Új hozzászólás Aktív témák

  • Remov

    aktív tag

    Sziasztok. Lassú kapcsolódási idővel és sikeretlelen kapcsolódási kísértletekkel lenne problémám. (Zyxnel NR5101 + Telekom mobilinternet)

    Mellékesen: Aki esetleg olvasta az előző problémámat arról, hogy néha ugrál 2 torony között, na nem az okozza ezt. Néztem közben folyamatosan a logot és pillanatnyilag nem ugrál. Megnéztem 4G hálózaton is, a probléma ott is előjött.

    A probléma, hogy egy oldal vagy sokáig kapcsolódik (Nem lassan töltenek be a tartalmak, hanem amikor még lassan forog a kis köröcske fent) vagy először hibát kapok, újra kell tölteni és akkor már menni fog. Néha megy másodjára, néha 3-4szer újra kell töltenem.

    Telefonon az is előfordult, hogy mintha a stylesheetet nem kapta volna meg a böngésző és úgy jelent meg az oldal, vagy, hogy egyes elemek hiányzottak az oldalról.

    Gondoltam esetleg, hogy a DNS szerver lehet a ludas, beállítottam a Cloudflare IPv4 és IPv6 DNS szervereit, dnsflush és stb parancsok, de semmit nem változott a helyzet. Ugyanez fennáll Android és iPhone telefonon is. (A gép kábelen csatlakozik a routerhez)

    A probléma szempontjából mindegy, hogy hol helyezkedik el a weboldal szervere mivel teljesen random jön elő, előjött már magyar és külföldi oldalaknál is.

    Egy példa:
    DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN

    Van még egy másik fajta is, de annak most nincs kedve előjönni.

    A Prohardvernél is előfordul, hogy nem tud csatlakozni. Megírom az üzenetet / hozzászólást, Küldés, viszont hibát dob az oldal, hogy nem tud csatlakozni vagy valami hasonló. Nyomogatom még 2-3szor és elküldi :F

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák