Új hozzászólás Aktív témák

  • Steady74

    addikt

    válasz Olympia76 #40629 üzenetére

    Szerződésben: villanykapcsolók. redőnykapcsolók és konnektorok mögötti kötődobozok mélyítésének kialakítása és cseréje 66m mély kötődobozra téglafalban (nappali, közlekedő, étkező helyiségek), villanykapcsolók, redőnykapcsolók, konnektorok kötődobozainak cseréje gipszkartonfalban (emeleti szobák, fürdőszoba, gardrób, WC helyiség) 61mm mély kötődobozra. A kivitelezési ár tartalmazza az anyag-és munkadíj költségét. Villanykapcsolók mögé Shelly plus 1, redőnykapcsolók mögőé Shelly 2.5, konnektorok mögő Shelly plus 1pm, megrendelő által biztosított relék beszerelése. A kivitelezési ár a relék bekötésének díját tartalmazza.
    A szerződésben megállapodott vállalkozói díj megfizetése a kivitelézési munkálatok tételes átvételét követően kerül megfizetésre teljes mértékben abban az esetben, ha minden, a megrendelő által biztosított relé működése megfelelően. Abban az esetben, ha a bekötött eszközök működése nem megfelelő, vállalkozó köteles annak bekötésének ellenőrzését haladéktalanul elvégezni.

    KB ennyi.

    LouiS22 #40632 : Nálam kb az az alapfelállás, hogy ahol van fix táp (redőny, világítás, konnektor, öntozőrendszer), ott wifis cuccok vannak, Shelly és Sonoff, ahol nincs (nyitásérzékelők, fényérzékelő, stb) ott zigbee. Utóbbiak Xiaomi és Aqara, a sonoff-ok túl nagyon és drágák, aliról rendelem a kisebb ketyeréket.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák