Új hozzászólás Aktív témák

  • Har_melin

    Topikgazda

    uh, 280 új passzív node? :Y

    A passzív fa működésének a teljes felrúgása így első blikkre baromi nagy változás, szerintem is egyértelműen a PoE2 tesztüzeme. Volt már apró próbálkozás a legion jewelekkel, de azok csak korlátozottan hatottak. Itt a képek és videók alapján jó 20-30 pontnyi saját fát lehet növeszteni, az azért durva.

    Az "ez is volt már" témához - igen, biztosan. Nagyjából egy megoldás van rá, nem kell ARPG-vel játszani egy ideig. Mind ugyanaz, megy az ember előre, hentel, reméli, hogy esik valami jobb cucc, amivel majd gyorsabban fog tudni hentelni. Időnként jön valami bazi nagy izé, amit a többinél nehezebb leverni, a végén meg pár mégbazibb nagy izé, amit eleinte nagyon nehéz, de ha az ember rászánja az időt, akkor már ugyanúgy rutin lecsapni.

    Egy időben nagyon sok krimi sorozatot néztem és egy idő múlva már az első tíz perc után tudtam nem csak azt, hogy ki lesz a tettes, hanem az odáig vezető fordulatokat is, mert nagyjából ugyanaz a 70-80 eset variáció köszönt vissza más-más köntösben. Nem flamenek szánom, de tényleg érdekelne, hogy mi az a "más", amit egy évek óta létező játék időszakos frissítésétől vár valaki?

    Gondolom Wilsonék is szívesebben elmennének egy fél évre Tahitira a teljes stábbal, ahelyett, hogy három havonta kiizzadjanak valamit, de nagyjából bármelyik játszható ARPG-nek ez a három hónap a szavatossági ideje egy nem újonc számára. Ezért akarják fenntartani ezt a ritmust, mert így legalább egy-másfél hónapra a már beleőszült játékosok is visszatérnek, kipróbálni az újdonságokat.

    Védd a fákat - egyél hódot!

Új hozzászólás Aktív témák