Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Assetto Corsa Competizione
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
-
GAMEPOD.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lokids
addikt
Esett egy Paradoxica (most amikor nem kell a cyclone buildhez). Szerintetek menjen unvield eladásra, vagy próbáljak szerencsét, hátha dupla annyiért el tudom adni?
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Har_melin
addikt
válasz Rayner #35053 üzenetére
zöld, akkor ezt sajnos le kell futnom
szerk: kellett volna. 34% XP a kukába, hat portál elhasználva - ezek az ugribugris harcok nagyon nem nekem valók, főleg úgy, hogy közben a dot sebzésem már kevés a bossok gyors leveréséhez. Vagy arra figyelek, hogy sebezzek, vagy arra próbálok figyelni, hogy merre kell szaladnom.
[ Szerkesztve ]
Védd a fákat - egyél hódot!
-
tocsek18
senior tag
-
Har_melin
addikt
A harbingerekkel csak nekem van pechem, vagy erősen nerfelték a dropjukat? ki van rakva mindhárom kör a fán, de alig dobnak értékelhető cuccot. Most futottam egy T15 beacheadet, három chaos meg kb. 2/3 ancient orb jött össze belőle - nudli.
-
félisten
-
Har_melin
addikt
válasz Rayner #35062 üzenetére
Ezt tudtommal az atlasz orbra kell tenni - az meg nekem még nincs, mert egyik fő bossot sem vertem még le.
Viszont megnyugodtam, hogy nem én vagyok extra peches, ezek szerint tényleg nerfelték a harbit. Én is arra emlékeztem, hogy a harbi bossok korábban fixen dobtak exa shardokat.
-
Har_melin
addikt
válasz dante3 #35064 üzenetére
Az szép, de ahhoz képest, hogy minden mapon van harbi és be van lőve mind a currency shard helyett, mind a boss opció ez elég szegényes. Nem baj, ma már volt egy sikerélményem, megvan a 6L a craftoláshoz, egy exát is csikerült már tradelnem, most már csak a másodikat kell valahogy összehoznom.
-
San398
őstag
Sziasztok!
Tud valaki craftolni nekem shield-re ilyet "Gain % of Physical Damage as Extra Chaos Damage"
karakter név: San_Seismic-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
TrollBalint
addikt
válasz Rayner #35039 üzenetére
Most akarok csinálni egy sparkos inquisitort, de a liga végefelé szerintem ezt megcsinálom mondjuk nem mintha lenne rá currency-m, általában én a dropból szedem össze kis vagyonkámat úgy hogy alapvetően olcsó(bb) buildekkel szoktam játszani, de ezt muszáj lesz megcsinálni
Har_melin: Ez az összehasonlítás nem rossz, de figyelembe vetted, hogy másik karakterekkel liga végére jutottál el erre a szintre? (Értsd több monstát / mapot futottál? ) Most meg 2 hét alatt. Elég jelentős különbség. Úgy vettem észre, Te is kb úgy gyűjtöd / farmolod az exat, mint én, nekem eddig jött kb. 5 (abból 2 dropból, 2 trade-ből, egyre meg már nem emlékszem, de szerintem az is trade-ből)
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
Har_melin
addikt
válasz TrollBalint #35067 üzenetére
Azonos XP-hez nagyjából azonos számú mapot kellett fussak. lehet, hogy most darabra kevesebb volt, viszont magasabb szinten, jobban felpimpelve, elvileg több és főleg jobban eladható droppal.
most az elmúlt két napban viszonylag mázlim volt, esett két aránylag jól (30-40c körül) eladható cucc és sikerült a meglévő fuseaimmal megcsinálni a 6L páncélt, nem kellett chaosokat átváltani. Most éppen exa shardokat vadászok, mert csinálhatnám tovább a páncélt, de nincs 2 exám, csak chaosom. Shardokat meg könnyebben tudok venni, mint orbot, ott csak papíron vannak eladók, senki nem jelez vissza.
-
Har_melin
addikt
válasz Lokids #35068 üzenetére
tolom azt is, bár főleg scarabból. Hosszú távon (mondjuk 50 mapnál) valószínűleg bejön majd a ráfordítás (4c a harbi mod + 3c a rusted expedition), de még nem tartok ott.
szerk: most néztem, valószínűleg jobban járok, ha a harbit is scarabból tolom és inkább beyondot rakok mellé a mapra.[ Szerkesztve ]
-
TrollBalint
addikt
válasz Har_melin #35069 üzenetére
Mondjuk én azzal a feltételezéssel éltem, hogy a lassabb fejlődés a több halálnak köszönhető. De persze lehet, hogy kevesebbet játszottál, akkor tényleg neked van igazad. Csak ugye én feltételeztem, hogy ha többet haltál, akkor lassabban fejlődsz relevánsan több map esetén is akár.
-
Har_melin
addikt
válasz TrollBalint #35073 üzenetére
haltam is, de inkább a biztonsági játék miatt volt, kevesebb moszta, kevesebb xp maponként, alacsonyabb szintű mapok, semmi pimpelés, sextantolás. Halni mondjuk most már én is halok, mert bevállalósabb vagyok ezzel a builddel, viszont ügyesebb nem lettem...
De igazából ez most nem zavar, bár persze bosszant, amikor megtörténik.
-
la_cc
addikt
válasz dante3 #35072 üzenetére
Dehogy, ha hiszed vagy sem, bő 7 nap gametime (amiből sok afk trade miatt) alatt 2 szánalom ex-szel dobott meg a game, ebből az egyik volt csak sima drop, a másik blight map-on chest, pedig elejétől kezdve rámentem a púpolt box-okra.
[ Szerkesztve ]
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
dante3
addikt
Nekem is 2 exalted jött eddig, egy pottyant a másikat meg ritualból sikerült kiszednem! Ezért is örülök a shardoknak, szeretnék még normális clustereket venni, de 2-3 ex alatt nincs a buildemnek való...
Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!
-
Har_melin
addikt
Na, meglett a majdnem végleges páncél, érezhetően dobott a sebzésen (vagy csak én magyarázom bele). A HP minimálisan lett több, de az eddigi 100 körüli ES helyett most 860 van és a RF abból is táplálkozik.
A templomban érződött igazán, ott eddig T15-16-on a nagyobb kék pakkoknak kellett 2-3 másodperc, mire felrobbantak ha rossz ütemben érkeztem. Az nem volt mindig kellemes, most jellemzően 1 másodpercen belül füstbe mennek.Még kell majd eldrich chaosokkal variálnom egy kicsit, jó lenne kicsit több resist, és ha az megvan akkor az eldritch buffokat is szeretném majd optimalizálni (az eddigin pl. egy +1 max all res volt), de így sem rossz.
-
Lokids
addikt
Ti kaptok blueprintet a smuggles cache-ből?
Ki van rakva az összes heist node, hogy legyen 10% full revealed. 1 darab blueprint nem esett még... Pedig kirac missionmoket is smugglerre tolom ha lehet. Én vagyok ennyire peches, vagy tényleg extra ritka a blueprint?If you chase two rabbits you will lose them both.
-
brunnehilde
senior tag
válasz Lokids #35078 üzenetére
Néha gyagyás tud lenni az rng. Strand az egyik kedvenc mapom, két slotba is beraktam oldalt. Lenyomtam 120 mapot, 1 darabot nem adott! Következő 60 map után van a stashben 47 strand mapom.
Az exa shardokat meg adja elég szépen, nálam nem volt ritka, hogy egyszer 5-8-at is dobott. Szóval ott is az rng bohóckodhat.
Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..
-
Rayner
őstag
Teljesen rng mit ad, pl most blight mapozok, elotte 37et csináltam challenge miatt azokat fullra tekerve 100%+ quatityvel pl egyetlen ex nem esett most a maradékot 13-at csak fehér mapként tolom le semmi extra így eddig 2 ex egy 50c uni gloves meg egy yellow oil…
-
tibee77
őstag
válasz Rayner #35080 üzenetére
Blight mapokon a quant meg a rarity csak azt a lootot buffolja ami a pumpanal esik, a többire nincs hatassal. A többi cuccot olajokkal tudod turbozni, illetve az atlastree-n levö dolgokkal.
egyebkent most 5 nap utan 60ex jött össze a nemreg emlitett farmolasi technikaval ugy, hogy az 5 böl csak 2nap jatszottam eleg sokat (kb. 8ora /nap) a maradekon 3-4et.szerintem ha mind az 5 napot meghuzom akkor mar meglenne a penz a hh-ra.igaz a dragabbik invitation ara ami miatt csinalom a dolgot leginkabb annak leesett az ara egy picit mert valoszinüleg sokan farmolnak ugy mint en de igy is brutal jo profit. Cortex mapbol mar esett 6 db az se rossz money.poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
félisten
Találtam egy logbookot, lvl 90 vagyok, ki van rakva az összes ásatás passzív... Full juiced t16 kellett ahhoz, hogy egy essen...
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Rayner
őstag
Itt a zoomzoom flickerem pobja ha valakit érdekel: [link]
pályára nagyon gyors. (pl 10 maven map az invitationért 6-8 perc alatt megvan) még kell rá védelem meg szint (lvl92 csak) de mapozásra/liga mechanikára/harvestre meg úgy farmra elég jó. megoldottam a mapbossokat és unique bossokat is. szóval elég jó lett de lehetne még rajta erősíteni. esetleg ha valaki megépíti és van ötlete merre hova tovább akkor hajrá[ Szerkesztve ]
-
tibee77
őstag
válasz Lokids #35082 üzenetére
Hat ha csak futod a mapokat akkor nem azt csinalod amit en feljebb leirtam. de amugy en minden ligaban ugy jatszok ahogy irtad, futottam a mapokat, neha dobtam scarabokat rajuk, esetleg sextantot, szoval semmi komoly juice-olas es mindig volt penzem.valoszinü, hogy mennyiseg beli különbseg van/volt köztünk. Amig te lenyomtal 1 mapot, en 3at vagy 4et.ergo nem eleg gyors a builded vagy tul sok mindent mutat a filtered, ergo minden szir szart felveszel, nem futod eleg gyorsan. Hidd el sokszor csak sebesseg kell, meg juice se nagyon.
[ Szerkesztve ]
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
brunnehilde
senior tag
válasz Rayner #35086 üzenetére
Nekem is van Herald of ice (korábban purity of icet irtál, de gondolom csak elirtad), de nálam nem ugrál igy a képernyő robbanásnál, szóval tuti be van kapcsolva opcióknál a shake. Próbáltad már kikapcsolva?
Mapozás: Irtam, hogy atlason miket fogok beállitani (strongbox, mapok), szépen termeli a profitot. Mostanra van vagy 7-8 exám csak ebből a 3 currencyből: awa sextant, grand eldritch emblem és eldritch chaos. További 5exa a boss meghivóból, egy tonna scarab, divine orb, és sorolhatnám.
Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..
-
Rayner
őstag
-
TrollBalint
addikt
válasz brunnehilde #35087 üzenetére
én nem láttam semmilyen "shaking" effektet, és bár nem tudom, hogy a flicker strike hogy működik, de azt hiszem whirling blades tud olyat (vagy a shield charge), hogy ha beakad valamibe akkor is elkezdi nyomni / használni a skill-t, de mivel nem tud előremenni egy kicsit sem, olyan, mintha remegne a képernyő. Gondolom itt is valami hasonló lehet, vagy pedig csak egyszerűen rövid távra ugrik a karakter. Főleg, ha oda-vissza csinálja, simán lehet ilyen hatása
-
félisten
-
Rayner
őstag
válasz Plazmacucci #35094 üzenetére
Ha jól sejtem fent van az RF ami sebzi folyamatosan és mivel CWDT van minden spellen így folyamat tolja neki csak menni kell körbe körbe olyan mint a coc csak gombok nélkül
-
tibee77
őstag
Az a wave 30 bosskill nagyon tetszett, elözö ligaban 60+simut toltam le a boneshatter juggal es annak volt ilyen dpse csak. Lattam ezt a buildet scionkent redditen de en kikeszülnek a skillek hangjatol egy idö utan az tuti.pob-od van?
Jolvan latom van pob vidi alatt.[ Szerkesztve ]
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
MedweSajt
tag
válasz Plazmacucci #35094 üzenetére
Itt egy kis guide hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs