Új hozzászólás Aktív témák

  • bitpork

    veterán

    LOGOUT blog

    Cipő.

    Nevet nem mondok, több helyütt sem. Vettem pár éve egy bőr cipellőt, kifejezetten alkalmi jellegűt. Kb 170€nak megfelelő JMF árában. Ez alkalmanként a lábamon is volt, minden probléma nélkül. Egy bő hete, PHtársunk esküvőjére meghívtak, gondoltam naCCerű alkalom esmét elővenni (kitömve, bőrápolóval beáztatva a saját dobozában a helye az ágyneműtartó mélyén).
    Picit szorított az elején, de mire megtettük a Szeged- Kecskemét távolságot ahol megálltunk egy cigire, már el is múlt az érzés. Sajnos a parkolóban a sok átutazó mindenfélét szíJJedobÁt, és sikerült belelépnem egy barack maradékába.
    Amikor megpróbáltam a talpáról lesikálni a gusztustalanságot megfejtettem az idővel idomulás rejtélyét. Mindkét cipő talpa a varrások mentén, és a bal oldalinak a felső talpi része gyk porrá vált. Kicsit sem volt ... érdekes az esküvő ahol úgy jártam mint aki besz@rt csak h ne hulljon le a lábamról a cipő maradéka.
    De legalább egy drága tapasztalattal lettem több: nem veszek soha többé drága cipőt, mert minek ha 6 éven keresztül évi 2 alkalmat sem bír ki?

    https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

Új hozzászólás Aktív témák