Hirdetés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Nem Huawei, hanem Garmin, de nekem ezt írja a kézikönyv:
When running or walking with GPS turned off, speed and distance are calculated using the accelerometer in the watch. The accelerometer is self-calibrating. The accuracy of the speed and distance data improves after a few outdoor runs or walks using GPS.
TIP: Holding the handrails of the treadmill reduces accuracy.Vagyis lehet, hogy nálad se ártana egy kis "kalibráció".
Az app-ba, vagy a web-es felületen (ha van) nem módosítható (tetszőlegesen) a távolság?
ui: ja, meg ilyen is van ← all-in-all lehet meg kéne nézd az órád kézikönyvét
[ Szerkesztve ]
-
tutis
őstag
válasz <Adamsky> #25251 üzenetére
kalibrálni nem lehet, futás végén lehet korrigálni, de csak lefelé, tehát felajánja a lehetőséget hogy x méterrel, km-el módosítsam a távot, de csak lefelé vonja a megtett távból. Amíg túlmért, addig jó volt, mert levonta a mért távból, de most hogy alul mér, így
már még kevesebbet távot lehet csak regisztrálni..csináltam egy appban lévő tesztet, a gyorsulásmérőre is okét írt.
Resetelni még nem szeretném, mert eltűnik minden egészség adat, de lehet az lesz a vége, vagy megy vissza gariba ha nem lesz megoldáshttp://www.youtube.com/tutisgsxr
-
<Adamsky>
nagyúr
"kalibrálni nem lehet, futás végén lehet korrigálni, de csak lefelé ... "
Érthetetlen." ... vagy megy vissza gariba ha nem lesz megoldás."
Ha be tudod cserélni (pénz vissza), akkor lehet azzal járnál a legjobban. Amennyiben ugyanis fontos számodra a pontos(abb) futópados mérés, akkor lehet egy komolyabb sportórát kellene válassz ... -
realmadrid92
tag
Xiaomi Watch S3
Segítsetek kérlek, a fenti órában van rezgő ébresztő funkció? Általában ezt a funkciót hol tudom megnézni melyik órában van?
Köszi -
jézusom
addikt
Halihó!
Vett már valaki a amazfit t-rex hármat?
-
MODERÁTOR
Üdv! Okosorát szeretnék venni iPhone mellé. iWatch-om van jelenleg. Samsungot nem szeretnék. Keret 150-200k. Eddig Garminokat néztem. Köszönöm a segítséget.
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
Rotyi
aktív tag
válasz MADcat #25257 üzenetére
A Garmin nem kifejezetten okosóra, inkább sportóra okos funkciókkal. iPhone-nal nem is működik minden funkció. A bejövő üzenetekre nem lehet az órán válaszolni, az csak megjeleníteni tudja az üzeneteket pl.
Ettől függetlenül, lehet jó, kinek mi az igénye. Én is almás telefonnal használom a Garmint. Nagyon elégedetten.Ami majdnem az, az nem az!
-
vlevi
nagyúr
válasz realmadrid92 #25255 üzenetére
Igen van benne rezgos ébresztő. Hanggal, vagy hang nélküli is.
-
bostone
addikt
Sziasztok!
Felmerült bennem a gondolat, hogy beszerzek egy Apple Watch-ot. Ismerősök, annak ellenére, hogy iPhone felhasználó vagyok egy ideje, inkább a Garmint ajánlották.
Mivel sport tevékenységet nem folytatok, arra a következtetésre jutottunk közösen, hogy engem bőven kiszolgálna valami alsópolcos termék is.
Nézelődtem, bár nem vagyok jártas a témában és a CMF 2 pro-ra bukkantam.
Ismeri valaki közületek ezt a modellt? Mennyire ajánlott vagy nem ajánlott?
Vagy melyik lehet az a krumpli, amely az én szerény igényeim kielégíti?
Órát azóta nem viselek, amióta az első mobilomat megvettem. Az nem tegnap volt. -
vilmose33
őstag
válasz bostone #25269 üzenetére
Szerintem maradj az Apple watch illetve Garmin vonalon. Apple watch az ajánlott Iphone mellé ,egy gond van, hogy naponta-2 naponta tölteni kell. 4-es nél szerintem régebbit ne vegyél. Ha használtan veszel az akkumlátor legalább 90% körül legyen, ne legyen sérült.
Garminokat annyira nem ismerem sajnos,majd a többiek segítenek.A jövő most van
-
MODERÁTOR
válasz zolnagy #25268 üzenetére
Igaz. Csak van most egyéb probléma is sajnos.
Szeretnék mást kipróbálni, maradva az okos eszköz vonalon.
Ha jobban megtetszik, akkor esetleg az iWatch menne a háztól.
Prioritás, a nagyobb üzemidő, sportokból a futás, ha megoldható legyen elegáns vagy elegánsabb mint az iWatch. Nekem az nem számít annak. Ne noname legyen, a support miatt. Klasszikus óra most nem tárgya a kérdéseknek. Most valahogy ennyi jutott eszembe, köszönöm újra a segítséget.Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
Rotyi
aktív tag
válasz MADcat #25272 üzenetére
Garmin vonalon a kérdés a kijelző szerintem amit neked kell eldönteni: MIPS vagy Amoled.
Ha mindegy, én a sima Fenix 7-t ajánlanám első körben, igaz picit több, mint a megadott keret.
Aztán Forerunner 955, 265, vagy Venu 3.
Esetleg Instinct széria.
Fenix bőrszíjjal nagyon elegáns.Ami majdnem az, az nem az!
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz MADcat #25272 üzenetére
Ha futás, akkor valamelyik Forerunner-t néz meg szerintem. Van MIP-es (még) és AMOLED-es.
Az, hogy kinek, mi elegáns ugye eléggé szubjektív. Általánosságban viszont az elegáns, nem sportos, ill. kevésbé alkalmas sportolásra (nagy, nehéz, a fém szíjat nem tudod olyan pontosan állítani, a bőr elázik ...). -
Khaosz55
addikt
Ígértem hogy rakok fel egy elemzést amit a Band6 csinált nekem úszás alakalmával.
Egy bug van hogy az óra 3000 métert mutatott amikor kiszálltam a medencéből, az alkalmazás meg 2900 métert. Ez korábban is így volt 100 métert téverdett az alkalmazás. Az óra jól mérte.
A csuklóm belső felére erősen rászorítottam az órát. Ahol kicsit megemelkedett apulzusszámom az avakós volt, érdekelt ha emelek kicsit a tempón az látszik-e a pulzusszámon. Szerintem ez így jó én nem látok benne túl nagy hibát.
[kép][ Szerkesztve ]
-
<Adamsky>
nagyúr
-
MC Pite
veterán
válasz blueye #25275 üzenetére
Ezek a tipik kínai okosórák elegánsnak számítanak?
Fényes domború üvegű műanyag izék, jobbik esetben minimális oerennel (nem rendes lünettával), meg ugyanezek nehéz krómozott tokkal. Nem tizenkettő egy tucat, hanem 112 így néz ki.
A rendes órákat szeretem, a sportosan elegánsat. De a 'klasszikus' okosóra kinézettől a hátamon is feláll a szőr, karcra várnak azzal az üveggel és sivár a kinézetük nekem.
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
blueye
veterán
válasz MC Pite #25283 üzenetére
Nem én találom ki, nekem mondják ha hordom.
[barna]
[itt is a barna]
Egy Apple watch-hoz képest nézd!
"A rendes órákat szeretem, a sportosan elegánsat. " - okosóráról volt szó, természetesen nekem is van hagyományos órám ami sokkal szebb.[ Szerkesztve ]
-
MC Pite
veterán
válasz blueye #25284 üzenetére
Okosórákból is minimum Enduro 3, vagy Fenix 8 lenne ha kinézet is fontos - mondjuk imádom az Instinctet is.
Legpodásabb az Epixem volt, csak az amoled.kijelzővel nem lettünk barátok; de aod-vel nézegetni szép volt .Igen, a nehéz krómozott rém egyszerű okosórákra hallottam ilyet én is, de nem ugyanazt értjük alatta.
AW is tipik okosóra... Ami nekem nem arról szól, hogy életre, hanem tönkremenetelre tervezték. Igen, a domború kijelzőt nem veszi be a gyomrom .Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
vlevi
nagyúr
Xiaomi Watch S3, tegnapi élmény.
Ülök az irodában, nézem a monitort, egyszercsak rezeg.
Ránézek, "napi cél teljesítve"
Ezek szerint nincs túl magasan a léc. -
Bigemperor
senior tag
Okosórát szeretnék,volt már Honor Watch GT Pro, Amazfit GTS3,de egyik sem tetszett igazán. Előbbi szerintem elég pontatlanul mért,utóbbi túl kevés hasznos funkcióval bírt nekem. Jelenleg Xiaomi 14T Pro telóm van,nem lenne baj ha ezzel jól kommunikálna. Keret lehetőleg 100k alatt, minél jobb ár/érték arányt szeretnék és az egészség funkciók (pulzus,ad absurdum vérnyomás,SPO2) lennének a legfontosabbak.
Előre is hálás köszönet.[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
válasz Bigemperor #25289 üzenetére
Vérnyomásmérő nem véletlenül nincs a felső kategóriás órákban. Nem lehet megbízhatóan mérni. Az olcsobbakra ráírják, hogy igen, van benne, és mutat valamit, de inkább hagyjuk.
Meg egy csuklós vérnyomásmérő készülék is nagyon érzékeny arra, hogy tartod, satöbbi. -
vlevi
nagyúr
válasz Bigemperor #25291 üzenetére
Nekem most (3 napja) egy Xiaomi Watch S3 van.
Majd, ha sikerül, és el tudok menni bicajozni, és nem felejtem el, megpróbálom összehasonlítani a pulzusmérését egy pulzusmérő mellkaspánttal. (mert az is van itthon). -
MC Pite
veterán
Garmin, FR165, Vivoactive5, Vivomoveok, stb.
SPO2 haszontalan, csak annyit mutat meg hogy élsz, lélegzel (amit az órák tudnak). VO2Max, HRV, Body battery, edzésre felkészültség sokkal hasznosabbak.
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
MC Pite
veterán
válasz Bigemperor #25294 üzenetére
Azt írtad az egészség funkciók a lefontosabbak.
Amit felsoroltam, abból a pulzus amit a samu tud (az is pontatlanabb).Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Badboys
őstag
válasz MC Pite #25295 üzenetére
Nem vagyok samu fan sőt nagyon is kritikusan állok hozzá. Viszont annyira nem kell lehúzni. Ami tény és igaz, hogy a vérnyomás használhatatlan. A többi meg hozza az elvártat. Viszont szerintem a többi óra sem igazán orvosi célokra készült max. körülbelüli tájékoztatást adnak. Midig azt vallottam, hogy ezek a használati tárgyak csak dizájn elemek.
-
MrCsiT
addikt
Ez és a későbbi hsz-eid összesítéseként, szerintem először is hoznod kellene egy döntést:
- VAGY a számodra fontos funkciók maximális "jóságát" keresed (akkor felejtős lesz a 100k alatt elképzelés)
- VAGY 100k -ig keresel (és akkor - épp, ahogyan ugye te magad írod - pontatlanabb vagy jóval pontatlanabb eszközt kapsz).Olyan nincsen, hogy csúcsszuper és gombokért.
Fentiek nem jelentik azt sem, hogy teszem azt 600k-ért lenne szuper pontos cucc, mert akkor azért elég sokan azt vennék.Más: én egy Honor Watch GS PRO-t nem tudok leváltani éppen, mert bár érdekelne pontosabb óra, de az azzal kell, hogy kezdődjön, hogy ütésálló: hihetetlen, hányszor csattan valamin az óra, ahogy viselem. (de ez ugye bírja.)
Tuti akcióra a közelgő Black Friday-t tudnám mondani. Azon túl a szokásos: valami gyártói évforduló, Jézuska vagy a Húsvéti Nyúl "okán" lehet akció, vagy pl. új modell kiadásával olcsóbb lehet a "régi", csak az a kérdés, az jó-e neked?
[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
Dwatti
addikt
válasz Bigemperor #25296 üzenetére
Ezek a Bf és ünnepi akciók olyanok (évek óta figyelem) hogy szeptember végén október elején érdemes vásárolni( én szinte mindig ilyenkor vásárolok ) mivel utána felviszik az árát (hogy meg legyen a minimum egy hónap ártartás) majd vissza akciózzák esetleg néhány ezer forinttal olcsóbbra . Most néztem egy rollert ami a múlt héten 185 e volt ma már 200 e majd akcióban megint árulni fogják 185-ért.
Az előszokott fordulni hogy egy beragadt készletet (régebbi típusból ) jó áron adnak.
Garminnál szokott lenni ünnepi akció kb - 10 -15 ezer .De ott is a régebbi modelleknél. -
Bigemperor
senior tag
válasz MrCsiT #25298 üzenetére
Nem is volt olyan elképzelés hogy " gombokert csúcs szuper",csupán alternatívákat kerestem.
Azt gondolom,hogy az itteni leírásokhoz és kérdésekhez igyekeztem igazodni,a többségnél még részletesebben is.
De akkor még jobban egyértelműsítem:
Olyan okosórát keresek 100e Ft környékén,ami elég jó egészség funkciókat tud, hagyományos óraszerű megjelenésű, elég strapabíró,esetleg viszonylag sok okosóra funkcióval bír vagy ezen kritériumok közül minél többet vagy minél ezekhez közelebbit tud.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs