Új hozzászólás Aktív témák

  • Har_melin

    Topikgazda

    válasz Nordic #4184 üzenetére

    Fullos Arctic Armor-hoz kb. mekkora mana pool és mana regen kell a tapasztalat szerint? Próbáltam a wiki alapján kiszámolni, de a 230-270-es fogyasztásra nekem illuzórikusan nagy számok jöttek ki, nyilván elszámoltam valamit.

    A másik kérdés csak kiváncsiságból: mitől lehet az, hogy a FP-re majdnem kétszer akkora tooltip dmg-et ír ki nekem, mint az Ice Spear-re, mégis az utóbbi fagyaszt, onehit-el, az FP-t pedig nyomhatom, mint süket a csengőt, két-három kell belőle olyanoknak, akik egyetlen IS-től darabokra hullanak? (közelharcban - a távoli monsztáknál nyilván nem kérem számon rajta.)

    A templar melletti két Celestial node miatt egy kicsit átdolgoztam az IceSpear crit tervet, nem tudom, mennyire fog működni. Atziri-nél a fagyasztás nyilván nem megy, de a megnövelt cold penetration remélem azért számít majd és a leadott crit pontok helyett (Depth perception) inkább életben hagyom mercin Alirát, így 7 power charge lenne. (IS+LMP/ColdPen (mikor melyik kell)+Increased Crit chance+Increeased crit dmg+PCoC) Szeretném kihagyni az EB-t, akkor remélem nem kellene az AA, de nem tudom menni fog-e?

    Védd a fákat - egyél hódot!

Új hozzászólás Aktív témák