Új hozzászólás Aktív témák

  • Fisha

    őstag

    válasz lzolka #40853 üzenetére

    Anno, mikor még barátkoztunk én is vadásztam dedikált fórumot, de nem leltem, ahhoz meg nem voltam elég tökös, hogy indítsak egyet. :)
    A transzkódólás tiltása elsőre fura, de másodjára érthető módon userhez kötött, és így a user menü alatt találod meg. user/usernév/Profile/Media Playback alatt van egy csomó pipa, én csak a legfelsőt hagytam bent.
    Ha meg megtörtént a baj, és valami teljesen leölte az eszközt, akkor érdemes ránézni, hogy mi volt. A logok nagyon részletesek, érdemes rögtön error-ra, warning-ra keresni. Szépen leírja, hogy indult-e transzkódolás és ha igen, akkor miért.
    Amit még megtudtam a dologról: LG-n egészen biztosan nincs saját lejátszója az embynek. Csak egy keretet ad a beépített lejátszó köré, mivel nem adja ki az LG a lejátszáshoz szükséges API-t. Így egy csomó furcsaság innen jön. Pl ez a PGSSUB dolog is, amit a belső lejátszó simán elintéz annyival, hogy nem nyitja meg, de közben gondolom dob egy warningot. Amit az emby lelkesen elkap, és elkezd egy olyan transzkódolást, amihez a deep blue se lenne elég. :)

Új hozzászólás Aktív témák