Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    A kadenciahelyes lejátszás lényegét leírtam, minden az adott fps-nek megfelelően jelenik meg, a "judder free 24p at 60Hz", azt jelenti, hogy a 60Hz-es megjelenítőn, a 24fps-t úgy alakítja át, hogy 60fps-nek megfelelő legyen ezért "complicated". Nincs kadenciahelyes lejátszás, a TV belső rendszerében (lejátszó, saját appok) esetében nem vált fps-t, ami magát a kadenciahelyes fogalmat jelenti. Ettől még vannak megoldások, hogy ne érezzétek ennek a hiányát.
    Rengeteg TV-vel volt dolgom, egyik sem tudja.

    Ez azt jelenti, hogy a ugyanaz a tv szempntjából a feldolgozás módja (the process) a 24p kijelzőre rakásának, akár a belső appokból jön a kép akár külső 24p forrásból. - a végeredmény, olyan, mintha 24 forrásból származna és ha valamit így kell leírni, akkor az egyáltalán nem azt jelenti, mintha azt írnák le, hogy "van kadenciahelyes lejátszás, a belső lejátszó mindig a tartalomnak megfelelő képkockasebességre vált".

    C2-n NAS-ról nézek sorozatokat videókat, és teljesen j a 24p, nincs 3:2 pulldown. Azt szemmel is megmondom azonnal. - addig örülj, én azonnal megmondom, hogy hibás a megjelenítés, C2 érdeme, hogy jól végzi a dolgát, ennek örülni kell, én is használok úgy lejátszókat, hogy nem váltanak fps-t, pont azért, hogy a TV-k képességeit teszteljem, jól dolgoznak, de az is látszik, hogy nem ugyanazon a frekvencián működteti.

    Te itt hetet-havat hordasz össze. - te ennél többet, mégsem "szólok be neked"

    Még soha, semmilyen tesztoldal és senki nem írta le, hogy végre van fps-váltás a TV-k saját belső rendszerén is.

    [ Szerkesztve ]

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák