Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• 0karmacoma0

senior tag

Próbálok összerakni egy gyors map clear buildet delíriumhoz egy Ice shot (valószínűleg)pathfinderhez . Meglepett mennyi jó cuccot találtam az új noteablek között. Mindent tierekbe rendeztem, hogy tudjam milyen cuccokat keressek a köveken, meg minek örüljek. 8 Tier 1, 8 Tier 2, 5 Tier 3, 10 db T4 jött össze. 3 van amire a buildet építem(A többi csak jól jön, ha szerencsém van és bedobja mellé):
    Cold conduction: Folyamatos shock 1 db passzív pontért. Rengeteg apró shockbuff van az elemetal notablekon. Szerintem nagyon erős lesz.

Storm rider: Power chargeok ajándékba, így lehet frostbiteot használni assassin mark helyett. Ami végül sok defet is fog jelenteni.

Blast-Freeze: Reményeim szerint ennyi cold dmg-vel, freeze és chill bónusszal és elég proj-al egész képernyőket le lehet majd fagyasztani, és így összességéében majd sokkolva is lesznek. Reményeim szerint ez lesz a belépő T13+-ra, ahol az ice shot karakter mindig elkezd megfeküdgetni.

Mind a 3 ugyan olyan típus, szóval elvileg nem lesz lehetetlen összerakni korai szinteken.

[ Szerkesztve ]

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

Új hozzászólás Aktív témák