Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dgyuri0123

    nagyúr

    válasz blakey #85764 üzenetére

    "De mondom, van, aki Lamborghinivel jár, de csak egy LCD-n nézi a TV-t, mindenkinél mások a szempontok, nem igénytelen, csak nem akar + eszközt, nincs helye, stb."

    Na ezt nevezik mellébeszélésnek. Egy 10x10 cm-es box bárhol elfér, ahol egy 55-77"-os olednek is van helye. :Y A Lamborghinis példád igaz lehetne, de az is igénytelenségre vallana, ha 180 milliós autója van és 100 ezres ledet néz. Viszont szerintem ilyen nem létezik, még lázálmomban sem..., főleg nem a valóságban. Viszont, ha gondom van, akkor azt igyekszem megoldani, nem drágán, hanem költséghatékonyan. És a külső eszköz szinte bármire megoldás lehet.
    Ha valaki nem most fogat szinte soha, de S Mercivel jár, az attól még igénytelen pa..szt, már megbocsájts. Ezt nem tudom úgy felfogni, hogy ő azért nem szokott fogat mosni, mert az ő fogai nem rohadnak. Vagy a 10-20 miliós autóba is fáradtolajat kéne önteni, mert jó az úgy is? Ez tömény igénytelenség, nem pedig különbözőség. Ettől még nem kötelező, nyilván, de attól még nettó igénytelen, akárhogyan is próbálod szépíteni az igénytelenséget és pont.

    [ Szerkesztve ]

    "csak a zene van"

Új hozzászólás Aktív témák