Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • coolrob

    aktív tag

    válasz b. #68414 üzenetére

    Az a baj, hogy a fórum már rég kettéoszlott, LG hívő és LG ellenes felhasználókra.
    Viszont jelent nagyon nincs igazad amúgy. Garancia és garancia között óriási a különbség. Egy 500-700 ezres tv-nél pedig ez kifejezetten fontos, mert sokan nem 2 nap alatt keresik meg az árát. És igen, van gyártó aki elküld a pixelhiba esetén, ha csak nincs belőle x db x területen belül, és van aki már 1 esetén is cserél.
    A mondanivalód második felével nagyon nem értek egyet. LG C-s tv-je kb minden évben best buy ár/teljesítmény kategóriában. Sony rendszerint 15-20% felárat kér az olcsóbb oledjéért is, cserébe nevetségesen xar a hazai szervíz szolgáltatásuk (tapasztalat). A mozgásmegjelenítés is érdekes téma, mert bár mindent kikapcsolva az LG borzalom, de mivel remekül felzárkóztak az utóbbi években, így minimális beállítással szerintem jelenleg az egyik legjobbak ezen a téren. Lehet jönni azzal, hogy azokat ki kell kapcsolni stb, de a 24p baromi idejétmúlt manapság, ráadásul az oled tv-k gyors válaszideje csak tovább fokozza a gondot, így szerintem alap dolog finoman bekapcsolni.
    A WebOS ízlés kérdése, sztem kifejezetten jó, pláne magicremote mellett.
    A panelottó pedig pont ugyanolyan minden gyártónál, se a Sony se a Pana nem válogathat. Csak mivel ezekből jóval kevesebbet adnak el mint az LG, így feltűnőbb. Példa youtube tesztből:

    A legátlátszóbb bolhás szövegek: 1. Mennyit engedsz a feléből? 2. Ez boltban is olcsóbb de azért elviszem ha engedsz belőle kicsit.

Új hozzászólás Aktív témák