Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kristof123

őstag

válasz scar07 #4237 üzenetére

30%-át a bekapott sebzésnek először manából "vonja le" és a maradékot meg hp-ból.

Jelenleg 86-os vagyok és így néz ki a skill tree-m. 3 uniq-ot használok jelenleg: CoD, Geofri, Doryani öv lightning verzió.
    A többi rucin főleg hp és resist van. Általában ES base itemek, a több mana miatt, de a cipőm nem az, mert abban van egy cwdt kombó (immo call, enduring, inc dur). Azért kellett, mert 4 piros socket kell és nem akarok szenvedni ilyenek rollolásával, emellett még van a cipőn DEX is.
    Van egy 79% spell dmg-es wandom amire craftoltam 10% cast speedet, és egy spell dmg + life + resistes shieldem.
    Az ékszereken life + resist + cast speed van és DEX. Amuletten sok mana regen és DEX.
    Annyi dex-et sikerült összeraknom így, hogy nincs szükség a +30 dex node-okra. Ezzel próbálok pontot spórolni...

Skill tree részekre bontva valahogy így nézne ki:
    15 pont
    32 pont
    50 pont
    61 pont
    71 pont
    end game

Megmondom őszintén, már nem emlékszem milyen sorrendben haladtam, ez csak úgy megközelítőleg fedezi a dolgokat (legalább is a vége). lvl 50-ig szerintem a legjobb leosztást használtam, utána meg a gear dönt, hogy mi kell (Hp, regen, dps....). Ezt nem lehet előre megjósolni.

Az itt leírtak még most is érvényesek.
    Amit másképp csináltam most:
    Bandits: oak, kill, kill.

Aurák: Herald of Thunder + Clarity az elején. Utána egy Purity of Lightning-ot tettem be melléjük. AA-t csak Cruel Act3-ban szedtem ki, így nem kellett discipline-t használnom, mert volt elég regenem. Helyette Herald of Ice-t használtam.
    Később még megtoldottam egy Haste-el.

Gemlista felállásom a következő:
    Herald of Thunder + Curse on Hit + Reduced Mana + Elemental Waekness (ez a glovesemben van).
    CWDT + Enduring Cry + Immortal Call + Increase Duration (cipőben).
    Haste + Herald of Ice + Clarity + Reduced Mana (armourban).
    AA + Empower + Vaal Summon Skeletons (shieldben).
    Vaal Summon Skeletons:
    Ez egy nagyon jó skill, mindenképpen ajánlom a használatát már kisebb szinteken is. Nagyban megkönnyíti a boss fight-okat.

Semmi nem szentírás amit írtam, nekem így sikerült összehozni a dolgokat. Remélem sikerült segítenem.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák