Új hozzászólás Aktív témák

  • taita33

    újonc

    válasz SG3rg0 #18092 üzenetére

    Szia!

    Nekem is pont ez a gondom. Adott a TD-8840 eszköz. Jelen esetben hozzá van csatlakozva egy asztali számítógép. Egyébként vidanet-es az internet. Először szerettem volna a wifi-routert hozzá csatlakoztatni. Persze az egyik kimenetbe (TD-8840)belecsatlakoztattam az utp kábel egyik végét a másik végét a wifi router WAN csatlakozójába csatlakoztattam. Egy laptoppal csatlakoztattam a wifi routert. utp kábelen keresztül. Beállítottam a jelszavat kapott belső ipcímet is, Újraindítottam majd sajnos nem volt internet a wifin keresztül.

    Ezek után csatlakoztattam direktbe a laptopot a TD-8840 eszközhöz. Kaptam ipcímet de böngészőn keresztül nem tudtam csatlakozni a külső hálóhoz. A WIN8.1 azt írta ki hibaelhárításkor hogy nincs dns kiszolgáló. Ezek után a windowsba beállítottam a vidanet álltal megadott dns kiszólgáló elsődleges és másodlagos ipcímet és ekkor sem ment. Visszaállítottam a dinamikusra. majd megpingeltem a 172.217.20.14 ipcímet. Csomagot kaptam vissza tehát kapcsolat van a külső hálóval de a böngészőn keresztül nincs internet. Mondanom sem kell hogy ugye eközben az asztali gépen van internet.
    Az asztali gépen van két csatlakozópont:
    szélessávú intenet csatalkozás (PPoP) itt a WAN adatai vannak
    helyi halozat csatlakozás(Local area network) itt a belső hálózat 192.168.1.3 cím
    Szóval a kérdésem az lenne te hogy oldottad meg anno a problémát? Esetleg ha tudsz valakit aki tudna segíteni az jó lenne.
    Köszi a segítséged előre is.

    Tibi

Új hozzászólás Aktív témák