Új hozzászólás Aktív témák

  • Ren Hoek

    veterán

    válasz goodwill #5972 üzenetére

    Mondjuk az MM-ben összevetni a TV-ket értelmes módon, kb olyan mint a piacon kopogtatod a dinnyét... mikor otthon eszed meg, akkor derül ki milyen igazából.

    Ezeket, ahogy kolléga írta... otthoni sötét szobás körülmények között kéne összevetni, nyugodtan leülve. Itt az LCD elvérzik bármit csinálsz. Ezt soha nem fogod látni 5000 Watt neon mellett, úgy hogy a legtrébb legcsicsább demo módban futnak az eszközök.

    Főleg ha ugyan olyan árban vannak, nem kérdés, hogy a kisebb OLED-et venném.
    Kivéve ha SD TV adásokra akarod használni :D Ez tényleg olyan, mintha a Halálcsillag bolygóromboló ágyújával lőnél egy veréb szárnyában megbújó bolhára.
    Nem tudom milyen SD adókra gondoltál, de már a HD adók is olyan kritikán aluli szennyként működnek, hogy felkeveredik a gyomrom. Filmet gyakorlatilag képtelenség megnézni úgy, hogy ne okádnának rá egy hatalmas népbutító műsor logót, megtűzdelve 10 perces reklámokkal, meg propagandaszarokkal . + belenagyítva, széleket levágva az 1080i adásba.

    Ha ilyet néznél (főleg SD-t), és nem gondolkodsz a TV csatornák mellé, jó minőségű FHD/4K filmek/sorozatok beszerzésén, akkor inkább az LCD.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák