Új hozzászólás Aktív témák

  • LouiS22

    veterán

    válasz LógaGéza #39519 üzenetére

    Ahogy pár napja is írtam, döntő többségük a legközelebbi nyilvános reptér adatait használja. Ha a közelben laksz, akkor mázlid van és "pontos" - ha nem, akkor "meg vagy lőve".

    Szerintem itthon az időkép a legtutibb adatforrás, de nekik nincs publikus apijuk, scrape-pel viszont kinyerhető az adat (tegnap volt is róla szó).

    A létező legpontosabb egyébként mindig a saját lesz, mert az tényleg a te környezetedből gyűjti az adatokat. Én egy Netatmóval oldottam meg a boldog békeidőkben, amikor még 239 volt az euro és minden létező akcióban, darabonként vásároltam meg a cuccokat (a szélerősséget leszámítva) összerakni és meglehetősen sokat küzdöttem azzal is, hogy megtaláljam azt a pontot, ahol a külső hőmérőt úgy tudom elhelyezni, hogy ne befolyásolja a napfény és valós értéket adjon télen-nyáron.

    Ami még eszembe jutott és segíthet: nézd meg: a Netatmónak van egy weathermapja, amin a userek hozzáférhetővé teszik a saját állomásuk adatait. Ha találsz a közelben, akkor lehet, hogy kapcsolatba tudsz lépni a tulajjal, hogy adjon hozzáférést az adatsorhoz.

    Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!

Új hozzászólás Aktív témák