Új hozzászólás Aktív témák

  • Vhiktor

    Topikgazda

    válasz pkaresz #85740 üzenetére

    Nagyon jó tv, a kép homogenitása kiemelkedő és a HDR is látványos rajta, hála a színek nagyobb féynerejének a WOLED-hez viszonyítva.

    Szoftveres gondok előfurdlnak, pl nem vált automatikusan a P3 és BT2020 színtér között, de ez az összes Samsung TV-re igaz, csak a többinél nem okoz gondot, mert P3-nál nem tudnak többet, ez viszont igen.

    Sokszor beragad a HDR gamma, hiába vált vissza SDR képmódba a tv és látszólag minden beállítás jó, de akkor is HDR gammát használ, ezen csak az áramtalnítás segít általában. Viszont ez olyan hiba ami a felhasználók 99%-ának fel sem tünik.

    A polarizációs rélteg hiánya miatt, ha bizonyos szögből esik rá a fény akkor a fekete nem fekete hanem sötét szürke (nem igazán vehető észre, inkább kikapcsolt állapotban feltünő, de ott is csak akkor ha tényleg úgy esik rá a fény, ez igaz a Sony A95K-ra is.)

    Képminőségét tekintve remek tv.

    [ Szerkesztve ]

    ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) web: tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi megjelenítő tesztelés: https://www.youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A

Új hozzászólás Aktív témák