Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Minden kedves nyarra varakozonak: Julius 16-aug vege koze megrendeltem Magyarorszagra a jo idot. Marmint a 30 fok feletti homersekletet. Mindig ez van ugyanis ha megyunk.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
parandroid
félisten
Szuper, előreláthatóan mi is ebben az időszakban leszünk arrafelé, köszi. Jeget remélem, nem kértél, eddig az összes autómat sikerült a magyar nyaralások alatt elveretni.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
tildy
nagyúr
Csak a zéró kólámba!
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
nagyúr
rázva. nem keverve..!
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
nagyúr
válasz concret_hp #72909 üzenetére
lehetne olyan is, mint ma. 18 fok, szép fekete felhők, eső.
lehet, hogy imádná : )Pleased to meet you - hope you guess my name
-
tildy
nagyúr
válasz concret_hp #72909 üzenetére
Arra, hogy klímás szobában dolgozom 9-17. Meg hogy ki tudunk majd menni strandra.
-
törölt tag
[link] Nálunk folyton ez van egy egy ilyen nagy vihar után. Hálisten most nem maradt benn egy autó sem.
-
EQMontoya
veterán
válasz parandroid #72906 üzenetére
Nana, jeggel ovatosan! Az enyemek eddig meg megusztak
Same rules apply!
-
-
válasz EQMontoya #72915 üzenetére
Amíg az infrastruktúra olyan amilyen minden más csak kísérleti kompromisszum ami , lásd az esőt, bármely pillanatban megköszönheti a részvételt és a megoldás helyett a probléma része lesz. Szerintem. És meglepődnél de csak az első szériák olyan iszákosak- később már 8liter v alatta is megelégszik akár városban is.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
EQMontoya
veterán
válasz bitpork #72916 üzenetére
Negy evszakos gumit vettem most en is. Miert? Mert azon a 3 napon, amikor szakad a ho, tudok lasabban menni, vagy leginkabb megtehetem, hogy el sem indulok. De ulhetek taxiba is.
A mai viharban kotve hiszem, hogy nagyon sok embernek muszaj volt kozlekedni. Nem, nem volt az. Csak elindultak, mert esett. Es ilyen nap egy evben 2 van.
Aki erre vesz autot, az szimplan hulye. Mert ha ezen a napon otthon marad, vagy taxit hiv, es ezekre az esetekre napi 50.000Ft-ot szamol, az is olcsobb, mint ezert suvot tartani.A 8l fogyasztast pedig sorry, nem hiszem el. Ami BP-n 8 litert fogyaszt, az vagy hibrid, vagy max egy tonna es nincs 100 lo. 1.6 MX5-tel (ami nincs 1100kg) sem lehetett megoldani.
[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
NoLF
veterán
válasz bitpork #72916 üzenetére
én 4.5el járok, ha akarok tető nélkül. a térdig érő vízben is elment ma a pilisborosjenői levendulaszedés után, valószínű nem sokkal utánunk s
csúszhatott szét az aszfalt, és zárták le az egész 10-es utat.20 éves í traktor, szart se ér, szart se kér. de az igényeimnek megfelel. nyilván neked más igényeid vannak, tehát ahhoz kell igazítani a gépet, amit láthatóan sikerült is, örüljünk hát!
kukac: ha stresszelne a 2k olvasatlan levél, akkor nem lennének olvasatlanok amúgy nem tudom, hogy hoztam össze a bugot, hiszen csak a szerkesztésre kattintottam, s ez jött be. bármi is lehet az oka, winfost használok amúgy meg ne kamuzz az időjárásról, itt 20ker fekafalva közepááén már reggel 9lpr 27 fok volt. aztán föntebb ment gyorsan, de dél környékén jött a szél és a felhők, el is menekültünk előle Ürömön túlra, drágán szedni szar levendulát a tömegben, hogy utána ott kapjon el a zúzda de elég keményen.
apropó van már ilyen, hogy szombaton is csendespihenő vagy mi a rák? szombaton tesómnál nyírtam a füvet a kertben siófokon, és nagy vehemenciával jött a szomszéd, hogy ne hangoskodjak, mert 12-15ig nem lehet. én erről nem tudok... ő meg valószínű arról nem tud, hogy a nyaralójától 50 méterre van a vasút, ahol 30 percenként húz el a gyorsvonat valamelyik irányba. de lehet, hogy csak én gondolom úgy, hogy az hangos meg a motorosok, a v8 mustangot rotyogtatók, a befröccsözve biciklitúrázó, a kormányra jbl boomboxot gumipókozó tucctuccbajnokok... akik ugye állandó résztvevői a történetnek. de ha venné a fáradságot, és lemenne a partra, ahol egy lélek nincs, akkor kussban tudna olvasni és napozni... bár lehet ott meg a békák kuruttyolnak hnagosan merthogy maisbitte nincs, az tuti.
mindenesetre mondtam neki hogy majd vasárnap lesz csendespihenő amikor nem leszek itt, de ha most átjön segíteni, akkor akár még ma is lehet. csendben elkullogott ezután... köszönés nélkül. bár alapból anélkül szólított meg, tehát nem is értem, miért válaszoltam neki egyáltalán.
[ Szerkesztve ]
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
BlacKSouL
addikt
válasz fokukac #72898 üzenetére
Csak felszínesen tippeld meg milyen tevékenységet végeztem ma, amire gennyesmód nagyon kellett az özönvíz, hogy 2 havi csapadék 3 óra alatt essen le.
Igen, autót mostam, kentem, viaszoltam. Azt a fajtát, amit felkenés után jó ha 24 órán át nem ér víz. Hát most érte. Nem a bibliai özönvíz, csak az utána 4 oraval még mindig szakado eso, meg az utrol felverodo salakos sóderes homokos sár, amit mindenhonnan bárhonnan kimosott az ár. 30-al kozlekedtem, de a fissen mosott kocsi igy is honaljig osszebaszta magat. Vegulis nem volt muszaj ma ezt csinalni 20 km-re lako haveromnal, de ilyen alaposan csak ott tudjuk. Plusz pentekre ÉS szombatra IS özönvizet es felhőszakadást ígértek, ezert akkor nem mentem, es nyilvan se penteken, se szombaton nem esett egy csepp se. Szoval logika alapjan a mara igert zaporoknak se kellett bekovetkezni. De automosas volt, tehat ozonviz KELLETT hogy legyen.
Mivel 1 oraval elore nem tudjak milyen ido lesz hol, ezert egyaltalan semmit soha nem lehet tervezni. Fakjú időjárás. És idojaras utójelzés.
Ja, óriási az aszály, de nálunk speciel már rothadó mocsárszag van, sár mindenhol. Győriek vigyétek az özönvizet.Aláírás (nem kötelező megadni)
-
parandroid
félisten
válasz BlacKSouL #72919 üzenetére
Nézted te az időjárásjelentésben, hogy vasárnapra jön a vihar, csak esőre nem számítottál. Kb egy hete riogatott vele már a zindex.
Monti: Ha jeget akarsz, gyere csak le Zalába. Szerencsétlen Mazda úgy nézett ki, mint amit megrágtak, aztán kiköptek.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
-
parandroid
félisten
válasz bitpork #72922 üzenetére
Ezen az alapon Land Rovert mindenkinek, hátha éppen földcsuszamláskor szül majd az asszony. Vagy űrlényinvázió idején. Vagy zombiapokalipsziskor. Mindenre fel kell készülni!
p
-
7
addikt
Ha már úgyis időjárás a téma: tegnap Oszkároztam haza Keszthelyről. Székesfehérvár előtt kb. 20 km-rel kapott el minket a zuhé istenes része. Élmény volt. Mondjuk én bírom az ilyesmit, szóval elvoltam, mint hal a vízben.
-
parandroid
félisten
válasz parandroid #72923 üzenetére
Közben még az jutott eszembe, hogy mi van, ha menekülni kell egy összedőlőben lévő hídon át, ami 1200 kg-t még éppen elbír, de a suv alatt már leszakad? Na, ki él akkor túl? Vagy ha két orosz tank blokkolja az utat, de a minivel még pont át tudok slisszolni, a q7 meg fennakad? Fejenként 270 év szigorított szibéria ott, én meg a vasfüggönyön túlról integetek.
p
-
NoLF
veterán
válasz parandroid #72925 üzenetére
paszmek a 20éves kabriótraktorom önsúlya 1301 kg
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
lenox
veterán
válasz FehérHolló #72845 üzenetére
Teljesen jo mertekegyseg, 1.5 dl. Egy uveg bor 5 pohar.
-
lenox
veterán
Akkor aki a vegtelent szamnak gondolta, es szorozgatta/osztogatta, azoknak helybol IV.
-
lenox
veterán
Nem Rovert, Cruisert. Rovert csak ha szereted javittatni, meg nem baj, ha megall.
-
FehérHolló
veterán
Az bőven attól függ, hogy az ELTE matekon, vagy BME villanykaron vizsgázol belőle.
Most pakoltunk, és elöl maradt pár értelmesebb jegyzetem. A gyakvez a Kalkulus1 120. oldalán lévő feladatokat (végtelen határérték téma) a végtelennel és helyenként konstanssal való szorzással/osztással vezette le nekünk.
Másrészt ott van a IEEE 754 szabvány is, ami enged szorozni végtelent és osztani is végtelennel.Azt elfogadom, hogy egy elméleti matekos máshogy látja a világot.
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
Ugye te is érzed mennyire valószínű az általad vázolt és mennyire rúgja ránk az ajtót az általam említett vizes probléma? Évek óta vannak útlezárások vízátfolyás miatt. Telente régebben a környék vontatója voltam - ma már szerencsére nincs hav.
-
parandroid
félisten
válasz bitpork #72934 üzenetére
Felénk hóban-sárban nem suvval szoktak vontatni, hanem traktorral. Esetleg az erdészek uazával. Bár ahogy beszélgettem velük általában főleg a terepre tévedt stüszivadászok suvjait szokták menteni vele.
p
-
válasz parandroid #72935 üzenetére
Erre csak egy dolgot tudok mutatni (fb alert) -remélem látható lesz, mert tehén csoporton belüli megosztás.
-
ToBeY
nagyúr
Valamelyik szépségkirálynő vegán madártejet csinált négy tojásból.
Nah,hát legalább szép,bár ez erősen relatív. -
Pacák
senior tag
Szép estét'! Ha már úgy alakult, hogy megint beléptem boltolni, gondoltam, hogy beköszönök az aktuális OFF topic-ba. Arra jöttem rá, hogy egy csomó nicknévre még emlékszem. És ez jó. Ettől újra fiatalnak érzem magamat.
Nuclear launch detected
-
lenox
veterán
válasz FehérHolló #72933 üzenetére
Hat en jartam mindkettore, en idomben BME-n is hulye volt, aki 2-vel szorozta a 'vegtelen'-t.
-
nagyúr
Noé saztán?
távol álljon tőlem... csak vicces volt.Ui. tegnap 3 vödörnyi vizet öntöttem le az erkélyen a kis tujáimról, mert az összes cserép színültig volt. Mondják, hogy 60 mm esett, de lófaszt, 20 centi víz állt a kaspóban, miután kivettem belőle a tuját. Oké, nem henger alakú, hanem lefele picit szűkül, mint egy pohár, de akkor is kétszer annyi az, mint 60 mm.
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
félisten
-
félisten
válasz parandroid #72949 üzenetére
Ha egy négyzetméternyi felületre 1 mm csapadék esik, akkor 2 nm felületre mennyi? (Hint: 1)
@: vszeg fújt a szél, és a fa felfogott oldalról érkező csapadékot is.
while (!sleep) sheep++;
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest