Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandus
veterán
megpalyaztam egy allast. ha osszejon elhagyhatom bp-t es meg egy accordot is veszek tan. most ugy erzem jo lenne innen elszakadni, miutan mindent lezartunk a volt baratnommel, igy egy evvel a szakitas utan
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
parandroid
félisten
válasz fokukac #49948 üzenetére
Azt nyilván te is tudod, hogy multik 15 évente frissítenek platformot.
A miénk még ezt tudta. 2005-ben mentem át a pirosakhoz, épp akkor álltak át xp-re, amikor 2012-ben eljöttem, még bőven az volt, szóba sem került a váltás. Azóta sikerült átállni 8-ra, ha minden igaz, meg már office-ból is újabb verzió van, sőt, sikerült végre a 99-es évjáratú Lotus Notes-t is lecserélniük azóta - Outlookra.
A helyzetet az mentette egyébként némiképp, amikor futótűzként híre ment, hogy ctrl+prtscr csak az aktív ablakot fényképezi és nem az egész képernyőt, ez azért sokat javított a fájlméreteken.
A .jpg-ként mentés egyébként talán működött, de alapból nem azt ajánlotta fel, ami a kollégák nagy részének már eleve megoldhatatlan kihívást jelentett így. A .bmp pontos típusát meg nem tudom, de hogy istentelenül nagyok voltak a csatolmányok, az hótziher.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
veterán
válasz parandroid #49954 üzenetére
amikor futótűzként híre ment
Az ilyeneket imadom, amikor valaki talalkozik valamivel, aztan masnap mar minden gepen latom cetlire felirva, kiragasztva a monitorra.
Everybody lies.
-
szőröscica
addikt
A mentésre nem emlékszem, de az tisztán megvan, hogy a Win95-ben még nem tudta megnyitni a Paint a JPG képeket, szóval gondolom menteni sem. Nem tudom, hogy 98 alatt kezelte-e már.
-
EQMontoya
veterán
Még a fejlesztőcégek sem mindig jobbak. Idén még fejlesztettem VS2005-ben.
Same rules apply!
-
Winner_hun
titán
Mozilla Thunderbird. Eddig 2 címnél nem működött a törlés gomb, csak ha ráhúztam a levelet a kukára akkor tudtam kidobni. Ma már a 3. fióknál se működik (leggyakrabban használt). Legfrissebb verzió, már újraindítottam a programot de nem javult meg. Tbs egyszer már volt itt megszakérteni, nem tudta helyrehozni. Oáoá
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
nagyúr
nem igazán emlékszem a paint-re, sose használtam, úgy élt bennem, mint valami végtelenül primitív program. Már '97-ben Corel PhotoPaint-tel nyomultam, meg corel Draw-val, aztán meg ACDSee-vel, még később photoshoppal, irfanview-val.
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Winner_hun
titán
válasz Winner_hun #49963 üzenetére
Most nézem, eltűnt a törölt elemek rész..
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
ToBeY
nagyúr
válasz Winner_hun #49965 üzenetére
Ilyen nekem is volt Thunderbirdnél unistal>restart>instal és működött
-
Viszlát
addikt
Havazik.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
bobsys
veterán
válasz Viszlát #49967 üzenetére
En meg a heten a hideg Texasban (reggel 10 este 20 celsius volt) mororgtam, hogy fazom es fel kell vennem egy pulovert hiaba sut a nap. Reggel pedig elofutottem a kocsit mielott kijottem a hotelbol
[ Szerkesztve ]
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
Viszlát
addikt
-
MODERÁTOR
Nagyon fontos kérdésem volna így szombat reggelre.
Banol vagy bannol?
(Én utóbbira szavaznék, de mi az igazság? )
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Lortech
addikt
-
MODERÁTOR
-
EQMontoya
veterán
-
szőröscica
addikt
Mindent el kell kezdeni valahol, ezért tegnap megírtam életem első VBA makróját a nulláról. Eddig gyakorlatilag semmit nem tudtam, maximum már meglévő kódok egyszerűbb részleteit voltam képes értelmezni a google segítségével.
Most sem tudok semmit, de azért jelentős sikerélmény, hogy az általam megalkotott kódnak köszönhetően az eddig kb. 1 órát igénybe vevő, marha manuális process 2 percre rövidült.
-
NoLF
veterán
válasz szőröscica #49976 üzenetére
Ilyen pl a jo fel napos topikkill is
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
nagyúr
válasz concret_hp #49980 üzenetére
hát akkor már inkább a zárcsökkentés...
-
félisten
Az El Kazovszkij kiallitas a Magyar Nemzeti Galeriaban eleg utos. Ma neztuk a familiaval, megeri raszanni par orat, nem nagyon lattam ennyire magas szintu magyar vonatkozasu kiallitast mar nem is tudom, hany eve.
while (!sleep) sheep++;
-
EQMontoya
veterán
-
EQMontoya
veterán
-
EQMontoya
veterán
-
EQMontoya
veterán
válasz Tothgera30 #49989 üzenetére
Jah. A vonat késéséből fél centi hóra asszociáltam, annak tényleg kb. 40p a várható értéke késésben, az esőt csak úgy 20 körülre saccoltam volna.
Same rules apply!
-
lorcsi
veterán
szombaton vonattal megyünk bécsbe..
szerintetek mit érdemes megnézni ?eladó: vadi új soundcore motion+
-
nagyúr
apropó, vonat:
Japánban 500-zal megy az új vonat.
Mihndeközben Magyarországon, összehasonlításképpen:
Budapest-Szeged, 191 km, 2 óra 22 perc, 80,7 km/óra átlagsebesség
Budapest-Balatonfüred: 132 km, 2 óra 17 perc , 57,8 km/óra
Budapest-Győr, Railjet: 131 km, 1 óra 21 perc, 97,03 km/órahasítunk.
-
EQMontoya
veterán
válasz szőröscica #49997 üzenetére
Igen, és a fogyasztása is egy mozdonyhoz lenne mérhető.
Same rules apply!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest