Új hozzászólás Aktív témák

  • tusi74

    őstag

    válasz cocka #1179 üzenetére

    Így igaz, amit írtál. A webkártyánál olcsóbb megoldás nem nagyon van. Mi itt a netes vásárlásokról beszélünk, az utazgatás más tészta. Van aki sosem utazgat. Annak minek igazi dombornyomott, ami mögött ráadásul mindig pénz van? Hozzátéve, hogy a CIB-es netkártya egy valódi kártya, nem úgy, mint az OTP-jé, ami egy kartonlap, abból is rondábbik, és mellette egy PIN-es borítékból kell kivadászni neylon-t lehúzgálva, fehér lapra rátéve a kártyaszámot, a CVV-t és a lejáratot. Az már csak hab a tortán, hogy éé/hh formátumbanm adták meg a lejárati időt, ezért először nem a PayPal-on regisztráltam vele, hanem vettem egy olcsóságot a neten.

    A CIB-é meg egy valódi plasztiklap, minden adat rajta, mintha igazi kártya lenne, abból is a szebbik. Ja a lejárat jó sorrendben. A CIB-es kártyánál kínlódásról már azért sem beszélhetünk, mert havi 549 Ft-ért (ha rájön a fizud, meg van 2 csoportosod, vagy.... stb., akkor 149 Ft.) Ez a CIB ONLINE számlacsomag. Itt a netkártya éves díja 0, azaz NULLA ft. Eddig mindenhol elfogadták, Mastercardként, nemcsak a PayPal, német, webáruházak, magyar webáruházak.

    Mondj egy másik olyan kártyát, ahol 0 Ft letéttel, 0 Ft éves díjjal netes vásárlásra alkalmas dombornyomottként funkcionáló kártyát kapsz.

    A fentiektől függetlenül az OTP-s webkártya is működik, csak a pénzt azonnalival kell ráhelyewzni, nem utalással. Egyébként az OTP 7x24-ese megfelel a CIB eseti átvezetésének.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák