Új hozzászólás Aktív témák

  • BlacKSouL

    addikt

    válasz EQMontoya #55362 üzenetére

    Ennek az a párja, hogy az orrfolyás éjjel sem áll meg, viszont remekül eldugít, és emiatt szájon át lélegzik a beteg. Kivéve amikor hanyatt, mert akkor folyamatosan nyeli. :) De ha szájon át lélegzik, akkor reggelre centi vastag fehér nyálkrém szárad a szájára, amit a fürdőben 4 percen át próbál körömmel levakarni. Esetenként azt álmodja, hogy van egy kút amiből iszik mert kurvaszomjas, és kiszáradt a szája, de hiába szürcsöl a tenyeréből, a szája nem lesz nedves a víztől. És természetesen a tüdejében felgyűlő cucc is lefekvéskor megindul kifelé, az elalvás másodperceiben, vagy azt követő első 2 percben azonnali kilégzés végén jelentkező köhögőrohamot indítva. Ettől meg a vacsora gyanánt elfogyasztott tea dugdossa kifelé a periszkópot.

    De nem is erről akartam beszélni.
    Két hete Pesten jártam, egy szombati születésnapozás után a vacsorát valahol a városban akartuk elkölteni. Én már hónapok óta próbálom rávenni a társaság magját valami javasolt helyre, de eddig mindig mellékvágányra mentünk. Na majd most. Megcéloztuk a Blue tomatot. "Menjél előre, te vagy itt ismerős" - a környéken se voltam 10 éve... Nyomom be az ajtót, megáll a kezem: "Tisztelt vendégeink, bankkártyát jelenleg nem áll módunkban elfogadni". Kinél van 4 emberre való KP? Senki? Viszlát. Túloldal jó lesz? OK. "Jóestét kívánok, mit parancsolnak? Hát még nem vagyok olyan helyzetben hogy parancsoljak, de ha lenne egy szabad asztal ahol elkölthetnénk vacsoránkat, elszürcsölnénk italunkat... Sajnos minden foglalt, esély nincs a közeljövőben.. Kösz, viszlát." Így lett a közeli Lecsó. Nem mondom, hogy teljesen lenyűgözött, mert pl. a hátszínt marha keményre készítették, de ízre amúgy kellemes volt, csak hát érezhető hogy lavírozik a szocreál és a kicsitmodern között, hogy ne kizárólag az NDK visszajáró nyugdíjasokat, hanem a fiatalabb generációt is vendégül lássa. És nem magyar vendégekre terveznek az látszott. Kiszolgálás megfelelő volt, egyedül az nem tetszett (a kemény marhán kívül), hogy valahonnan folyamatosan huzat jött. Viszont volt hely, és lehetett kártyával fizetni. Én meg elfelejtettem borravalót adni. Pedig nem direkt, mert akartam, de többiek legalább adtak. Majd legközelebb.
    Legközelebb foglalunk asztalt(még ha 2 órával előtte döntjük is el, hogy hova megyünk), és rákérdezünk, hogy aznap fizethetünk-e kártyával.

    Aláírás (nem kötelező megadni)

Új hozzászólás Aktív témák