Hirdetés
- Assetto Corsa Competizione
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
-
GAMEPOD.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
brunnehilde
senior tag
3. Amúgy nem igazán. Mivel elsősorban magamnak épitem a buildjeimet, igy általában tökéletesen megfelelnek a játékstilusomnak. Ennél a clear, a védelem, az "ár/érték arány" is teljesen rendben van. Amig a mapozás le tud kötni, addig általában szeretek játszani, a skill másodlagos. Mondjuk most már dijaznám, ha egy olyan ligatartalmat csinálnának, amit nem fogok messziről kerülni.
Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..
-
Rayner
őstag
válasz Plazmacucci #37732 üzenetére
Poison conc pathfinder akkora chaos buffot kapott hogy a fal a adja a másikat, mindenki ezzel fog kezdeni. megkapta chaosra a withert passzívból plusz végtelen flaskákat (bár aoe-t kicsit visszavették)
Bow Attacks fire an additional Arrow levették itemekről áttették masterybe... beteg buff...
(vaal lighning arrow.... érdekes lesz)Saboteur 3 ágat kapott CoC-ra - kapott egy skitterbotot, movementspeedet, cooldown recoveryt, crit chancet+damaget+penetrationt. mondjuk egy ice nova CoC
van azért ebben új lehetőség.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Rayner
őstag
válasz Plazmacucci #37753 üzenetére
majd meglátjuk egyébként meg teljesen mindegy mert ehhez az endgame-hez nekem pathfinder kell még mindig
-
Edge
veterán
válasz Plazmacucci #37747 üzenetére
ez mondjuk az Elementalist EA-t még nem térdelteti le szvsz. Úgyhogy én azzal kezdem a ligát, ligakezdésre még nem próbáltam ki, de amúgy baszó volt a sanctumban.
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
félisten
-
Edge
veterán
válasz Plazmacucci #37756 üzenetére
eldritch mod a kesztyűn:
a karim profilja.Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
félisten
-
Edge
veterán
-
donki
senior tag
Én ezt most kipróbáltam és ezzel fogok indulni, meggyőzött. Remélem sikerül vele kifarmolnom egy cremation necromancerre valót.
-
SaGaIn
senior tag
Van aki játszik ezzel Standard league ben? van valami guild vagy discord? Nyilván ha indul az új league majd ott játszanék...
"DOS addresses only 1 Megabyte of RAM because we cannot imagine any applications needing more." Microsoft in 1980 "We can" -said Google, than they made Chrome. What happend next is history.
-
dante3
addikt
Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!
-
Rayner
őstag
válasz Plazmacucci #37753 üzenetére
Igazad volt, az ördög a részletekben rejlett. bazi nagy nerfet kapott
-
félisten
-
dante3
addikt
Pohx frissítette az rf jugger buildet, kezdésnek farmolni jó lesz, aztán majd kiderül milyen toszó meta lesz a ligában.
-
félisten
-
dante3
addikt
válasz Plazmacucci #37769 üzenetére
Tudom, hogy nem egy Űberfarmoló skill, viszont jól bírja a gyepálást.
-
félisten
-
Rayner
őstag
a masteryk miatt minden felborult, megnéztem a tartalék pobjaim, egyik sem jó valamit rögtönöznöm kell az elején.
-
félisten
-
Rayner
őstag
válasz Plazmacucci #37773 üzenetére
ha jól értem akkor most gyorsabban jönnek vissza?
-
félisten
-
Rayner
őstag
válasz Plazmacucci #37775 üzenetére
na mert érdekelne hogy Nimissel mit művelnek Mindenesetre elsőhéten tuti kicraftolok egy Nimist, mert végére drága lesz nagyon
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Rayner
őstag
válasz Plazmacucci #37777 üzenetére
st magad elé szórja Nimis meg random körülötted, azt nem tudom, hogy működik-e de a skill tagje szerint kellene mert projectile
-
félisten
-
Rayner
őstag
válasz Plazmacucci #37779 üzenetére
még nincs bow liga lesz ez, egyenlőre toxicrain vagy valami clawos build lesz a befutó
-
SaGaIn
senior tag
Én Lacerate bleed Bulildel próbálkozom Siege Axe plusz pajzs egyenlőre a játszható bár az endgame fegyó nagyon drága standardon... Pob-bal finomíthatom a buildet. Alig játsza valaki ezt buildet pont azért érdekel mert nem meta...... Bár llegue ban egy poison-bow buildet is megpórbálnék vagy toxic rain... nem tudom. Mindenképp jó defes buildet akarok nemszeretek sokat kitolgatni
[ Szerkesztve ]
"DOS addresses only 1 Megabyte of RAM because we cannot imagine any applications needing more." Microsoft in 1980 "We can" -said Google, than they made Chrome. What happend next is history.
-
félisten
-
TrollBalint
addikt
Úgy döntöttem mégsem Toxic Rain pathfindert fogok indítani, mint ahogy terveztem, hanem inkább egy Explosive Arrow Elementalist-ot. Meglássuk milyen, aztán majd ha lesz zsé, kezdek valami rendes bow-ost
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
LittleBoss67
aktív tag
Frost Blade (shadow). 3 napja kezdtem (most 92-es). Talált, már tarsolyban lévő tárgyak. Csuka RF-től, fejes (heatshiver legalább 20 db esett), Yoke amu, a többi csak annyira volt fontos, hogy ne essek minuszba reristekkel. Claw-ra cold damage essence-el, második kiserlet 28% AS is. Meg AS még sok helyen. Fa, kesztyű, flaskák itt-ott. Gyors, veszettül hányja a projectileket, mindent fagyaszt (szinte).
A suppresst nem tudtam 100-ra vinni De csak chestre es pajzsra kellene, + pajzsra 30% efficiency.
De ezek masodlagos dolgok (nekem).
Holnap mindent cserelek alap tárgyakra, de úgy tűnik ez marad. -
félisten
Ugye jól értem, hogy a prismatic burst működik explosive concoction-nel, mert az attack?
Ja hogy 100% less damage... Nem szóltam.
[ Szerkesztve ]
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Rayner
őstag
Valakinek van lvling+endgame !!!kipróbált!!! EA ballistája? Mennyire erős? über endgame nem fontos arra mást építek
-
Edge
veterán
válasz Rayner #37787 üzenetére
Nekem van egy EA elementalist, eléggé min maxolt, egyedül übereket nem próbáltam vele, de pl conquerek, shaper guardok jó esetben is kb 5secig éltek, Sirius első fázisban már megfeküdt, T16 100%deli map sima vele, ilyesmik, szóval nagyon erős, persze olyan gear is kell hozzá az biztos. Mondjuk nekem van is, ez kb 1 mirroros gear, ami nem vészes, biztos van drágább build a gaméban.
[ Szerkesztve ]
-
Edge
veterán
válasz Lokids #37790 üzenetére
Sokáig csak olyan 60% spell suppressel mentem napokon és csak evasionnal(grace) mert determination nem fért be amig nem lett enlighten lvl4 és egyáltalán nem volt glass cannon. De nem starter volt ez a kari már lvling alatt is op uniqokkal szortam tele, de ettől függetlenül úgy érzem starternek is jó lesz én ezt indítok.
-
donki
senior tag
válasz Rayner #37787 üzenetére
Én most lépek szintet vele. 65. szintű vagyok. Teljesen a saját magam által megszerzett cuccokra támaszkodok, csak 4 linkjeim vannak. Az act végi bossoknak még pislogni sincs idejük, olyan gyorsan meghalnak. Egy baj van vele: relatíve lassan épül fel a sebzés. Meglátsz egy csapat szörnyet, leraksz egy ballistát és rohansz tovább. Még a képernyő sarkán látod, hogy az összes meghal, de már nem látod, hogy dobtak-e valamit. Szóval vagy lemondasz a lootról (szintlépés folyamán), vagy lassan haladsz, vagy a map végéről visszamész lootolni. A Paelstron féle buildet használom, ez voltaképpen glass cannon. A defense equipmentből fog jönni, arra kezdetben nem lehet alapozni.
A jelenlegi szintről, ahol most sebzésben tartok, jelentős mértékig fogok tudni a talentekkel tovább skálázódni, plusz ugye optimális linkekkel, úgyhogy map-ek miatt egyáltalán nem aggódok.[ Szerkesztve ]
-
TrollBalint
addikt
válasz Rayner #37794 üzenetére
Nekem korábbi (2-vel ezelőtti ) ligában volt EA champion. Én elég lassú játékos vagyok, így nekem megfelelt. Én próbáltam felcuccolni* és úgy elég jól mentek vele a kisebb bossok. Nem volt gyors, de strapabíró. Szerintem neked lassú lenne Most én is inkább elmentalistot indítok, annak jobb a dps-e
*Brunnehilde meg tudja erősíteni ez mit jelent, pl. anno a facebreakeres glaidátoránál
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
Rayner
őstag
válasz TrollBalint #37795 üzenetére
Nem volt még EA ballistám úgyhogy ideje, meg ezt könnyű átgearelni EK-ra úgyhogy ez lesz, ignite amúgyis buffot kapott, bár itemeket tekintve nem lesz olcsó build ez se de hát sparkot is összeraktam MB-al 3 hét alatt
-
Edge
veterán
válasz Rayner #37792 üzenetére
Igen az, bár én azért változtattam rajta pár dolgot poe.ninja alapján, ahogy szokott lenni ugye, tehát kiindulási alapnak teljesen okés.
TrollBalint: nekem is EA champion volt korábban többször is, nos soha többet Elképesztő mennyivel több dps-t tol az Elementalist.
[ Szerkesztve ]
-
Edge
veterán
-
donki
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- OTP Bank topic
- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Assetto Corsa Competizione
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Kupon kunyeráló
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest