Új hozzászólás Aktív témák

  • csaba951

    veterán

    válasz petisubaru #1495 üzenetére

    Tényleg jó lenne, ha konkrét példát írnál!

    Ha magát az accountot veszed meg - amit egyébként tilt a szabályzat - ki tudod cserélni a hozzá tartozó e-mail-t. Ekkor az accounton lévő összes játékot is megkapod.

    Ha csak aktivációs kódot vásárolsz akkor előfordulhat, hogy más már felhasználta, így nem fogadja majd el az Origin. Ekkor gyakorlatilag bebuktad az üzletet, nem tudsz kihez fordulni, mert hivatalosan tiltott a kódok adás-vétele.

    Ha elfogadja a kódot, akkor Battlefield 3 és Mass Effect 3 esetén gyakran előfordul, hogy azért olcsó mert a játékban csak az orosz nyelv érhető el. Tehát a játék jogtiszta, szervereken tudsz játszani, de orosz nyelvű (és hangú) a program. Utólag ezeket kézzel lehet módosítani angolra, de egy frissítés után megint vadászni kell az angol nyelvű fájlokra. Ez szerintem roppant kényelmetlen, ha már fizettem érte, nem akarok vele utólag mókolni.

    Ha nem fogadja el a kódot, de nincs aktiválva a program, az azt jelenti, hogy kb. 2009 előtti a játék. Ezeket a játékokat az EA support segítségével lehet betenni az Originbe.

    Ugyanez az eset vonatkozik a magyar nyelvű Mass Effect 1-re is, azzal a kikötéssel, hogy ezt nem az EA készítette, így kapásból hamisnak fogják mondani az aktivációs kódodat. Néhány supportos hajlandó segíteni, de jogi okokból csak egy angol nyelvű ME1-et tudnak betenni az Origin fiókodba.

    Ha sikeresen aktiváltál egy kódot akkor az véglegesen hozzáadódik az Origin accountodhoz. Ha meguntad a játékot, akkor nem tudod eladni. Persze magát az accountot el tudod adni a rajta lévő összes játékkal, de ezt tiltja a szabályzat.

    Azt az esetet nem is vettük, amikor nem hivatalos viszonteladótól veszed az aktivációs kulcsot. Ezeket elvben bármikor letilthatja a kiadó. Mondjuk erre igen ritkán van példa, de volt már rá eset (más kiadónál).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák