Új hozzászólás Aktív témák

  • Jinxb1rd

    addikt

    válasz pohár #9047 üzenetére

    Nem csak a csapattagoktól függ, hanem tőled is.

    Amikor én lecsúszok, általában olyankor 200 pontokat is veszítek, de ez az én hibám is, mert bár lehet nem én játszok feltétlen a legrosszabbul a csapatban, de hogy nem is adok bele apait anyait, 3200-as szintű gameplayt, amivel valamennyire balanszolni lehetne a looser teamtársakat, az is biztos. Kiégve nyomja az ember, hogy ú bakker, veszítettem 25 pontot, vissza akarom szerezni. Ú bakker már 50-et, mindkettőt vissza akarom nyerni... úú bakker, most már 40-et vont le, muszáj nyerni, mert ez egyre rosszabb lesz.
    Igen, ezekből lesz lose streak. Alig sikerült elérnem a 3k-t, mert csak a pontok miatt játszottam, de utána meg érdekes módon játszi könnyedséggel elmeneteltem 3200-ig, mert nem feszültem rá, nem érdekeltek egyáltalán a pontok.

    Pocok most ugyanezt játssza, ráfeszül a 3k-ra, tök ideg, amikor 2 win-re van tőle, aztán már nem tud roadhogozni. Közben szép lassan átterjed rám is a feszkója és beindul a lose streak, ahogy legutóbb is történt. Viszont rage után kis pihi, gondolkodás, majd görcsölés nélküli játék és lám, jönnek a win-ek. Ilyenkor azon se görcsölök, hogy szarok a pickek, mert minek? Nem lesz jobb ha ragelek, elváltani meg úgyse fognak (95%-a nem lesz hajlandó váltani, míg ha nem szólsz rá, lehet magától megteszi). Useless volt a rein igen, és? Én mégis a maxot hoztam, így legrosszabb esetbe draw lett. Ha megtanulja az ember az önkontrolt, akkor utána eléri a megadott rankját.

    Leestél 1900-ra? Egyszerűen ideg vagy és nem a játékra koncentrálsz, emiatt úgy játszol mint egy 1900-as.

    Egy másik példa történet:
    Nemrég volt egy game, Dorado, attack side-on kezdtünk, volt egy kiégett gyerek nálunk, Widowot hozott annak ellenére, hogy nem értett hozzá, egyszerűen csak kiéghetett a sok lose-tól, rögtön ő kezdte el írni hogy nem fogja elváltani a Widow-ot. Visszaírt egyikünk, hogy "nem is kért meg rá senki, de mind1".

    Betoltunk 2 pontot 5v6-ba úgy hogy semmit nem szóltunk azért, hogy kb annyit ér, mint egy lufiba szorult fing, majd egyszercsak írja: Shit man, u are crazy. U made 2 attack point without me, its 5v6. És elváltott soldierre, elkezdett játszani. Sajnos nem happy end lett a vége, mert egyik játékos DC-zett tőlünk.

    [ Szerkesztve ]

    We are only Stardust...

Új hozzászólás Aktív témák