Új hozzászólás Aktív témák

  • Chal

    addikt

    válasz guess.who #12659 üzenetére

    Köszönöm, így már abszolút világos! :) Mivel nálam már most is vannak helyiségek amik fixen temperálva vannak (garázs, törülközőszárító, vendégszoba), így akkor az első probléma nem érint. Viszont a második dolog elég nyomós indok. Gyakorlatilag ha bármilyen probléma vagy karbantartás van, akkor nélkülem senki nem fogja tudni elzárni a radiátorköröket. Ha mindehhez hozzájön netán egy áramszünet is, akkor pláne szívás van.

    Egyébként csak azért gondoltam rá, mert így a radiátorokhoz nem kéne semmilyen ronda doboz, kábel, tápellátás stb.. (a minden radiátorra Tado nálam nem játszik, egyrészt abból a pénzből tudnék venni egy csúcs, zsír új kazánt, másrészt ekkora Tado függést nem akarnék). Az osztónál pedig olyan ronda dolgokat teszek fel, és azt barkácsolok amit akarok :)

    De ez így akkor egyelőre no-go, hacsak nem létezik olyan motoros szelep, aminek van kézi vezérlési lehetősége ÉS a mérete is olyan, hogy betehető a mostani osztóban levő szelep helyére. Ezzel még lehet hogy futok egy kört azért.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák