Új hozzászólás Aktív témák

  • degec

    senior tag

    válasz kraftxld #3434 üzenetére

    Szóval ! Tisztelettel ! de kajakra ! :)

    Outlook 2010 ben, a bejövő leveleim szűrőzése tökéletesen működik, viszont a kimenő levelek szűrése, szabályok felállítások ellenére nem megy végbe automatikusan, levél elküldése után simán ott csücsül az elküldött gyökér mappában nem helyeződik át oda (elküldött/prohardver mappa) magától ahova a szűrőben megkértem rá.. de ha bemegyek a menüben: szabályok szűrők és értesítések kezelése majd katt a megfelelő szabályra pl prohadrver szűrő, akkor bejön a varázsló azon végigmenve (3 oldalnyi kérdés ugye) oké oké tovább tovább semmihez nem nyúlva, majd a legvégén : szabály futtatása következő helyen lévő üzeneteken " ELKÜLDÖTT ELEMEK" ! akkor azonnal a leveleket átpakolja a megfelelő helyre tökéletesen.
    Szűrőt magát hatszor átnéztem, feladó: tartalmazza: énemailcímem@akarmi.hu és ha a címzett prohardver@prohardver.hu akkor áthelyezés a PH mappába..ennyi..

    Kérdés: adódik mit rontok el mit nem veszek észre ? Bocs hogy megint ilyen alapvető a kérdés ! és elnézést az előbbiért igyekszem Rendes szóhasználatot alkalmazni ! :) :R :R

    Köszönöm Szépen !

Új hozzászólás Aktív témák