Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Minden, ami Unreal Engine
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dwatti
addikt
válasz Bigemperor #25300 üzenetére
Xiaomi Watch 2 Pro LTE ?
Használati tapasztalatom nincs. De ennyiért nem hiszem hogy lenne jobb az elvárásaidnak.
A Samsung óra nem tudom mennyire kompatibilis a Xiaomival -
Dwatti
addikt
válasz Bigemperor #25300 üzenetére
Legtöbbet általában a gyártó saját platformja hozza ki a telefon és óra párosításból.
Samu, Huawei mindkettőben akadhatnak bizonyos korlátozások más eszközökkel .
Mennyire megbízhatóak az eü mérések? Még a 400 ezer forintos Garminál sem az.
Én használok egy Garmin fénixet meg egy Apple watchot és nem egyeznek a mérések.
Ez mind csak tájékoztató jellegű adat. Mennyire okosak: Ez meg nem ár függő mert a Garmin sem igazán az a AW-hez képest. Ezért használok sportra Garmint hétköznapokra meg AW-t. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz Dwatti #25302 üzenetére
"Ezért használok sportra Garmint hétköznapokra meg AW-t."
Ezzel kicsit agyon is csapod a Garmin működését. Ahogy azt már többen is írták, – és nekem is ez a tapasztalatom – a mérés pontossága, és az egyéb számolt adatok (HRV, Body battery, Training readiness) akkor tudnak jól működni, ha az óra folyamatosan rajtad van. -
Dwatti
addikt
válasz <Adamsky> #25304 üzenetére
Ebben teljesen igazad van hordtam is ,de nekem a Fenix folyamatos viseletre nehéz és kényelmetlen . Aztán kaptam egy AW-t amiben tudok aludni is. Igy a Garmin maradt sportolni mert ott megbízhatóbb és strapabíróbb is. (hétvégi versenyeken végig rajtam van 2-3 napig )Egyébként a Garmin komunikál a AW egészség appal is igy néhány adat ott is megvan.
[ Szerkesztve ]
-
Khaosz55
addikt
Band 6-ot megint próbáltam úszáshoz. Az úszás feléél átfordítottam 180fokot a csuklómon az órát. Eredmény, hogy 10-el magasabb pulzusszámot mér ha felfelé van az óra.
Garmin vivosmart5-el pontosabb eredményt tudok elérni ? Úszáshoz használnám. -
<Adamsky>
nagyúr
-
-
Moric
aktív tag
Létezik olyan okos óra ami tud két külön telefon értesítését fogadni?
Wifi-n előnyösebb lenne a hatótávolság miatt. -
zeon.hu
nagyúr
-
MC Pite
veterán
válasz Bigemperor #25296 üzenetére
Jóval drágább?
FR165 101-105k.
Felbontott VA5 alzánál 84től, 99 újonnan.Javíts ki ha tévedek, de nekem ezek a megjelölt összeg (Olyan okosórát keresek 100e Ft környékén) környékinek tűnnek.
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
ZsoltGoku26
junior tag
Sziasztok! Jövő héten megjön nekem 42mm-es Apple watch S10-t és ez linken a 45mm sportszij Nike-t az is alkalmas ha 42/44/45mm kompabitilis?
Ez link:
https://hardverapro.hu/apro/elado_bontatlan_apple_watch_nike_szij/hsz_1-50.htmlZsoltika
-
Kbali
nagyúr
válasz ZsoltGoku26 #25316 üzenetére
igen, kompatibilis és nagyon kényelmes
-
juve600
nagyúr
Sziasztok !
Tudtok olyan okosórát apple watch-on kívül amivel működik ios alatt a szöveges üzenettel történő hívás elutasítás ? Redmi Watch 4 sajnos nem tudja[ Szerkesztve ]
-
Kbali
nagyúr
válasz ZsoltGoku26 #25321 üzenetére
Bocs, benéztem az órád típusát: ez valóban nem kompatibilis a tiéddel.
-
Orgi
addikt
válasz Cyborg #25324 üzenetére
Szerintem igen, én azzal csináltam meg mindhármat (illetve az egyiket még az egyessel), de őszintén mondom nagy szükség nem lesz erre a funkcióra amúgy a kéken szerintem, maximum ha kifejezetten éjszaka is mész (én szoktam). Remekül jelzett 95%-ban és igazából ha nagy ritkán kell, egyszerűbb előkapni a telót egy Locussal.
-
MC Pite
veterán
válasz Cyborg #25327 üzenetére
Színes kijelző, egyes modelleken tapis kijelző, cserébe kevésbé jól olvasható, sérülékenyebb, kevesebb sportnál van balesetészlelés. A többi meg látszik a speckóknál a listában.
Ha amoledest nézel, bringára, evezésre, gokartra, stb nem igazán jó. Ahol belefér a karlendítés ott okés.
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Jelenleg egy Apple Watch Series 7-es órám van. Le szeretném cserélni, mert már lassan semmi pénzt nem fogok érte kapni.
Ha apple órát veszek akkor az Ultra 2 lesz a befutó, de gondoltam futok itt is egy kört, hátha lebeszéltek róla.
Amit kell tudnia az órának:
- Alvás monitorozás --> megbízható legyen ebben
- Véroxigén szint mérés, testhőmérséklet mérés
- ne legyen sérülékeny
- Apple által támogatott legyen, mert iPhone-al fogom használni
- meg tudjam keresni vele a telefonom
- az értesítések érkezzenek meg
- rezgéssel tudjon reggel ébreszteni
- tudjak vele fizetniMit gondoltok maradjak apple vonalon vagy keressek mást?
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
conexke
tag
Sziasztok
olyan okosórát keresek ami nem kamu temus kb 20-30k körüli az ára kör vagy kocka és fel lehet venni a telefont vele ha kihangositóra van kötve vezetés közben
köszönöm ! -
bostone
addikt
Ha a mobilom az idő jelentős részében a közelemben van fölösleges lehet gps/cellular változatot választani, nem?
Így talán egy se változat sem szenved különösebb hátrányt szerintem, ha valamely Apple Watch-ra esne a bálasztás. -
vlevi
nagyúr
Múltkor ígértem, hogy összehasonlítom a Xiaomi Watch S3 pontosságát a Bryton kerékpár computerrel, és a pulzusmérő pánttal.
Nos, a pánt elkezdett vackolni, ez látszik abból, hogy hosszabb ideig folyamatosan egyforma értéket, és van, amikor irreálisan alacsonyat mutat.
De, ahol mért, az elején, ott a xiaomi watch S3 óra értékei nem nagyon étrnek el tőle.
Sajnos a gpxsee progi nem tudja 100%-osan szinkronban mutatni a két (kék a bryton, zöld az óra) értékeit, de nagyjából ugyanakkor indítottam a kettőt.
Egyébként az óra magasságmérője valószínűleg jobb, mint a bryton bicajcomputeré, mert a bryton szerint magasabban voltam érkezéskor, mint induláskor. Ami elég valószínűtlen, mert 1 kört mentem, otthonról, a város körül A xia óra szerint ugyanolyan magasra értem vissza.
Feltöltöttem Strava-ra is, ha valaki jobban el akar mélyedni benne.
Óra értékei : [link]
Bryton track : [link]
Távolságban és átlagsebességben van eltérés, de ez két dolog miatt lehet.
Az egyik, hogya brytonban be van kapcsolva az autopause, az órán nincs. Így pl. egy piroslámpánál várakozás közben az óra ugrál néhány métert, míg a kerékpárcomputer pause-ban van. És persze a pause miatt az első 1-2mp, amíg újra nem indul a mérés, valószínűleg kimaradt.
A másik, hogy más a mintavételezés, és szerintem itt is a xia óra a jobb.
Valahogy, mintha jobban rajta lenne a térképen a zöld vonal, és a kéken (ez a bryton) jobban látszik, hogy egyenes vonalakból áll. Sokkal sűrűbb lenne a xia óra mintavételezési sebessége? -
TrueGooner
senior tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Tavaly kaptam ajándékba egy okos órát, amelyet felpróbáltam, de még csak be se kapcsoltam. Nekem egy G-SHOCK órám van, és nem nagyon vonz ez az okos óra téma, de gondoltam elteszem, ki tudja mit hoz a jövő.Most viszont szeretnék megválni tőle, nem fogom használni, és az árát beletolnám az új Ipad Minibe, mert arra viszont rég óta várok.
Amiben a segítségeteket szeretném kérni, hogy nagyjából milyen áron tudnám eladni. Mint mondtam nem mozgok otthon az okos órák világában, és a googleben keresgélve elég nagy eltérések vannak az árak között…
Dobozon feltüntetett adatok:
- Apple Watch Series 8.
- Graphite Stainless Steel Case.
- Graphite Stainless Steel.
- Milanese Loop.
- 45 mm.
- LTE képes.
- Model A2775Az állapota tökéletes, aktiválatlan, eredeti doboz és töltőkábel természetesen meg van. Ha valami infó még fontos lenne, akkor szóljatok.
Remélem a moderátor szerint ez nem minősül ajánlattételnek, és maradhat a poszt… Köszönöm annak aki segít!
[ Szerkesztve ]
-
crea1984
tag
Sziasztok!
Van egy ezer eves Huawei Watch Gt-m, pontosan annyit és ugy tudja amire nekem szükségem van, viszont akkuja már nem túl acélos...elolvastam a GT 5 szeriaig mindegyik tesztjét de nem látok lényegi különbséget a generáciok között...megéri 100 ezerért egy GT 5 ? fogok érezni bármi pozitiv érzést, higy na ez igen..ezért megérte.
Az órát mint óra, értesitésekre, idönként alvásom elemzésére használom...gps, oran telefonalas nem szempont.. tanácstalan vagyok, de nem akarom ugy megélni, higy 100 ezerert nem kaptam semmi többet. -
legenda
válasz crea1984 #25339 üzenetére
Szia!
Sok új funkcióval, tudással gyarapodtak azért az újabb verziók, de nem muszáj a legújabbat venned, olcsóbban van 4 vagy akár 3.
Nekem is volt sima GT, most GT 4 van, a nagyon jó akkumulátoros üzemidőt ez is hozza, de azért jóval többet tud. Tudok hívást fogadni és indítani az órával (eSIM nélkül is), van hívásnapló, névjegyzék, normálisan megjeleníti és elküldi az üzeneteket (nem csak a betűket, hanem a szmájlikat...stb. mutatja), adott naptárt, zenelejátszó és még sorolhatnám.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
xhege
veterán
válasz TrueGooner #25338 üzenetére
Megnézed az aktuális kínálatot itt: [link]
Ez alapján be tudod lőni az árat. -
Spongyabob76
csendes tag
Sziasztok,
A segítségeteket kérem, egy iPhone 15 pro max-hoz keresek okosórát. Általános felhasználásra kellene. Az apple watch se-t néztem ki, de nem igazán értem, hogy van ahol 2024-est is találok rendelhetőt, de van ahol csak a 2023-ast lehet kapni. Jött ki belőle új verzió az idén? Sehol nem találok erről infót. Ha igen akkor mi a különbség közöttük?
Köszönöm ha valaki segít nekem, szeretném hétvégén megrendelni. 😉 -
MODERÁTOR
-
MC Pite
veterán
Öhm, a pulzusnál szempont volt hogy litarts egy értéket, vagy ennyit/így szoktál tekerni?
Ez elég lapos, egy montizásnál vagy intercallózós vagy intenzív outizásnál már kanyarban nem lesz az optikai a pánthoz.Nyugis menetnél (pl melóba tekerés) az optikai is használható.
-
Mikeee89
senior tag
Sziasztok. Max 80 ezer Ft-ig keresek okosórát. Korábban egy Samsung Gear S3 Frontier órám volt. Az okos funkciót nagyon megszerettem, pl: értesítések kijelzése, ébresztő óra, gyors válaszlehetőség Messenger, Viber üzenetekre. Messenger, Viber, e-mail elolvasása az órán. A fitnessz funkciókat amíg újdonság volt párszor kipróbáltam.
Létezik okosóra fitness funkciók és pulzusmérő, egyéb méricskélők nélkül? Androidos mobilom van, Samsung A54.
Kerek számlapos órát keresek. Minimum 40 mm átmérővel.
-
vlevi
nagyúr
válasz MC Pite #25345 üzenetére
Ma viszont történt egy kis malőr.
Tekertem egy olyan 70km körül, persze ezt is elég lazara véve. De, amikor megállás, lepausoltam az órát. Aztán több km múlva jutott eszembe nem inditottam el. Ezt megcsinált lám ma vagy 3x, és lehet emiatt a stravara a track fel se ment, csak a távolság, idő, meg a pulzus.
De az óra applikacioban látszik a track, vannak benne szép hosszú egyenes vonalak -
Zlcsi
senior tag
Sziasztok,
Egyáltalán nem követem a témát. Magamnak megvettem a új samsung ultrát tudományos érvek mentên (drága és Samsung nagy baj nem lehet, egyébként én meg vagyok vele elégedve, összehasonlítási alapot nincs, illetve egy whoopom van de az egy kicsit más)Szóval gyereknek szeretnék venni, tudjam hívni ha kell meg ő is tudjon telefonálni, lássam merre jár. Telefonja nincs nem is lesz mêg egy ideig, szóval tudjon anélkül menni.
Keret max 100e ahogy nézem ennyiért jókat lehet kapni.
(Semmi applenk nincs nem most szeretném elkezdeni megtanulni az alma rendszert.)
Kb ennyi akit szeretnék tőle.Van esetleg valakinek ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs