Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz so_ha #83406 üzenetére

    Igen szerintem jobb a Sony és Pana minőségbiztosítási rendszere.
    Nekem nem kell bizonyítanom semmit én nem írtam butaságokat. Szerintem pont ez egy urban legend, félrevezetés amit most te terjesztesz.
    Ilyet egy szakmaim portálon leírni ,hogy egyforma lenne a minőségbiztosítás a különböző gyártóknak még soha nem olvastam és ezt Urban legendezni... ezt majd mond meg a telefongyártóknak is akik egyforma Chipsettel vagy kijelzővel dolgoznak, a Laptop gyártóknak, és az autógyártóknak is akik egy helyről veszik a befecskendezőrendszert, a hardvereket...kérlek bizonyítsd be hogy ugyan annyi selejt A Panasonic és a Sony között ugyan annyi van Tintinggel és pixelhibával.és fordítsuk meg ezt a dolgot. Attól hogy ezt leírod ez szerintem nem igaz.
    Szerinted ha veszel 10-10-10 darab LG- Sony - Pana Tv-t azoknál totálisan egyforma darabszámban lesz lesz a tinting / felhősödés pixelhiba mindegyik márkánál. Szerintem meglepődnél.de kérlek mutass rá valamit hogy szerinted egyforma az összes gyártó MEO rendszere és egy LG ugyan úgy ellenőriz és tűréshatárral dolgozik mint egy Panasonic
    És ezt nem akartam kifordítani LG vel szemben, mert szerintem jó TV ik vannak de ne essünk át a ló másik oldalára hogy minden gyártó egyforma és nincs köztük különbség.

    dgyuri0123:
    Aki Panasonicban gondolkodik háztartási kis és nagy gépekben az rossz lóra tesz. Nagyjából átcímkéznek...
    Szerencsére ez egy OLED topik.

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák