Új hozzászólás Aktív témák

  • BlacKSouL

    addikt

    válasz gaborbol #73373 üzenetére

    És hogy ejtik? Mert a cabana egyszerűbbnek tűnik, de errefelé az is inkább szórakozóhely neve volt eddig.

    @: persze hogy rájön a turizmus. Gazdaság ne álljon, ezt áprilisban mindenki mondta. Majd hazaküldik a maradék 40‰-ot is a kórházakból, hogy legyen elég hely. Ha kell ha nem. Volt melóhely ahol ismerősnek a csúcson is be kellett járnia, szóval akkor a csúcson nyaralni is lehet. Az is gazdaság, nem csak az irodai munka. Maszkot mint én is említettem basznak normálisan hordani, de amúgy is sokmindenre szarik sok ember.
    De megszokható, korábban erdőtüzek voltak, meg tornádó, meg más csapások abban az országban, ami miatt szar volt odamenni, de mikor spanyolokhoz mentünk ott volt valami gebasz, mikor görögökhöz akkor meg ott. Valahogy minden egyes évben van valami, ami miatt épp oda nem jó menni, ahova megyünk.
    Nyomatás? Lehet. De a horvát napi esetszám nem töredéke az olasz, amcsi, kínai, meg afgán, meg spanyol esetszámoknak? Csak az lement április májusban, most az már nem hír, nem szenzáció. Nem írja az index, hogy senki ne menjen spanyolokhoz vagy miamiba nyaralni. Vagy a spanyol meg a miami esetszám sokkal kisebb, mint a horvát? Vagy mindenki csak horvátba megy, mást nem is feltételeznek?
    Érted mi a bajom?

    [ Szerkesztve ]

    Aláírás (nem kötelező megadni)

Új hozzászólás Aktív témák