Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
djpundro
aktív tag
válasz alaves #39873 üzenetére
HDMI jelerősség mérés ? Ez meg valam uj? Hol mutassa ?Kicserelem a hdmi kabelt es letudom merni hogy jobb az uj vagy nem ?
Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
alaves
addikt
válasz djpundro #39902 üzenetére
HDMI jelminőség: options gomb --> eszközinformáció --> ok
nyilván van jelentősége a kábelnek-mindig találok valami bug-ot: a belső lejátszó bizonyos mkv fájloknál rosszul értelmezi a képarányt
-B7-nél pl a belső lejátszó nem játszotta le a fájlt ha az mkv-ban 1500 ms-nál többel volt eltolva a hang az mkv toolnix által megadott opcióbanSamsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
Squirrel
őstag
Szerintetek lesz szignifikáns különbség a CX és GX modellek között? Nagy kacérkodok 77-es mérettel, de ha az új modellek piacra kerülésével a 77-es C9-es ára nem csökken tovább (most 5900CHF), akkor értelmesebb lehet az új szériából rendelni. Már ha lehet értelemről beszélni ekkora felárnál a 65-ösökhöz képest...
[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
Minden új modell megjelenésénél megy a számháború, de minden évben elmondom, hogy ne az induló árakat nézzétek. A legvadabb induló árak 2016/2017-ben voltak, de csak azért, mert újdonság volt az OLED. Az induló és normál kifutó ár közötti különbség évről-évre csökken, de attól még a normál kifutó ár nem nagyon változik. Szemléltetésképpen láthatjátok az Árukereső éves árdiagramját. Ezen az látszik, hogy a kifutó ár a Forint gyengülését figyelembe véve, évek óta nagyjából stagnál.
Ne tévesszen meg senkit a 2019-es C9 modellek magasabb kifutó ára, mert volt egy komoly infláció.
LG 55C7 * 55C8 * 55C9
LG 65C7 * 65C8 * 65C9
[ Szerkesztve ]
-
Jakesz
addikt
Van itt olyan, aki már évek óta rendszeresen felirattal néz filmeket, sorozatokat? Azok nem égnek be 3-4-5 év alatt?
-
daneel_hu
addikt
válasz Squirrel #39906 üzenetére
Igen van, a GX az minden pontján 2,2 cm vastag, úgy néz ki mint egy keret.
Szerintem ezt a készüléket a falra szánták, ugyanúgy mint a WX-et.
A CX pedig ugyanúgy tartalmazni fogja az elektronikát egy 3-4 cm vastag dobozban a tévé hátulján. (nyilván ez is falra rakható csak nem olyan impozáns mint a GX).De mivel egy tévé környékén biztosan vannak eszközök általában (pl beltéri vagy valamilyen mediaplayer, neadjisten hangrendszer...) így részemről ha lenne zsé akkor inkább a 77WX-et venném mert az ugye pár mm vastag.
Nekem is nagyon tetszik a GX (lehet valaki attól indul be, hogy csak egy vastag keret a tévé és nincs semmi más), de ha árban ugyanannyi a 77WX mint a 77GX akkor biztos az előbbit választanám.
A CX és GX pedig nem egy kaliber, ez az árán is látszik majd.[ Szerkesztve ]
-
Squirrel
őstag
válasz daneel_hu #39910 üzenetére
Akkor a CX az inkabb a jelenlegi B9-es folytatasa, a GX meg valahol C9-E9 utodja? Ebben az esetben tenyleg inkabb a G-s szeriabol jobb valogatni, en tv-t nem 2-3 evre veszek, hanem kb. amig mukodik vagy tul kicsinek nem tunik :-)
WX-bol nem latok 77 colos modelt a fentebb linkelt arazasi lista alapjan. A VT60-asrol mindenkeppen 77 colosra valtok, mert boven 3 meterre került a tv-tol az ülögarnitura az uj nappalinkban. De lehet a nezesi tavolsag van 4 meter is.[ Szerkesztve ]
-
daneel_hu
addikt
válasz Squirrel #39912 üzenetére
Hát nem tudom.
BX nem lesz? (erről nem hallottam)Szerintem csak az E-sorozat szűnik meg, ahelyett lesz a GX. Ráadásul az E-ből nem volt soha 77-es, a GX-ből pedig csinálnak.
A C, W biztosan marad, szerintem még a design sem nagyon változik.
WX-ből biztosan lesz 77 colos... és szerintem nagyjából a GX 77-es árában. -
esicyhun
tag
válasz Jakesz #39908 üzenetére
Én kb. mindent feliratosan nézek, 2 év múlva tudok nyilatkozni. Külső médialejátszó esetén szürkét állítottam be az srt feliratokhoz, grafikus feliratokkal viszont nem lehet mit kezdeni. Netflixen is sikerült szürkés színt kihozni, viszont Primevideo esetén maradt a rikító fehér, ami HDR esetén elég zavaró, itt inkább kisebb méretet favorizáltam. Sok német műholdas csatit is nézek, szinte mindenen van felirat. A TXT alapúakkal nincs gond, viszont pár csatornánál a DVB felirat jó kis rikító sárga, ezeket nem szeretem annyira.
-
gertitorpe
tag
A 77GX nem 2,2 cm vastag hanem egy kicsit több. A 65GX lesz 2,2.
Idén a best deal szerintem a 77GX lesz. Én legalábbis azt néztem ki már a bemutató utána. Ha a forintocska is úgy akarja akkor 1 éven belül meg lehet majd csípni 1.4 millió alatt. A 9-es C széria árán indul a 77 colos modell. Sajnos a 8k ára idén még nem lesz reális.Gyanítom hogy igazából a vékony méret = kevesebb anyag = olcsóbb is gyártani...
-
Squirrel
őstag
OLED tv-ket fektetve lehet szallitani, vagy ugyanugy, mint a plazmakat csak es kizarolag allitva?
Kozben neztem, lesz BX csak az ev masodik feleben jon. -
nünüke1975
aktív tag
Sziasztok lg b9 -ről szeretnék véleményeket köszi
-
blakey
titán
válasz nünüke1975 #39920 üzenetére
Jó cucc de ha minimálisan drágább a C9 (20e) akkor azt érdemes venni. Mondjuk nekem a B9 szimpatikusabb a talpa miatt és remélhetőleg az ára lemegy 300e közelébe, 320e-ért már hoznám is haza.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
nünüke1975
aktív tag
Egy nanocellast váltana ha minden igaz
-
blakey
titán
válasz nünüke1975 #39922 üzenetére
Ne gondolkodj, de minden a pénzen múlik, ha minimálisan kerül többe a C9 akkor azt válaszd, egyébként egy jó választás a B9.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Celtis
veterán
válasz torma1981 #39930 üzenetére
Nem az idő hosszúsága számít. Napokig is heverhet a földön fekve a TV, attól nem lesz baja. Viszont ha olyan terhelést kap, törhet. Valószínűleg én is fekve szállítanám, de tanácsolni nem tanácsolom senkinek, mert a gyártó ajánlása egyértelmű.
https://www.lg.com/au/support/product-help/CT20088015-20150351567855-others
"Semmilyen körülmények között ne szállítsa fekve a TV-t." -
chros
őstag
válasz Squirrel #39918 üzenetére
Igen, Bx is lesz, a B9 utodja. A C9 utodja a CX es ez es efolott nincs kepbeli kulonbseg, "csak" a design/audio mas. A G a regi E helyere erkezik.
> (#39905) so_ha: "A -2.000€ kb. - 28%, ami azért nem csekély mértékű csökkentés nyitó árnak."
Mondjuk van mibol engedni Igen, ezert is irtam a 77"-est, de erinti ez a halando embert?!
Es epp az jutott eszembe, amit @Joshi irt: "ne az induló árakat nézzétek ... a normál kifutó ár nem nagyon változik".> (#39907) Joshi : "Ne tévesszen meg senkit a 2019-es C9 modellek magasabb kifutó ára, mert volt egy komoly infláció."
Csokken az, csak joval kisebb mertekben, mint az indulo ar, pl fele/harmada az indulo arnak a csokkenes. Es a 2019-es modellekrol meg ne nyilatkozzunk, most jon a java, marc-aprilis, majd nyaron.
> (#39910) daneel_hu : "A CX és GX pedig nem egy kaliber, ez az árán is látszik majd"
Ezzel nem ertunk egyet Valahogy kell nekik "premium"-nak tuno termeket is adni (Gx), de ez nem "signature" vagy igen?
-
-
Jakesz
addikt
Ismét elérhető a Philips 754 290 ezerért: link
Új, és nem újracsomagolt ternék lehet? -
so_ha
senior tag
"megy a számháború"
Az árukereső oldaláról véletlenszerűen tűnnek el korábbi minimum, vagy maximum árak, így nem meghatározó, felesleges hivatkozni rá. Remélem, azért elolvastad a hozzászólásom is, mert természetesen csak azt a modellt nem említetted "véletlenül" amiről én írtam.
Erre utaltam, mert egyik modellnél sem ilyen látványos:
LG 65W7V induló ár: 9.999€
LG 65W8V induló ár: 7.499€
LG 65W9V induló ár: 6.999€
LG 65WX induló ár: 4.999€ -
so_ha
senior tag
"de erinti ez a halando embert?!"
A 30%-al alacsonyabb induló árból a "W" széria 1 év múlva jó eséllyel le jöhet a mostani "E" széria árához, így a költői kérdésedre a válasz ... igen, így már sokkal több embert érinthet. Tavaly az 65E9 közel 1 misi volt, ma már a 65W8 is annyi, de már a 65W9-nek is közel annyi volt az alja. Tehát nagy az esély rá, hogy a 65WX jövőre hatjegyű áron lesz kapható (... és nem csupa 9-es, mint most ).
"normál kifutó ár nem nagyon változik"
Például tavaly volt 350e a 65B8 (páran megvették itt a fórumon), pedig korábban 550-600e -nél nem volt olcsóbb sose. -
Squirrel
őstag
Nem 100 km-re kellene szállítani, német határ tőlünk olyan 40 km-re van, ott van csomagátvevő pont. Fogalmam sincs, hogy miért nem szállít ide sok cég, bolt. Amazon is a termékek kb. harmadát nem szállítja Svájcba. Pont ma néztem egy Weber grillt, itt 2400 Chf, Ausztriában 1400 Euro. Itt 7% az áfa, ott azt hiszem 20 körüli. A grill kb 100 kiló, még Angliába meg Bulgáriába is küldik csomagban 50! Euroért, ide meg egyáltalán nem. 150 km a bolt innen, határtól kb 5 km. Nem értem.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
nünüke1975
aktív tag
LG B9 véleményt szeretnék
-
blakey
titán
válasz nünüke1975 #39945 üzenetére
Miért nem használod a keresőt? Több hónapja jelent meg így vannak tulajok és vélemények is.
-
válasz nünüke1975 #39947 üzenetére
Itt is leírták már ezerszer.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Öregszem
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest