Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Minden, ami Unreal Engine
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Az olcsóbb, de új okosóra helyett – ha nincs nagyobb keret, akkor – inkább legyen használt (ahogy pl. zozek is teszi).
Bringázáshoz én (és majd MC Pite is, ha előkerül ) valamilyen MIP-es órát ajánlanék: Polar, Garmin, Coros.
Nem tudom, hogy te milyen "típusú" bringás vagy, de sokan pl. szeretik kitenni a kormányra az órát. Utóbbi okánszinténpláne a MIP lesz a befutó.
Amit saját tapasztalatból megint csak melegen ajánlok, hogy point-to-point navigációt legyen benne. Itt ugyan nincs térkép, de egy előre letervezett útvonalon – jó eséllyel – így is szépen végig tudsz menni majd a telefon elővétele (ill. megállás) nélkül. -
Sirandrish
legenda
válasz <Adamsky> #24101 üzenetére
Ehhez a point-to-point navigációhoz annyit hozzátennék hogy a térképes és az között ég és föld a különbség!
Nekem a multkor egy frissítés miatt nem volt térképem, csak "vak", és messze nem voltam olyan magabiztos mint amikor látok minden ösvényt magam körül.
Bringázásnál mondjuk elég lehet, de egy ismeretlen erdő kellős közepén én inkább a térképes verziót választanám!
A MIP-el egyetértek...én is imádom, bár párom FR965öse is olvasható volt eddig minden körülmények között, pedig millió helyen összehasonlítottuk, mint két hülyegyerek.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz Sirandrish #24102 üzenetére
Nyilván van különbség, de hogy "ég és föld", azt vitatnám. Nagyon ritkán kell elővegyem a telefont. Gyakorlatilag 98 %-ban elvagyok a nyomvonallal. Pláne, ha utóbbi jól fel van "paraméterezve". Vagyis jelölve vannak a waypoint-ok (és nem csak egy nyomvonal az egész), amik időben figyelmeztetnek a következő "manőverre".
A fórumtársnak azért is ajánlottam a point-to-point-ot, mert szvsz, a térképet is tudó óráknak nagyon nagy a felára (nem mindenkinek éri meg ...). -
Sirandrish
legenda
válasz <Adamsky> #24103 üzenetére
Hát mondjuk én csak megszerkesztek egy útvonalat. Nem szoktam poikat rakni rá...bár hozzáteszem, nem is tudom hogy kell
Locussal lehet?[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz Sirandrish #24104 üzenetére
"Nem szoktam poikat rakni rá... "
Nem kell! Ezek nem poi-k, hanem waypoint-ok (amolyan navigációs pontok). Írtam róla már sokat, és nem akarnám tovább off-olni a topic-ot ezzel, szóval: #23836, #24000, #24003.
"Locussal lehet?" – azzal biztos, én mást se használok. Tervezés közben, ha karékpár vagy MTB "módban" tervezek, akkor automatice ráhelyezi az útra (járda, autóút, kerékpárút, túraösvény, stb.) az útvonalat, és bele is teszi a waypoint-okat. Kézzel nagyon ritkán kell bármit korrigálnom, max. akkor, ha valahol az útvonalat "kézzel" rajzoltam (mert tudom, hogy van ott út, csak a térkép nem ismeri).
Érdemes egy jó navis app-ot / weboldalt kitapasztalni, és akkor nincs az a para, hogy ha az ember eszközt vált, akkor mi lesz. -
Sirandrish
legenda
válasz <Adamsky> #24105 üzenetére
Nekem csak az elágazások előtt jelez, meg konkrétan az elágazásokban. (mint egy akármilyen GPS lényegében) Ugyanaz ha bicajra tervezek utat...erre gondolsz waypointok alatt?
Viszont ha már Locus...
Milyen gyakran frissítik a kerékpárútakat?
Tegnap mentünk párommal egy Tokaji karikát..és kíváncsigából (nem mintha nem tudnám merre kell menni) megterveztem az útvonalat, háztól házig.
Nah és volt 1-2 pont amit tervezés közben öszrevettem hogy pl hiába van normális út egyenesen, ő elvinne mindenféle mellékutakba.
Illetve Bogrogkeresztúr és Tokaj között, úgy Tarcal tájékán kint akart tartani a 38ason, miközben azzal párhuzamosan konkrét kerékpárút van. Nem tudom hogy hivatalosan átadásra került-e, de több mint egy éve használható gyakorlatilag..Hja és még egy kérdés Locussal kapcsolatban..
Mit kéne bepipálnom export/import közbe hogy "újratervezzen", ha nagyon letérek? Nyilván előbb figyelmeztethet hogy letértem az útról, de ha 3-500méter múlva sem fordulok vissza, azért sejthetné hogy valszeg erre szeretnék menni[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Epiph
tag
válasz <Adamsky> #24101 üzenetére
Köszönöm a választ!
Városi közlekedésre és kissebb túrákra használom a kerépkpárt. Térkép/navigáció eszembe se jutott mint lehetőség, de érdemes lehet ezen is elgondolkodnom. Kerékpár Computer helyett lenne, gondoltam egy óra mégiscsak jobban ki lenne használva.Mégegyszer köszönöm!
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz Sirandrish #24106 üzenetére
"Nekem csak az elágazások előtt jelez, meg konkrétan az elágazásokban. (mint egy akármilyen GPS lényegében) ... " – gyakorlatilag, igen, de az ilyen navigációs pontok nem mindig része egy gpx, pláne egy tcx fájlnak. Ezért nem mindegy, hogy mivel tervezel.
"Milyen gyakran frissítik a kerékpárútakat?"
A térképeket frissítik, de pontosan nem tudnám neked megmondani, hogy milyen gyakran. Tippre 3-6 havonta.
De, a térkép egy dolog. A "tervező motor" egy teljesen másik. Utóbbival sokat el lehet (kellene) játszani. Tapasztalatom szerint a legtutibb eredményt a BRouter-el (ezt is tudja használni a Locus, ill. ezt érdemes használni ...) lehet elérni. Ennek kiismerése nem két perc. Én ezért szoktam inkább segítségül hívni a merretekerjek.hu-t, majd az onnan kinyert útvonalat (szintén BRouter-t használ) teszem be Locus alá, és esetleg finomhangolom.Újratervezés: lövésem sincs. Mivel én mindig konkrét útvonalat rajzolok bele, és nem csak két pontot "leszúrok", majd nosza tervezz, ezért nem tudom, hogy ez egyáltalán lehetséges-e. Én az ilyen újratervezést – ha nagyon muszáj – "kézzel", az út szélén szoktam megtenni.
... de ez már nagyon-nagyon-nagyon off, úgyhogy, ha bővebben érdekel, akkor keresd fel a topic-ját.
#24107 Epiph
Az ilyen navigációnak nagyobb túrák (mikor elhagyod a várost) van értelme. Én pl. mostanában megpróbálok olyan utakat csinálni, hogy X helyről Y-ba úgy eljutni, hogy autóutat ne is érintsek (csak, ha nagyon muszáj, és akkor is csak pár méter erejéig). Ekkor nagyon jól jön, hogy nem kell 50-60-100 méterenként megállni. Az ilyen útvonalak ugyanis eléggé "cakkosak" szoktak lenni (tökön-paszulyon át).
Mind1, nézelődj, aztán ha már van 2-3 esélyes modell, akkor nézz vissza. -
Sirandrish
legenda
válasz <Adamsky> #24108 üzenetére
En is méterre pontosan megtervezem a túrákat, de simán előfordulhat hogy például fakidőlések miatt járhatatlan lesz egy szakasz mire odaérek. Ebben az esetben hasznos lenne ha ujratervezne, nem csak annyit írna hogy letérés..
Benézek majd a topikjabaEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Muki94
aktív tag
Sziasztok!
Amilyen egyszerű feladatra keresek okoseszközt, annyira el is tévedtem vele.
Olyan cuccra van szükségem, amivel futás közben tudom monitorozni a pulzusom és lehetőség szerint megjeleníti a kijelzőjén azt, így a mellkaspánt nem játszik, mert ahhoz a telefonra kellene néznem.
iPhone van nálam folyamatosan, de egy Runtasticon és Spotifyon kívül mást nem használok közben rajta.
Eléggé izzadós vagyok és a csuklóm is szőrös (borotváljam meg alatta? ).
Tudtok erre ajánlani kütyüt? Régebbi, használtan beszerezhető és új is játszik, viszont drága eszközt nem szeretnék.
Üzemidő sem releváns, mert kizárólag ekkor lenne a kezemen.
Köszönöm! -
_csocso_
senior tag
válasz Muki94 #24110 üzenetére
Szia! Garmin Forerunner sorozata erre van kitalálva, üzemidőben sem rossz. Valamint mellkaspántot is lehet okosórához kapcsolni, nem feltétlenül kell telefon, az viszont jóval pontosabb eredményt ad. ( Ezekben többnyire van GPS is, amivel rögzíteni lehet az útvonalat - megtett távolságot is. Valamint a GArminnak elég jó szoftveres környezete is van sporthoz. )
https://www.youtube.com/watch?v=teRMe7DA1Lk -ha vki még nem látta volna
-
addikt
Sziasztok!
iOS mellé ugyanúgy “szabad” venni Honor Band órákat, mint Huawei Band órákat?
Sajnos nem vagyok mostanában képben, hogy miben más órák tekintetében a két márka, női felhasználásra terveznék venni valamelyik féle Band-ből.Beírtam keresőbe pl, hogy “Honor Band 9” és erre csupa Huawei Band 9 találatokat hozott ki, amivel egyébként látszólag nincs is kivetnivalóm, mert szépen néznek ki a képek alapján és olcsóak is, de fontos lenne az iOS-es megbízhatóság.
Igazából semmi elvárás sincs vele, csak természetesen a megbízható kapcsolat és az értesítések.
Köszönöm! -
Wikoo
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék egy okosórát, amit csak 2 dologra használnék, GPX fájl betársításával útvonalat tudjak rajta nézni cangázás és gyalogos túra közben, valamit hogy mutassa az időt .
A kereséseim alapján ennek csak a Galaxy Watch5 Pro felel meg, nincs valami olcsóbb megoldás erre?Békesség, boldogság! x)
-
Sirandrish
legenda
Ilyesmire nem vennék Samsungot. Imádom a márkát, de egy hosszabb túrát nem bírna ki.
-
mézespálinka
senior tag
Sziasztok!
Garmin express (pc) -vel is csak úgy lehet updatelni a térképeket, hogy Wifin szedi le az óra? Abban bíztam, hogy usb-n át lehet küldeni és nem lesz 3 óra a procedúra
Valami elkerülte a figyelmemet vagy ez ilyen?
-
mötálhed
tag
Sziasztok!
Okosórát keresnék az alábbi paraméterekkel:
-iOS kompatibilitás (nem feltétlen AW ha van élhető alternatíva)-stabil kapcsolat és szinkronizáció a telefonnal
-értesítések üzenetekről
-használható app (jelenleg egy basic Hayloum van és annak a saját appja nem túl fényes)
-heti pár városi séta/biciklizés a maximum sport amit jó ha tud kezelni
-minél többet tud annál hamarabb merül, ez tiszta sor de nem lenne baj ha naponta nem kell tölteni de nem is várok el 2-3 hetes üzemidőt
Ezek alapján mit ajánlanátok ami nem feltétlen Apple Watch és nem is egy vagyon?
-
zolnagy
őstag
A venu sq órámon nagyon gyenge a rezgés. Hallom, de nem érzem, így zajban gyakorlatilag semmit nem ér.
Eddig amiről van tapasztalatom, hogy elég erős a rezgése: Polar V800, Fitbit Versa2, Garmin FR245. Ezek jók.Amiket nézegetek és kíváncsi lennék, hogy rezgés erősségben ezek milyenek (sajnos egyik teszt sem tér ki erre): FR165, Polar Pacer, Venu2 plus, esetleg SQ2, de félek, hogy az ugyanolyan, mint az SQ.
Köszi a tapasztalatokat!
-
stuka20
aktív tag
A venu 3 lépésszámlálója kudarc, a régi 30ezer forintos kínaival nem volt ilyen gondom. Konkrétan, ha autóban vagy buszon ülök, akkor azt hiszi az egyenlő a sétával és adogatja hozzá szépen. Régebben alig értem el a 6000 lépést, most meg mindig 10ezer felett vagyok.
-
Ezustroka
tag
Sziasztok!
Adott egy Venu 3s. Létezik, hogy a connect iq-ból letöltött számlappal gyorsabban merül az óra? Egy nap alatt merült 25%-ot, előtte nem merült ennyire gyorsan. Vagy nem veszek észre valamit, ami nagyon szívja, de alapvetően például a pulzoximéter nincs bekapcsolva, ami folyamatosan szívhatná. Ha nem a számlap, akkor merre keresgélhetném a gyorsabb merülés okát? Edzés nem is volt most. -
zolnagy
őstag
válasz Ezustroka #24124 üzenetére
Bár nekem venu sq van, de én is észrevettem, hogy egyes számlapokkal jobban merül az óra, ezért most az egyik gyárit használom testreszabva.
A pulzoximéter igen, az tudja szívni és amit még észrevettem, hogy a mozgásfigyelés, nem tudom mi a neve, de ami állandóan jelez, hogy mozogjak, azt kikapcsolva még jobb lett a fogyasztás.[ Szerkesztve ]
-
MC Pite
veterán
Inkább Garmin Instinct, Forerunner(a belépők nem tudták), Fenix széria.
Üzemidő, mindig látható kijelző (mips), rendes turn by turn navigáció. Kormányra is mips-es mehet csak, illetve amoledet emelgetni kell hogy lásd, akkor éled rendes fényerőre.
[link]Ezustroka: Igen, az lehet.
Sirandrish: Szerintem nincs újea tervezés, csak a térképeseknél, ha(!) azzal tervezted az útvonalat
azaz kb soha.
Amoled adiig jó, míg nem gond emelgetni a kezed: [link][ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz Ezustroka #24124 üzenetére
AOD be van kapcsolva? Ha nincs, akkor – elvileg (legalábbis az én logikám szerint) – nem okozhatna extra fogyasztást egy nem gyári számlap.
Más kérdés, hogy, ha igen, akkor bizony előfordulhat, hogy a 3rd party számlappal jobban merül az óra, ugyanis egyiken-másikon be lehet olyan extra dolgot kapcsolni, amit a gyáriak nem tudnak, ill. ami növelheti a fogyasztást.
Utóbbira általában a számlap készítője fel is hívja a figyelmet (szóval érdemes szétnézni annak leírásában).#24115 Wikoo
Az a nagy kérdés, hogy ragaszkodsz-e a térképhez (jó, ha van, de szerintem bőven el lehet nélküle lenni).
Ha, nem, akkor az "olcsóbb" Garmin-okban már van turn by turn. A Polar-okban úgy tudom, úgyszintén. Ez alapján keresgélj.
... igen, akkor vagy drágább Garmin vagy valamilyen WearOS-es óra, de az merülni fog, mint a nyeletlen fejsze (és nem biztos, ill. biztos, hogy nem fogsz tudni egy hosszabb túrát vele abszolválni).[ Szerkesztve ]
-
Orgi
addikt
Szerintem erre már egy használt Garmin Instinct is tökéletes, az útvonalat követni lehet rajta, de térkép nincsen.
Bevallom őszintén, én minden szabadidőmben túrázom de teljesen feleslegesnek érzem a térképet órára, a gpx követéses útvonal bőven elég kanyarodási értesítésekkel, ha meg tényleg körül akarok nézni, akkor övtáskából elő a telefon és Locus Mappal rendesen megnézem a környéket, az útvonalakat. Esetleg egy terepfutónál látnám igazán értelmét versenyen... de azért a mobilon jobban áttekinthetőek a dolgok és a legtöbb túrán 2-3 jelzésen megy az ember, nem folyamatosan váltogatva az útvonalakat.
-
zolnagy
őstag
válasz Ezustroka #24129 üzenetére
Nálam se volt bekapcsolva, mégis többet fogyasztott némelyik számlap. Mondjuk azokon tényleg több adat volt, mint a gyárin, meg valószínű többet is nézegettem
De visszaemlékezve volt olyan számlap is, amin nem volt sok adat, csak jó nagy betűk, hogy lássam szemüveg nélkül is és azzal is többet merült kicsivel.
A legtakarékosabb nekem a gyári számlap. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz Ezustroka #24129 üzenetére
Nem tudom, hogy a Garmin-nál mennyire szofisztikált a "kézlengetés detektor", így attól függően, hogy mit csinálsz, lehet bőséggel fals képernyő bekapcsolás / ébresztés.
Olyankor pedig, ha olyan a számlap, ami sok mindent tud, és azokat az adatokat gyakra(bba)n frissíti, akkor az "csipegetheti" az akkumulátort.
AMOLED esetén ugye az se mellékes, hogy milyen arányban tartalmaz grafikát (vs. sötét háttér) az adott számlap. -
tylerddd
veterán
Üdv! Olyan okosórát keresnék, mint a Withings eszközei, csak üzenet és hívásértesítéssel is rendelkeznek (tehát nem válaszolni akarok az óráról, hanem rezeg, ha hívnak és némán van a készülék). Szerintem a Withings nem tudja ezt. Tehát olyan eszköz kellene, ami hagyományos óra kinézetében tudja az okosfunkciókat. Van erre tippetek? Köszönöm!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
-
dionaea
őstag
válasz tylerddd #24132 üzenetére
fossil hybrid , vagy citizen cz smart.
-
kr:sz
tag
Sziasztok! Alapvetően futáshoz keresnék okos órát. Aszfalton, terepen szoktam futni. Jó lenne ha letudnék rá tölteni térképet is amit mond a fülemre, hogy merre kell haladnom. (ilyen jól jönne pl. egy UB trailen) Ami fontos még jó lenne ha tudnék róla zenét hallgatni. Iphone-om van így gondolom a legkézenfekvőbb egy apple watch se lenne mondjuk. Azonban bírnám ha 1-2 napnál többet bírna a kezemen. Így nézelődtem a garminok irányába is. Az enduro 2 nagyon bejövős, de az ára már olyan magasságokban van, hogy nem el kell engednem. Azonban a Forerunner 955 solar nem tűnik olyan rossznak. Valaki esetleg használja?
-
MC Pite
veterán
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz MC Pite #24140 üzenetére
Érdekes, ezt - mármint a hanggal történő navigálást, tudtommal - egyik Garmin sem tudja. Kínzó kérdés, hogy vajon miért nem. Nem tűnik egy megoldhatatlan dolognak. Én ugyan meg vagyok nélküle, de el tudom képzelni, hogy egy terep és/vagy tájékozódási futónak (nagyon) jól jönne.
[ Szerkesztve ]
-
MC Pite
veterán
A válasz bővebben: [FR955 vs Instinct2]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
mutyuru
aktív tag
válasz MC Pite #24088 üzenetére
Bocs, kozben eltuntem par hetre...
Koszonom az ajanlast MC Pite, Dwatti es Adamsky. Aliex-rol rendeltem 2 szijat es egy het alatt megjott. Tepozaras meglepoen jol tart - futasnal is alig kell utana igazitani.Ja es Adamsky kerdesere valaszolva: igen az ora bujtatoja dorzsolte ki a csuklom... ezzel most szepen rendbe jott.
[ Szerkesztve ]
-
Csokissüti
csendes tag
Sziasztok!
Okosórák közül nekem a Garmin Venu 3s ami a favorit, de elég drága sajnos így néztem ki a Venu sq2, vivoactive 5 órákat.
Ami elvárásom van
-zene vezérlése
-Tudjak legalább előre megírt üzenetet küldeni valaszként, ha éppen nem tudom kihalászni a táskámból a telefont. Nyilván emiatt a hangszórós és mikrofonos venu 3s jobb.
-Lássam legalább, hogy jött új sms, email, messenger
-NFC
-fitness, szobabicikli, ellipszistrainer az edzéseknél
-emelet számolás de talán enélkül elvagyok.
-ne legyen óriási mert vékony női csuklóm van. A venu 3s szuper volt mert kipróbáltam a MMba. Emiatt a Redmi watch 4 (ami bár nem tud nfct, de legalább olcsó) kilőve.
-Jópár napig bírja 1 feltöltessel így a Samsung watch széria kilőve.
Vagy mit tudtok ajánlani? Nekem a Garmin és a Xiaomi a szimpatikus és Samsung telefonnal használnám. -
MC Pite
veterán
válasz Csokissüti #24145 üzenetére
Vivoactive 5 szerintem jó lehet erre, nézz/olvass róla teszteket.
Barometrikus mérés ebben nincs, Forerunner 165 jöhet még szóba következőnek ha az kell.Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Primary92
senior tag
Sziasztok!
Olcsó okos karkötőt/órát keresek az alábbi szempontok szerint:
Tudjon jó erősen rezegni.
Legyen nromális szoftver hozzá.
Vízálló
Hosszú üzemidő
Nagy fényerő (van amelyik méri, hogy mekkora fényerő kell?)
Lehetőleg normális szín, ami nem csatolódik ki könnyen. (Mi Band már több is veszett el a családban.)Mi band 2 és 4 volt nekem, tudásra elegendőek voltak számomra.
Alapvetően én szeretném zajos környezetben is észlelni a telefonhívást (munkaruhéban a telefon rezgése nem elég feltűnő). A feleségem pedig gyerek altatás közben.
Ezenkívül a lépésszámlálást, futás követést, és pulzus mérést használtuk csak. Ja, meg a telefon kerestetését.Minél olcsóbban mit javasoltok, mi a minimum, amivel már érdemes foglalkozni? Akár kínai beszerzés is lehet.
-
jézusom
addikt
Sziasztok!
Rég használom a honor magic watch 2-t, most telefont váltottam és nem az igazi. Idáig az órával ki tudtam kapcsolni a reggeli ébresztést. Most a telefon ébreszt, órával hogyan lehetne leállítani? -
<Adamsky>
nagyúr
Garmin tulajoknak egy – szerintem must-have — kiegészítő: töltő port védő
Aki nem csak hébe-hóba veszi fel az óráját, hanem gyakorlatilag 0-24 a kezén van, az előbb-utóbb szembesülni fog azzal, hogy egyszer csak nem fog tölteni az óra. Vagy tölt, de a kábel mozgatására hol tölt, hol nem.
Nos, ez általában (legalábbis az én esetemben ) arra vezethető vissza, hogy az órán lévő töltőport telemegy mindenféle szennyeződéssel (jellemzően bőrdarab). Ha nem figyelünk oda, akkor a töltőkábellel pedig ezt jól bele is nyomjuk. Utóbbinak az lesz az eredménye, amit fentebb már részleteztem.
Két megoldás van: rendszeres tisztogatás vagy pár dollárért (esetemben 1,76$-ért 5db) vesz az ember ilyen kupakot. -
bulek
tag
Sziasztok!
Normális! bőr szíjat 22mm keresnék az órámra. Aliról rendeltem el, de elég merev műbőr szíjat kaptam. Rákeresve itthon is ezt találtam, csak 4x áron...
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest