Hirdetés
- Battlefield 2042
- Cyberpunk 2077
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5 Pro teszt
- War Thunder - MMO Combat Game
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Hosszabb bemutatót kapott az Indiana Jones and the Great Circle
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Marvel Rivals - Középpontban Moon Knight
- Automobilista 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz fokukac #54723 üzenetére
Fura ez, mert ahova en szoktam menni, az egy kis falu Pulatol delre meg 8 km-re. Az egy tipikus alvo falu. Ejszaka nagyobb csend van mint barhol, es napkozben se hallottam meg senkit hangoskodni. A strandon elofordul, hogy valaki szajmeneses, de nem annyira a helyiek inkabb a turistak. De nem jellemzo. Pulaban bent mar zajosabbak a helyiek, de nem kiugro. Varosi alapzaj.
Ahol apam szokott lenni, egy apartmantelep, ott elofordul, hogy 11 korul az ettermi dolgozok mennek haza, es akkor sakal modon uvoltenek, meg neha a kiszabadult nemet turistak, foleg fiatalok, de az is kb. hetente egy este max.
Olyan igazan orditozosok nem nagyon vannak erre.
Mondjuk Dubrovnikban mikor voltunk, ejjelnappal tele volt olasszal, azok uvoltottek ha kellett ha nem, es miattuk a helyiek is atvettek, de ott csak 1 napot voltunk. Cavtatban szalltunk meg, a haz korul nema csend, a kozpontba besetalva meg szinten.Szoval futottam mar ilyenekbe, de ritkan ertek el az ingerkuszobomet, pedig en is erzekeny vagyok az ilyenre.
Aláírás (nem kötelező megadni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest