Új hozzászólás Aktív témák

  • brunnehilde

    senior tag

    válasz San398 #35628 üzenetére

    Két life flask felesleges luxus, főleg, hogy az egyik amúgy is gyenge. Life, basalt, granite, diamond, és rotgut amikkel megyek. Armour és cast speed legyen rajtuk. Silver helyett a rotgut sokkal jobb, és filléres cucc. Raksz rá egy enchantot (reused at the end), aktiválod map elején. A többi nálam blockra aktiválódik.

    Amúgy nem látok komolyabb problémát, olcsó alap gear, amiket fejleszteni kell. Passzivon a lightning masterynél egyelőre a crit chancet válaszd. A resistjeid most bőven megvannak, igy az elem masterynél a 15% nem kell. Innentől kezdve türelemjáték. Maradj max sárga mapokon, amig el nem éred a lvl90-et legalább. Sentinelekkel is csak óvatosan, és spórolj egy Crestre. Jó lesz a legolcsóbb, aztán később divineozni, hogy lvl8-as legyen. Az lazán duplázni fogja a dps-t. :)) Storm brand mellé tegyél egy elem prolifot, sokat dob a clearen.

    Illetve a gyorsabb haladás miatt én kivettem az infused channelinget (crestnél amúgy se kell majd). Mire aktiválja alacsonyabb szinten az infusiont, lemegy a nap. Inkább egy power charge supportot tettem be.

    [ Szerkesztve ]

    Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..

Új hozzászólás Aktív témák