Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
simondr
senior tag
ki mit gondol a Raider Hyaon's fury spectral throw változatáról?
-
Ivanh
senior tag
válasz Plazmacucci #8100 üzenetére
azt gondolom, hogy nem vagy agyatlan zombi, és a kérdésed fel sem veszem, és a játék hibái sem gyógyulnak meg..
egyébiránt, ha valóban kíváncsi vagy, látogass meg.[ Szerkesztve ]
Az új autóm és az új házam költségeinek felét a jelen kormány fedezte...De neked mit adtak a szocik..?
-
pruzsi
őstag
-
félisten
-
Ivanh
senior tag
így posztol aláírásában: Mivel szegény vagyok álmom van csupán, Álmaim lábad elé terítem. Finoman lépj, mert álmaimon gázolsz.”
miféle álmod van, ha ilyen képet teszel közzé..? csatlakozz a röhögős haverodhoz...Az új autóm és az új házam költségeinek felét a jelen kormány fedezte...De neked mit adtak a szocik..?
-
tocsek18
senior tag
Path of Exile is an online Action RPG set in the dark fantasy world of Wraeclast.
bírom akik ennyit szenvednek egy hideot pimpeléssel
nekem softcoren van egy amit régen csináltam mikor bejöttek mesterek minden ligában full alap hideouttal tolom pimpelje akinek kell
múltkor olyan hideotba botlottam trade alkalmával ahol horogkeresztek voltak kirakva a földön -
Ivanh
senior tag
válasz tocsek18 #8109 üzenetére
én meg olyanba botlottam, amibe 5 és 6 ágú csillagok voltak , de ez nem változat a problémán.
Sok vér, szadizmus, bugyuta labirintus, rossz loot felvételi rendszer, stb. stb.
Jó érzésü emberként próbáltam reagálni, még ha nem is jött le mindenkinek.Az új autóm és az új házam költségeinek felét a jelen kormány fedezte...De neked mit adtak a szocik..?
-
Ivanh
senior tag
válasz tocsek18 #8111 üzenetére
pl nincsenek típus-felvételek, tehát az összes megszerzett loot-típus közül elég lenne egyre kattintani és az összeset olyat felveszi, és kicsit nagyobb zónát hagyhatnának a loot-típusok felvételéhez, (ezek százalékos problémák), a gyengébb minőségű egereknél érzékeny téma.
Ja, a lab-téma..egyes elemei H&S játékba nem illő...ezt hagyjuk meg a 6-10 éves korosztálynak..[ Szerkesztve ]
Az új autóm és az új házam költségeinek felét a jelen kormány fedezte...De neked mit adtak a szocik..?
-
Ivanh
senior tag
válasz tocsek18 #8113 üzenetére
nem is neked kell ezekre mondanod valamit, hanem a fejlesztőknek.
Ha nem pörög valami kellőképpen, az elvándorlást okozhat, amit jómagam sem szeretnék.
Na, részemről ennyi, kritikákat privátban várok.
Peace[link], jó játékot.[ Szerkesztve ]
-
tocsek18
senior tag
DE TROLL végigröhögtem a videót
-
Nordic
Közösségépítő
Ez nem diablo, ez más. Itt nem igazán vannak rászorulva az olyan egyszerűsítés, hogy mindent automatikusan lootolj. Sőt, a sok vér/morbid dolog is a játék, univerzum része. Az viszont fura, hogy itt zavar, viszont a D3 ban meg nem zavart, holott azért az is bővelkedik ilyen dolgokban. A Grim Dawn nevű arpg-be már bele se kezdj, mert az se különb. Ez a játék nem kisgyerekeknek készült, így az nem a GGG hibája, hogy ha valakinek a gyermekét zavarja. A felelős ember figyel erre, és nem engedi oda a kisgyereket. Ha megjelenik a 4 éves keresztfiam, akkor fogom magam és én is kilépek a játékból. Ez ilyen egyszerű.
[ Szerkesztve ]
-
dave118
senior tag
Na ezen jót röhögtem így ma reggel. " Ivanh" az eddigi legnagyobb troll lehet. Viszont ha komolyan gondolja akkor nagy a baj.
"Vegyétek lejjebb a gore jeleneteket mert a gyermekem nézi hogy játszom és fél" .... ez az évszázad kommentje
Bocsánat, nem szoktam így megnyilvánulni, sőt ált. only read felhasználó vagyok, de ezt nem bírtam ki.(#8099) Ivanh: Várj van megoldás: 1, ne játsz, 2, ne játsz ezzel a játékkal, 3, ne játsz egyáltalán ilyen játékokkal, 4, ne engedd h a gyermeked nézze, ahogy játszol, ahogy ezzel játszol .... végtelen lehetőség!
De! továbbra is úgy gondolom, hogy ennyire bámulatosan nagy ostobaságot csak troll funkcióban lehet létrehozni.
[ Szerkesztve ]
... Ami ami, az az.
-
Ivanh
senior tag
Gondoltam, hogy topik-gazdaként, Te is véleményt formálsz...
A lányom 11 éves, hidd el, érti a dolgokat, de nem a játékkal kapcsolatosan szeretném vele tudatni, hogy létezett inkvizíció, judas craddle, spanyolcsizma, stb. Emberek kiszorított helyzetbe helyezése, megalázása, megkínzása, megölése nem lehet nevetség tárgya, még ebben a fene nagy liberalizmusban sem.
Nekik kívánom, hogy létük során, csak EGYSZER kerüljenek ilyesmi szituációba, és akkor is röhögjenek.
A D3 vs. POE és egyéb anomáliákról meg inkább írok levelet a fejlesztőknek, hátha meghallgatásra méltó.Az új autóm és az új házam költségeinek felét a jelen kormány fedezte...De neked mit adtak a szocik..?
-
Ivanh
senior tag
válasz dave118 #8117 üzenetére
Köszi a kritikát, és örülök , hogy megnyilvánulsz a szólásszabadság lehetősége szerint.
De leszögezem, ha én troll vagyok, akkor Te troll-etetőként funkcionálsz, ami ugyanolyan/még nagyobb bűn.
Én nem írtad, de én hozzátenném, hogy az általad kínált végtelen lehetőségek egyike, hogy befogod a pofád, és bölcs maradsz....
Vélem, hogy nem kerültél még hasonló szituba életed során[ Szerkesztve ]
-
dave118
senior tag
Zseniális, egyáltalán nem vártam más reakciót. Nem veszem magamra a személyeskedést, meg amúgy is mindjárt jönnek az illetékesek topikot takartani, de ha te a játékot hibáztatod, amiért a kislányod megláthatott valami förtelmeset .... hát, ehhez nincs mit hozzáfűzni.
Részemről leálltam a "troll etetéssel"... Ami ami, az az.
-
nyic19
tag
Az én kisebbik lányom (8 éves) és mégis odaszokott ülni mellém és nézi ahogy játszom. Tetszik neki is!Ha nagy lesz ő is akar ilyennel játszani. Mondjuk a Diablo 3-at játszottuk együtt(Xbox-on), az is tetszett neki. Lehet, hogy én nevelem rosszul, hogy ilyet megengedek.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Már annyiszor elkezdtem írni választ, de mindig meggondoltam magam, félek a bann-tól. Ivánka vagy tényleg ennyire prűd vagy eddig barlangban élt Internetet is pereld be plíz
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
kristof123
őstag
Kedves Ivanh!
Megértem mit szeretnél közölni velünk, viszont nincs igazad! Amikor regisztráltál, elfogadtad, hogy 16 évesnél idősebb személyként fogod az account-od használni. Te, nem más.
Az hogy engedted a gyerekednek, hogy nézze ahogy játszol, a Te döntésed volt. Azért, mert fél a játéktól, senkit nem fog meghatni, a Te felelősséged! Neked kell tenni ellene (azt, hogy hogyan, rád tartozik).
Lootrendszer:
A játék nem a casual fajta, így semmiféle könnyítés nem várható. De(!) van lootfilter, amivel fel lehet nagyítani azokat a tárgyakat, orbokat (stb...) amiket fel szeretnél szedni és eltüntetni amire nincs szükséged. Javaslom próbálj meg átírni egy már létező filtert és ezzel könnyítve a gyűjtögetést.
Item filter guide.
ItemScript Editor. -> Nagyon jó, rögtön látod mit csináltál.Mellesleg egy jó egér sem hátrány, kényelmi és "célzási" szempontból.
Üdv,
K.[ Szerkesztve ]
-
haller26
tag
Amint írtad Diablo3ztál. úgy gondolom örülj neki,hogy rátaláltál erre a fantasztikus játékra, annak minden hibájával, nem tetsző dolgaival együtt. Korábban én is diabloztam, elég öreg motoros vok már mind a 3 szériájában,(még az első részével kezdtem), de messze a legjobb a a D2 volt. A hramadik rész nagyon jól indult, mentek a fejlesztések,patch-k, és az új kieg. Aztán bezárt az aukciós ház,(bárki bármint mond jó dolog volt) kijött a paragon rendszer, leszűkültek a bildek 1, max 2-re ha a játszhatóságot nézzük. Singleben még nem is volt akkora gond, eljátszogattál egyedül, de ha csopiban akartál kevés paragonnal senki nem vitt magával, csak ha supportot játszottál. Előszőr kaptál egy bilincset a kezedre,majd egy béklyót a lábadra, legvégűl arra egy súlyos vasgolyót is. Szvsz örülj neki,hogy ilyen szabadságot enged a Poe és élvezd ki minden hibájával és nagyszerűségével együtt. Nem is értem miért kell felpiszkálni a vén iszapszemű ráják idegeit és a magamfajta zöldfülű és tejfelesszájú kisdobosokét, akik kitörve a szürke hétköznapok egyhangúságából, leülnek pár órácskára a monitor elé és kiszakadva ebből a nyomasztó közegből, önfeledten játszanak Távol álljon tőlem, hogy bántsalak téged inkább élvezd te is a szabadságot amit nyújt ez a játék.
[ Szerkesztve ]
"Van aki nem buta,csak túl okos ahoz,hogy megértsen valamit" pityputy#2982
-
Ivanh
senior tag
válasz Plazmacucci #8122 üzenetére
Szóval, a gyermek úgy tekint a felületre,mint egy festményre, elmondása szerint, szinte minden apróság ügyel, nem felületes, mint jómagam, aki csak keresztül rohan mindenen, és csak a loot, és a statisztika érdekli...valójában, lehet, hogy nekem is félelmetes, mert én ismerem a funkcióit a dolgoknak, és a látványt.
Higgyétek el, a kritikám valódi, és nem vagyok álszent, ennek ellenére tetszik a játék, és a fejlődési rendszere.
A trollkodásról nem nyilatkoznék, mert nem vagyok kompetens és objektív, más, hogy hol lehet kritikát megfogalmazni, ha nem itt?Az új autóm és az új házam költségeinek felét a jelen kormány fedezte...De neked mit adtak a szocik..?
-
haller26
tag
Srácok, mindennél jobban sezeretnék egy 6L Belly vértet. Szeretném kiárulni a currencieimet honfitársaimnak, akik hozzásegítenének, akár a sajátjuk eladásával is. Nem sok mindenem van,de azt hiszem összejönne,ha mindent eladnék. Akit érdekel a dolog Brandon81 Felhasználó név és Pistitusz karinév alatt megtalál a játékban, vagy itt a fórumon. Segítsetek kérlek, már csak ez hiányzik a bildhez!!
"Van aki nem buta,csak túl okos ahoz,hogy megértsen valamit" pityputy#2982
-
félisten
-
Ivanh
senior tag
válasz Plazmacucci #8127 üzenetére
Ne feledd, soha nem volt személyes problémám sem veled, sem a topik többi látogatójával.
amit elmondtam, inkább legyen felkiáltójel, és mindenki értelmezze saját erkölcsi és ideológiai megítélése szerint!
És játsszunk tovább.Az új autóm és az új házam költségeinek felét a jelen kormány fedezte...De neked mit adtak a szocik..?
-
félisten
ON-olok akkor egy kicsit.
Elkezdtem egy rightious fire buildet, earthquake gemmel leveleztem egészen hatvanig. Onnantól elég kevés lett, úgyhogy átálltam firestorm-ra. Még pár szint és vihetem a phoenix pajzsot.
Am az miért van, hogy jelenleg még csak 250 dps-t ír a rájcsösz sebzésére? Van majdnem 5k életem.
Köfi
-
simondr
senior tag
Ha már ott tartunk hogy játszunk tovább:
ki mit gondol a Raider Hyaon's fury spectral throw változatáról?
Erre valakinek véleménye? Nem crit build, mivel a hyaon 5.0 crites. Offhandbe még 1 hyaon (ami a tonna % increased damage taken miatt mapozáshoz alkalmatlan, de pl Shaperhez kiváló lehet) csak bossokra gondoltam, mapokhoz offhandbe Doryani's Catalyst.
Mit szóltok fórumtársak?
-
Nordic
Közösségépítő
Ez egy olyan vita, ahol láthatólag senki nem fogja a másikat meggyőzni az igazáról, de személyeskedni szerintem akkor se kellene. A játék 16 éves korhatár besorolással rendelkezik(ezt korábban is írták), pont. Természetesen szíved joga írni a készítőknek, de itt ebben a topicban felesleges az ilyen eszmecsere, mert változni nem fog a játék, max az indulatok szabadulhatnak el.
Kérnék mindenkit zárjuk le ezt a témát!
Természetesen ha játékmenetbeli problémáid vannak arra továbbra is válaszolni fog itt szerintem mindenki.
[ Szerkesztve ]
-
Nordic
Közösségépítő
válasz simondr #8132 üzenetére
Nem használnék olyan kardot, amikor van Hands of wisdom is. Nagyobb a dps, meg a crit is. Ha más mindenképp ele-crites st-t akarsz ,akkor valamilyen eledmg-es rapierrel is jobban jársz, mint a Fury-val. Annak túl nagy a szórása ami a dps-t illeti, és kicsi a base critje is.
-
simondr
senior tag
de pont ezt irtam hogy noncrit build, mivel 5.0 base crit chancebol nem lehet igazán jót összerakni (max assassinként)
minden lightning buildnek nagy a szórása, elég a dual HoWa buildre gondolni, 2-12-ig sebez a két claw adta lightning dmg, azaz 200-1200 ha 1000 intröl beszélünk. -
Nordic
Közösségépítő
válasz simondr #8134 üzenetére
Ez azért elég csúnya kerekítés, mert arra még elég sok más is rájön. Nekem a tooltipem kb 6-8k,ami már azért nem olyan nagy szórás. Részemről meg mindig azt mondom, hogy egy eledmg-es rare fegyverrel jobban jársz. Aztán lehet tévedek. Meg kell próbálni milyen.
Mellesleg elecrit melee-t szerintem inquisitorból sokkal jobb, mint assassinból.
-
félisten
válasz Plazmacucci #8129 üzenetére
Közben rájöttem, hogy csak simán nem írja ki.
-
tocsek18
senior tag
nah hogy akkor beszéljünk erről:
-
-
simondr
senior tag
válasz tocsek18 #8137 üzenetére
annak aki rengeteget játszik ez is egy jó módszer sok currencyt gyüjteni (de ezen kivül kb még 1000 másik mód is jó).
Aki viszont nem játszik sokat, annak szerintem nem megérős.Amúgy ha valaki kevésből akar sok currencyt csinálni, az prophecyzzen. A legtöbbet letolni is érdemes (pale council prophecyk) de egy csomót meg el is visznek jó áron (twice enchanted, bountiful traps, the jewellers touch stbstb). Most már a silver coin se drága (több mint 50dbot kapsz 10c-ért), úgyhogy ha valaki veszi a fáradtságot és kell neki jó pénz, tolja a prophecyket (na és a chaos recipet) ezerrel.
-
San398
őstag
Gyenge angolosnak mint én valaki összefoglná mi ez az atlas-os móka [link] Miért jó és mit kell csinálni? Köszi!
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
Nordic
Közösségépítő
Rittyentettem egy kis leírást az Atlas alapjáról az összefoglalóba. Ha valami kimaradt jelezzétek, viszont túl mélyen nem akarok belemenni, mert ahány ember, annyi féle képpen mapozik az Atlason.
-
félisten
Breach ellen a vaal detonate dead nagyon poén
-
félisten
Ezt az RF buildet építettem meg [link]. 67-es szinten vagyok, life 5,2k.
Egyelőre így vannak a gemek: RF+IAoE+Ele focus+concentrated e (bossoknál). Egyenlőre Doon fegyverrel megyek, de mivel tuti nem lesz 800 str, ahogy lehet Doryani's-ra váltok. Érdemes beáldozni az armor-t Kaoms-ra? Valami tipp? Elég jó így is, azért a bossok lassan halnak.
Karakter: [link] (paradicsommadár)Ja igen, az elemental equilibrium működik ezzel az amulettel? Tehát először lightningot kapnak sebzésbe? Bár az egyik gyűrűn van fire is...
Köszi, hogy ránéztél
[ Szerkesztve ]
-
Rizseslescó
aktív tag
Köszönjük n3ked ezt a leírást,nekem is sokat segített. Majd szorgosan kipakolgatom a mapokat az Athlason. Bevallom eddig mivel nem értettem, nem is foglalkoztam vele, ahogy a labbal sem. Utóbbival kész vok mercin de hátra van még az end game lab. Ezt amugy lehet-megéri farmolni?
-
tocsek18
senior tag
hát nekem ez a shaped strand farm nem jött be igaz atlas csak 70% de nekem nagy ráfizetés lett journeyman sextantot eszi a 2 map és mire letolod 3 strandot vissza se jön az ára rip60chaos
azért kíváncsi vagyok más tapasztalatára
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs