Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz tildy #49476 üzenetére

    Ors Vezer tere, Stadionok, Keleti PU, Nyugati PU, Zuglo, MExikoi ut, Koki , es neha Nagyvarad ter es Deak tobbnyire az utvonal Budapesten.

    Ebből az Örs Vezér téren sincs asszem (ott mondjuk az Ikea/Sugár/HÉV-végállomás oldaláról ez okozhat gondot, hogy át kell cipelni a babakocsit az aluljárón). A Stadionoknál úgy rémlik, hogy nincs, de ott tényleg kevés lépcsőfokos a le-feljutás a peronról. Keletinél a 4-es metró megállójához 100%, hogy van, a 2-eshez 100%, hogy nincs, azt nem tudom, az aluljáró-szint és a pályaudvar között van-e valamilyen akadálymentes megoldás. A Nyugatit és a Mexikói utat írtad, a KöKin van elvileg lift a metrónál, de mintha csak a kiszálló oldalon lenne a metrónál (rosszul emlékeztem, mindkét oldalon van, csak sosem láttam még használatban őket), valamint a felüljáró/Terminál szintjéről le a buszpályaudvarra - ott ha vonatról/vonatra akarsz átszállni babakocsival, az szívás, mert természetesen a pályaudvar-rész maradt a több évtizedes ótvar-épület, rozsdás lépcsőkkel. Nagyváradon megint csak 100%, hogy nincs, nekem a Deákon sem rémlik.

    Azért majd persze leellenőrizhetem, amikor ezeken a megállókon járok, de viszonylag rendszeresen megfordulok mindegyiknél, kivéve a Mexikói utat.

    [ Szerkesztve ]

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák