Új hozzászólás Aktív témák

  • TommyGun

    őstag

    Sziaszok

    Elnézést ha, de a win10 topikban már feltettem a kérdést de ott nem tudtak segíteni.

    Szokásos módon szerettem volna egy mappát megosztani, egy asztali gép meg egy laptop között.
    Asztalin megosztottam egy mappát szokásos jobbklikk tulajdonságok, adtam egy nevet milyen néven ossza amppát, beállítottam hogy mindenki hozzáférjen, még az MS accos rszg. fiókomat is bele emeltem.
    Mappolnám fel a laptopon \\gépnév\mappanév erre azt mondja nem található, vagy nincs jogom. Hitelesíétéssel is próbáltam megadtam az MS accom neki, ezse nyert. a hálózati központban be van kapcsolva a barangolás hálózatfelderítés fájl nyomtató megosztás minden ami kell, 128 bites titkosítást is levettem, magánhálózat satb. Ugyanazon a hálózaton van a két gép, sőt mindkét gépbe a saját MS accommal vagyok belpéve. És egyszerűen nem megy. Win10en még nem csináltam ilyet mert eddig nem kelett de win7en XPn sosem volt ezzel gond a múltban, egyszerűen nem értem mi a baj. A hálózati helyeken fájlkezelőben látni az asztali gépet de bele lépni nem lehet, teker és szokásos diagnosztikálj mert nem érhető el...

    köszönöm ha vkinek van ötlete...

    [ Szerkesztve ]

    "Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."

Új hozzászólás Aktív témák