával az utalás után) hogy hívjam fel,felhívtam azt mondta először,hogy nem tudja felvenni a pénzt,mondom az nem létezik sose volt ilyen gond nem először utalok,utána már azt mondta,hogyha elküldöm a szállítási csomagszámot minden ok,elküldtem utána rá fél órára jött az e-mail,hogy refundolta a pénzt és írt,hogy inkább a számlájára utaljam,2 dolog állhat mögötte vagy átakart baszni és lehúzni vagy pedig nem olyanok a felnik amilyennek mondja és attól félt ha megjönnek és jelentem a paypalon és vissza kapom a pénzt....
Amúgy nem ebayen keresztül utaltam a pénzt hanem ebayen kívül a paypal oldalon.A másik kérdésemre esetleg tudod a választ,hogy a kártyámra fog jönni a pénz vagy hogy tudom majd rátenni vagy küldeni a számlára ha nem oda érkezik?
-
-
szabo01
csendes tag
Ha az order statusnal nem ír semmit az mit jelent?
Mert rendeltem tegnap már futárt is azt is paypalon fizettem,ma azt is vissza utalták,de ott az order statusnál nincs semmi.
Amit meg annak a majom németnek utaltam ott az van,hogy in Process ami elvileg azt jelenti,hogy feldolgozás alatt -
cateye59
csendes tag
Üdv.!
Lejárat miatt cserélték a bankkártyámat, változott a kártyaszám. PayPal -on a kártyaszámot nem lehet megváltoztatni, csak ismételt beregisztrálással, és a régi törlésével?
Köszi a választ! -
havri1
félisten
válasz szabo01 #16266 üzenetére
Funding Type: PayPal Funds and Credit Card
Ez egy is - is vásárlás. Nyilván azt írja, ahonnan levonta.
(#16268) cateye59: Régit törlöd, újat hozzáadod, igen. 1 ftot levon próbaként, meg a 400ftot, ha újra akarod igazoltatni a kártyát, azaz 2 tranzakciónak számít, ha van esetleg limit rajta, ezzel számolj
[ Szerkesztve ]
havri
-
Hintalow
senior tag
válasz szabo01 #16271 üzenetére
Szerintem a statusznál írtaknak ehhez semmi köze.
Pénzfisszafizetésnél ha eredetileg csatolt kártyával történt, akkor a paypal fiók csak egy technikai állomás, ahol kb 1 mp tart a tranzakció, és van 2 bejegyzés róla a paypal számlatörténetben (refund from, transfer to credit card)
és 2-3 napon belül megjelenik a bankszámlánnem kell túlspirázni
Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
-
Stockbauer79
tag
Üdv.
Az normális dolog, hogy ma kb. 10:30 körül párom erste-ben befizetett számlámra pénzt, és még mindig nem érkezett meg? Számlaszám, megjegyzés stimmel. Kezdhetek kétségbe esni?
just leave me alone
-
agroman
senior tag
válasz Stockbauer79 #16280 üzenetére
ha biztosra akarsz menni akkor csak sajat szamladrol utalsz a sajat PP accodra.
most amig meg nem erkezik (vagy nem) addig aggodhatsz.
ha mazlid lesz akkor kezzel atrakjak, ha nem akkor max. par het mig visszajut a penz.[ Szerkesztve ]
------
-
havri1
félisten
válasz Stockbauer79 #16280 üzenetére
Ha jól értem, akkor Erste-ben fizetett be a Te PayPal accodra?
PayPal-nak van mér Esrtes számlája is?
Lemaradtam valamiről? Eddig Unicredit volt..[ Szerkesztve ]
havri
-
Arcképgyáros
Valaki esetleg tudna segíteni, hogy hogyan tudom levenni a pénzt paypalrol? Vagyis kártyára visszakérni.
Bocsi, lusta vagyok visszaolvasni.
[ Szerkesztve ]
-
MaxxDamage
félisten
Vettem egy terméket, Free P&P -vel volt hirdetve és van tracking number is hozzá ami 23.-i dátummal "Submitted for delivery" státuszban van és még nem kaptam meg. Ez normális?
(Belgiumban adták fel tracking szerint)L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
aytukabozs
addikt
válasz MaxxDamage #16287 üzenetére
Ezt nem inkább ide?
[ Szerkesztve ]
-
MaxxDamage
félisten
válasz aytukabozs #16288 üzenetére
PayPal nem?
/de oda is berakom.../L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz MaxxDamage #16289 üzenetére
Tudtommal a PayPal nem foglalkozik csomagszállítással, de lehet én tévedek...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Poo
senior tag
Sziasztok,
Tudnátok nekem abban segíteni hogy a paypal-n keresztül utalnának nekem pénzt de lövésem nincs hogy hol keressem a paypal számlaszámot vagy hogy egyáltalán ez hogyan is működne :-) Tudnátok nekem segíteni kérlek.Köszönöm.
Veszek eredeti tonereket,patronokat
-
MaxxDamage
félisten
ID/e-mail cím kell amire regelve van a PayPal-od, és arra küldik ami a PayPal -on lesz látható (összeg) és arról tudsz Bankszámlára kifizetést kezdeményezni.
L
-
Bazsa74
tag
Üdv!
Biztos járt már így más is, ahogy most én, de ennyi találatot nem tudtam átnézni. Egy barátomnak küldtem 2+10000 pénzt. A banktól le is vonták. Közben rájöttem, hogy a kártya nem lett hitelesítve a 400 ft próbafizetéssel. Ezt közben megtettem. A problémám, hogy megjelent nekem, hogy a 2000 és a 10000,: completed és felette ugyanezek minuszban,: unclaimed. Befizetéskor sajnos az I'm paying for goods or services - jelöltem be (mert nem figyeltem eléggé ). Így viszont nem tudja felvenni a pénzt. Mit tudok tenni?Off
-
Zolly444
aktív tag
Hello. Össze szeretném kapcsolni a bankkártyámat a paypal accountommal, de elakadtam, egy kis segítségre lenne szükségem.. Van egy olyan mező hogy "Expiration Date" azaz lejárati idő.. Ide mit kellene írnom? Hogy mikor szűnjön meg az összecsatolás vagy a kártya lejárati dátuma? (van neki egyátalán? ) Valamint hogy a bankszámlaszámot kötőjellel vagy anélkül kell írni? (véleményem szerint mind1)
Megtaláltam mind2-t idő közben[ Szerkesztve ]
-
MaxxDamage
félisten
PayPal -on keresztűl fizettem, de nem a rendszerbe belépve (nem tudtam akkor pont - user error... email-t/pswrd-t nem fogadta el) mind1. A lényeg, hogy kaptam e-mail címre fizetéssel kapcsolatban emailt ami:
Mar 12, 2015 07:36:54 PDT
Receipt No: (ez is van)
(és részletezve van rajta minden, amit és akitől vettem, stb..)PayPal rendszerbe nincs benn, így nem tudok azon belül "Resolution Center" -be panaszt nyitni (vagy hasonló)
Esetemben van valami megoldás, ha a kifizetett termék nem jönne meg? /szeretnék felkészülni rá, nem az utolsó pillanatra hagyni, lassan a 30nap lejár, de a 40+ napot megvárom/Segítséget előre köszönöm !
L
-
aytukabozs
addikt
válasz MaxxDamage #16297 üzenetére
na ez már ontopic kérdés
A bankodnál tudsz chargeback eljárást indítani, ha a PP-nél nincs semmi nyoma a tranzakciónak és baj lesz...
-
MaxxDamage
félisten
válasz aytukabozs #16298 üzenetére
A <service@intl.paypal.com> címről van egy visszaigazoló (Payment Details) levél amiben minden benne van , ezzel akkor semmit sem érek /PayPal -nál/ ?
Vagy lehet nekik írni levelet, vagy hasonlót?L
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Ma küldtem pénzt egy termékért cserébe és ugye 2 lehetőség van, vagy nincs transaction fee vagy nincs (mí meglepő..). A kérdésem az lenne, hogy azt írja, hogy akkor nem kell fizetni kezelési ktg-et, ha van fedezet PP számlán VAGY van hozzárendelve bank account PP-hez. Na most, nekem be van regelve az OTP-s accom, írja is h primary, ennek ellenére mégis számolt fel fee-t. Hogy van akkor ez a gyakorlatban?
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Autós topik
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- Horgász topik
- Asszociációs játék. :)
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Spórolós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest