Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csapos2
addikt
válasz bolondember #9898 üzenetére
Mit szól tildy barátja?
Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
RexpecT
addikt
Bakker hogy manapság minden dolog vagy sz@r vagy rohadt drága.4e ft os sima széknek megrepedt a fém háttámláját tartó váz.Uncsitesómnak a forgószéke ment tropára....
-
(Kolombusz)
veterán
Faterom Primerajaban simán elfért 3 ember, nagy utazóbőrönddel.
Erre most az jönne, hogy kicsi a motor, nem bírná a hegyeket. Háááát, a francia alpokban az 1.9-es dizel gond nélkül ment, nem erőlködött.
Azt úgysem fogják bevallani, mint már írtam, hogy egyszerűen leszarják mennyit fogyaszt, megtehetik, hogy ilyet vesznek és meg is teszik.
[ Szerkesztve ]
-
csapos2
addikt
válasz (Kolombusz) #9903 üzenetére
Azok csak dombok. ;-]
-
Bash
addikt
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz (Kolombusz) #9899 üzenetére
szemből engem se zavar annyira - de amikor 3 tükörből kapom az ívet az arcomba, szemembe... AZ szopóka..
@Bash: hmmm... És ha szoknyát húznék?! Nem növeli meg az esélyeim, mi?
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
Bubu79
addikt
válasz bolondember #9894 üzenetére
"De SUV-okon is megjelentek már a xenonok? (banolnám őket az univerzumból - a xenonlámpákat) " - a kapcsolódó topikban ki lett fejtve, hogy csak magyar mentalitásból adódik, hogy vakít a xenon - mi a bánatnak irigykedsz a másikra, hogy milyen verdával jár... Ne bámuld a szembejövőt, mert megvakulsz...
Azt csak egészen halkan jegyezném meg, hogy este, a sötétben a szembejövő autóból mindössze a két világító lámpája látszik, semmi egyéb - tehát baromira nem látszik, hogy milyen autóban feszít a szembejövő...
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
tildy
nagyúr
Tiburon nem négyfős családnak kell.
Hanem nekem Ha épp olyan kedvem van.Négyfős családnak elég mondjuk egy honda accord, vagy mazda 6 is. De amíg nincs 4 fő, talán egy kisebb centi is megteszi
Poffsoft, akku jó volt, haza tudtam menni.Otthon bika akkuval is próbáltuk, de az önindítónak nyekkk....
No sebaj, helyrepofozzák szépen. Tudom , máshol ilyenkor már kuka lenne a kocsi, én viszont érzelmileg kötődöm hozzá.
Viszont hollandusoknál lehet gt250R után kéne nézni. Egy embernek felesleges kocsival mászkálni...[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
bnss
veterán
Szép estét, túléltem a mai napot is.
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
tildy
nagyúr
válasz bolondember #9898 üzenetére
Ugye nem mondod el nekik, hol járt a kezem?
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Bash
addikt
válasz (Kolombusz) #9903 üzenetére
Egyrészt azt sem tudod mi az a bőrönd, itt nem holmi kézitáskák vannak. Másrészt lehet felhúzott térdekkel is utazni, meg kinyújtott lábakkal is, ha lehet választani én inkább a másodikkal élek... És egyébként sem lehet megmagyarázni, majd ha egyszer erre jársz és közlekedsz, elég valószínű, hogy alaposan meg fog változni a véleményed.
http://bashtravel.com/
-
Racecam
nagyúr
Ismét vagyok, de még mindig nem aludtam.
Jobb, mint a drog.Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Bubu79
addikt
válasz bolondember #9915 üzenetére
Hátulról elég, ha kisteherautó mászik a fenekedbe, vagy valami magasabb építésű... Lehetőleg úgy, hogy siessen, de ne annyira, hogy meg is előzzön Téged...
Ilyenkor finoman megbillegtetem a féken a lábamat, hátha kapcsol a villogó féklámpa látványára, ha sokadszorra sem megy, akkor tuskó módon szépen ráeresztem a ködzáró fényt... Tudom, én vagyok a bunkó - leülök magamtól is...
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Bash
addikt
válasz (Kolombusz) #9919 üzenetére
Szerintem sokszor nekifutottunk már ennek, mindegy mit mondok nem fogod sem megérteni, sem elfogadni. Ezért is mondtam, majd ha közlekedtél itt is, akkor újra elővehetjük a témát.
http://bashtravel.com/
-
tildy
nagyúr
tiv61 nem Sr?
Ja értem.
Jesszus még a végén rossz híremet keltem magamnak... Pl. ngabi, aztán volt ugye izé, szóval ez a bolondos fürdés, nomeghát jánosom szexi hangja, bubukám kosaráról nem is beszélve, akkor tiv61 udvarlása, fő@ és blacki istenítése, és msot ez is...Ajaj. A végén rossz hírem lesz..."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Winner_hun
titán
Jajjmá, holnap egész nap hétfő
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
(Kolombusz)
veterán
Kezdek éhes lenni.
-
ngabor2
nagyúr
válasz Winner_hun #9937 üzenetére
pedig ha nem jönne közbe semmi, akkor kedd lenne. de tényleg jó eséllyel közbejön a hétfő. a hétfő monnyon le!
-
tildy
nagyúr
válasz csapos2 #9941 üzenetére
Nocak, te is érdeklőcc felőlem
Nem lett sehova, itt ül mellettem. Jókislány vagyok amúgy, csak a szám nagy. Upsz de magaslabda , ajaj
-
(Kolombusz)
veterán
"Bombing for peace is like fucking for virginity."
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz (Kolombusz) #9945 üzenetére
Hatalmas bölcsesség - az biztos...
-
ngabor2
nagyúr
válasz (Kolombusz) #9945 üzenetére
ez olyan, mint a make love not war... vagy kockaváltozatban: make bzImage not war...
-
csapos2
addikt
lesaux mikor kapta vissza?
-
csapos2
addikt
válasz (Kolombusz) #9949 üzenetére
Kösszentő!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest